Labs
Na, dabar tikrai galiu biški pašokinėt ane? septyyyyyni.. woohoo
Kas patars ką man daryt? Į antrą etapą kad įeičiau tipo turiu numesti 7.4kg.. Na dabar yra 7,3kg, tai čia tas šimtgramis turi reikšmę ar nelabai?
QUOTE(gerda23 @ 2016 04 29, 07:50)
Sveikos na ir as pagaliau issvajota septyneta matau, tai ka dabar svajone 6 pamatyt:D aisku toli bet tikslas jau kitas
SVEIKINU Labai malonus dalykas tas priekinio skaičiaus pokytis
gerda tu saunuole tiek daug numetei nu blyn kas tie sesi kg vieni juokai,kazko labai nenori manes palikt lasinukai/taukai,vistiek tures nutirpti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 29, 07:17)
Labs
Kas patars ką man daryt? Į antrą etapą kad įeičiau tipo turiu numesti 7.4kg.. Na dabar yra 7,3kg, tai čia tas šimtgramis turi reikšmę ar nelabai?
jau dabar gali pasokinet, ir as su tavim sokineju
simtgramis reiksmes gal ir neturi, bet stai taisykles cia yra aiskios ir jos yra tam, kad ju laikytis. sulauzysi taisykles del simtgramio, ziu ir riedi i bevalybes pakalne
as dar pabuciau pirmam
Papildyta:
QUOTE(gerda23 @ 2016 04 29, 07:50)
Sveikos na ir as pagaliau issvajota septyneta matau, tai ka dabar svajone 6 pamatyt:D aisku toli bet tikslas jau kitas
vien septynetai aplinkui, gera diena sveikinu nuosirdziausiai
Nu vat, aš irgi dar pirmam galvoju pabūt.. nemėgau tų sūrelių su sasainiais vakarienei.. ir dabar nelaukiu ir sulčių mainyt į uogas, vaisius pakolkas nesinori.. va vasara kai jau derės šviežios tada tai joooooooooooooooo
Kas čia dabar darosi per stebūklai su tais pastrigimais svorio kritimo aš ir sakau, mistika kažkokia, ne kitaip
Kas čia dabar darosi per stebūklai su tais pastrigimais svorio kritimo aš ir sakau, mistika kažkokia, ne kitaip
nu stovi tas svoris mano, o as nepergyvenu. juo labiau, kad iki normalaus svorio yra like vargani 1.5 kg. tai atrodau as zmoniskai. kolege sia savaite pastebejo, kad sukudus. pati matau pokycius ant kuno atsiradusius per savaite, rubai laisveja po truputi, siandien imyniau i kalna, kuri iveikdavau tik vesdama dvirati, pazastyse atsirado skyles skutantis negaliu pilnai pakelti rankos, nes gaunasi idubimas pazastyje. pajudes tas svoris, nereikia cia trydaliot. juo lab, kad dar ilgas kelias priekyje, dar 11 kg. reikia pamest. paziuresim kas bus, nepajudes dar dvi savaites, padarysim ikrovima
Septyyyyyyyyni
Nu mergelkos, kaip jums sekėsi? Pasakokit griekus
Nu mergelkos, kaip jums sekėsi? Pasakokit griekus
QUOTE(kroshkyte @ 2016 05 06, 07:05)
nu tu matai, ir mano savaites svoris buvo trys septynetai o kodel manai, kad mes griesijam? as tai neturiu ko prisipazinti, svoris soktelejo zemyn 1.2 kg. viskas ramu
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 05 06, 08:56)
nu tu matai, ir mano savaites svoris buvo trys septynetai o kodel manai, kad mes griesijam? as tai neturiu ko prisipazinti, svoris soktelejo zemyn 1.2 kg. viskas ramu
Ale reik profilaktiškai pagązdinti Ale pirštu pagrūmoti, nesvarbu kad nėr už ką
Aš pati mėmėm apsitepus, tai nesitikėjau kad tiek kris Maniau vėl strigsiu
Gal pamiršo prisiduoti tik, tokie gražūs orai, pats tas darbymetis jei turi sodyba ar ūkį