Labas vakaras, aš ir tik dabar prisidaviau, gėda ir spyrio šiknon man tik reikia...raudonuojoju, kad oj oj ...
Gausi per rura,aš zaliuodama tiek numeciau,o tu raudonuodama,susiimk ir mane pralenksi tokiais pasiekimais,ar tu masažuojies?aš dar lanka suku,šonai mėlyni
Gerai, neerzinsiu. Kaip ten su tais kiaušais, priminkit. Jie po varškiadienio būt negali?
O jūsčia tik dviese belikot?
Gerai, neerzinsiu. Kaip ten su tais kiaušais, priminkit. Jie po varškiadienio būt negali?
O jūsčia tik dviese belikot?
pabaliavojai ir kvit,šendien pachmelkos nebedaryk kiaušus visada po varškiadienio valgau.Šeip jau keturios esam,Gute444 šia savaite sedėjo ant grikiu,kaip supratau nuo pirmadienio ateis pas mus.
Ateisiu, sian ir as sugriesijau:hmm: nu bet svarbiausia, ne tai kad neklumpi, o kad kiekviena karta atsistoji.
Liniuote lyg ir pasidariau, bet kaip ją įjungti nerandu...
Atrodo pavyko
Labas rytas,
kaip sekasi kudintis, kaip nuotaikos?
Labas rytas
Kudintis sekasi gerai,vakar savaitė kaip dietoj pasisvėriau -4kg persavaitę,šeip truputi pasvaigus esu,nors visada galvos svaigimas kamuoja,vakarais labai sunku ypač kvapai varo iš proto,nieko iškentėsiu,nes labai noriu pavasarį suknelės,ir kad visi išsižiotu mane pamatę.Va kokia aš negera
</p>
Žiūrėjau irgi,bet man toks biznis,kad net bloga. Biznį daryt tikrai reikia, bet šiuo atveju,tai kažkaip net neskaniai atrodo. KAžkoks panašus lygis kaip sms credit ar bobutės paskola.Viską išmetam,paliekam salotą,karpio virto ir vandens ir sukūsit nuo Tulčinos dietos:) Kažkaip reabilituoti tie riabalai jau,cukrus blogis didžiausias,ir gyvulinės kilmės riebalai jau nebe baubas, bet visos mitybos pirmaidės kažkaip keistis neskuba. Ir toliau liesa varškė su saldžiu jogurtu 0 proc.
<p>Liniuote lyg ir pasidariau, bet kaip ją įjungti nerandu... </p>
<p>Atrodo pavyko</p>
Gute,mano skaičiai ir siekiai kaip jūsų,galima liniuotės nedaryt? PAžadu negriešyt,kaip ir jūs:)
Dar toks klausimas- gal kuri esat sverusi,kiek sveria mišrainės reikiamas keikis be majonezo ar žuvies?
Liniuote darytis reikia, tik siandien jau ir as nerandu nei kaip ja pakoreguoti, nei kaip ijungti atsakant... As misraine imu turiu, nes vienos misraines geriau "susitrombuoja" stiklinaitese ir sveria daugiau, kitos netaip susitrombuoja ir tada sveria maziau, vakarines misraines as valgau netrombuotas... jos man neiitin,
Todėl ir klausiu. NEsiruošiu aš trombuoti jų,galvoju ar ne per didelės mano porcijos. Būtųbent preliminariai aiškus tas svoris, parasčiau išeitų.
aš trombuoju mišraine,nes skrandis didelis vistiek man mažai,gal kai susitrauks truputi nebetrombuosiu,naujoj versijoj irgi nerandu kaip liniuote pajungt,gal kam patinka man tai ne,sena versija geresne
Vakariniu misrainiu netrombuoju, bet pietines trombuoju, nes man ju ir norisi daugiau ir tai yra sviezios darzoves, zarnyno veiklai geriau.