Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 14, 20:41)
ooooooooooi, oi oi oiiiiiiiiiiii.. Ryt PENKTADIENIS  bigsmile.gif Aš morkliava  doh.gif

nėra tokios spalvos pavasarį. turi būt žalia.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2016 04 14, 23:21)
nėra tokios spalvos pavasarį. turi būt žalia.

pasirodo praeita penktadieni suvalgiau tik puse varškės.. maniau kad suvalgiau, bet vakar šaldytuve radau pusę pokio doh.gif reiškias nedamušiau.. reiks atiduot vištom.. šį 5dienį kažkaip nedrąsu būtų valgyti, kai pokas pastovėjo veik 7 dienas atdaras doh.gif
Atsakyti
sveikos, prisidaviau ,per savaite 1,5kg nutirpo ,visada pirma savaite daugiau nutirpdavo g.gif aišku ir taip dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 14, 20:41)
ooooooooooi, oi oi oiiiiiiiiiiii.. Ryt PENKTADIENIS  bigsmile.gif Aš morkliava  doh.gif

niu, tai ku prisidirbai? vel pirstus vaikams laizai????????/ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 04 15, 08:17)
sveikos, prisidaviau ,per savaite 1,5kg nutirpo ,visada pirma savaite daugiau nutirpdavo g.gif aišku ir taip dziaugiuos biggrin.gif

svarbu kad tik i minusa drinks_cheers.gif ir siaip po daugiau nei kilograma per savaite numesti yra nesveika organizmui blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gerda23 @ 2016 04 13, 16:28)
lyg isejo smile.gif dekui.
na stengiuos bet dar oj kiek reikia iki tikslo smile.gif o kuo toliau tuo leciau krenta smile.gif

kaip smagu, kad musu daugeja. puikus rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
dekui uz pagyras smile.gif as prisiduosiu kita penktadieni smile.gif nes vis sveriuos pirmadieniais seip tai ir pamirsau kad siand reikia smile.gif)
Atsakyti
Sunki savaitė.. užpuolė ėdamanijos priepuoliai, tenka kovoti doh.gif bet vis dar atsilaikiau, tikiuosi jau praeis, nes sumažėjo kažkaip, bet vis dar užbanguoja dry.gif
Atsakyti
Sveikos kokios jus visos tylios smile.gif as sergu, sinusitas geriu antibiotikus siand va pirma d kai galva neplysta. laukiu greiciau vasaros, nes jau atsibodo visos ligos doh.gif o seip laikausi...laukiu kada greiciau septyneta pamatysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerda23: 20 balandžio 2016 - 10:34
QUOTE(gerda23 @ 2016 04 20, 11:29)
Sveikos kokios jus visos tylios smile.gif as sergu, sinusitas geriu antibiotikus siand va pirma d kai galva neplysta. laukiu greiciau vasaros, nes jau atsibodo visos ligos  doh.gif o seip laikausi...laukiu kada greiciau septyneta pamatysiu  4u.gif

sveikatos 4u.gif
aš irgi ant palaukimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2016 04 20, 11:29)
Sveikos kokios jus visos tylios smile.gif as sergu, sinusitas geriu antibiotikus siand va pirma d kai galva neplysta. laukiu greiciau vasaros, nes jau atsibodo visos ligos  doh.gif o seip laikausi...laukiu kada greiciau septyneta pamatysiu  4u.gif

as uztilau del reikalu melejono smile.gif buvau pas tevelius isvaziavusi, mamai procedura dare, daug streso buvo tiek man, tiek aplinkiniams. bet viskas gerai baigesi smile.gif jau nepamenu kuria diena velavau pietauti pusvalandi (turejau maisteli su savimi, bet pamirsau) o siaip, laikausi kaip galiu, nors darganotas oras visai nepadeda, siluma ir saule duotu stimula liekneti manau 4u.gif
Atsakyti
Sustojo man svarstyklės skaičiai verysad.gif Nebežinau nei kuom tikėti ar ką kaltinti.. tai pirmiausia vis tiek kaltinu save turbūt doh.gif o priežaščių ieškau visokių ir daug..
Gal pakenkė poros dienų netikslumai ir apkrova, nes praeitą savaitgalį kursai buvo, tai vieną dieną baisiai vėlavau pietų, beveik dvi valandos gavosi, bet neturėjau kur pulti, išeiti iš konferencijos būtų buvę siaubiai negražu, o ir nenaudinga, nes labai stipriomis temomis kalbėjo, kur daug profesinių klausimų išsiaiškinau.. paskui tas pačias dienas po Klaipėda skersai išilgai pėščia laksčiau.. seniai jau taip padai bedegė vakarais, net pūslę prisitryniau su batais kurie niekad rodos netrynė smile.gif tai čia fizinė tonizacija gal gavosi.. g.gif ir dar pietai pirktiniai, ne tiksliai pasverti, bet manau kad suvalgiau mažiau nei priklausytų iš akies žiūrint g.gif
dar su tom svarstyklėm.. maniškės buvo sulūžusios, tai aš nuėjau pasisverti poliklinikoje praeitą 5dienį.. pasitikėjau.. bet gal netikslumas dėl to ir gavosi tada, nes nuo buitinių svarstyklių lipau ant profesionalių g.gif vakar vyras parvežė naujas buitines, bet man jos kažko nepatinka, nes pastūmus į kitą vietą skaičiai baisiai šokinėja, vienoje vietoje rodo kad sveriu 80,1, kitoje kad 80 trečioje kad 79,8 ketvirtoje vėl, kad 80.. tai aš dėjau skersuoklį ir ėmiau kaip rezultatą aukščiausią rodiklį.. manau gal nesuklydau g.gif
labiausiai tai nepatinka, kad visą šią savaitę kažko žarnynas pjovė unsure.gif ne tai kad valgyti norėčiau, o tokie kaip spazmukai gal užeidavo, sykiais blogutis toks rasdavosi, panašiai kaip pykinti kad norėtų.. nėščia tai negaliu būti.. kokia tikimybė kad paskutinę mėmių dieną per gumą supermenai skraidytų?? unsure.gif ale sakiau dėl viso pikto ir tą reikalą reikės patikrinti..

Pasiteisinau tipo.. blush2.gif gėda man doh.gif
Atsakyti
niu, miargos. kas daros? paziurekit kokie antsvoriai pas pacias, svoris turetu tirpti po kilograma, jei geros sau butumet. atsibodo tipo.............? kelias dar ilgas, dar spes atsibosti ne karta, per anksti pasiduoti. laselis sen, laselis ten. ziu ir spjoviau i dieta. paslysti uoj kaip lengva. darganotas oras upo nekelia? pareis pora savaiciu ir islys saule, o su ja ir lengvi rubai is spintos, ir tik jusu reikalas kaip tie rubai ant jusu atrodys. gelbejimosi ratu su savim visa laika nesiotis nereikia, jie prie vandens ant stulpo kabet turi.
svoris tipo krenta ir su nuodemem.......? as nematau ateities, bet si karta zinau kas bus. betvarke galvoj, dar savaite ir spjausit i dieta...........nes gi taip sunku......O KAM DABAR LENGVA? o tada "sveiki sugrize kilogramai"
viskas, uzteks, galas bordakui.
nieko cia sunkaus. planas aiskus, ir jei jo laikytis, tai viskas suveiks. po paslydimu grizti prie tvarkos kas karta vis sunkiau.
pavalgei vedaru, su viskuo kas prilauso prie ju............riebalai lasa per krastus, tiesiai ant ir taip placiu klubu, grietine su spirgais svelniai nugule ant pilvo. ir kaip? gerai buvo? daug dziaugsmo? ka sazine sako? palygink pasitenkinimo jausma su tuo, kuris apima pamacius, kad dingo 1.5 kg. sakykim, kad padarei ikrovos diena, pabudinai organizma deginimui, isipylei kuro. padaryk isvadas, supyk ant saves, valgyk tvarkingai savaite. po savaites nuotaikos bus daug geresnes.
paslydom, atsikelem, pasitaisem karuna, einam i prieki. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 22, 08:20)
Sustojo man svarstyklės skaičiai verysad.gif  Nebežinau nei kuom tikėti ar ką kaltinti..  tai pirmiausia vis tiek kaltinu save turbūt  doh.gif o priežaščių ieškau visokių ir daug..
Gal pakenkė poros dienų netikslumai ir apkrova, nes praeitą savaitgalį kursai buvo, tai vieną dieną baisiai vėlavau pietų, beveik dvi valandos gavosi, bet neturėjau kur pulti, išeiti iš konferencijos būtų buvę siaubiai negražu, o ir nenaudinga, nes labai stipriomis temomis kalbėjo, kur daug profesinių klausimų išsiaiškinau.. paskui tas pačias dienas po Klaipėda skersai išilgai pėščia laksčiau.. seniai jau taip padai bedegė vakarais, net pūslę prisitryniau su batais kurie niekad rodos netrynė  smile.gif  tai čia fizinė tonizacija gal gavosi..  g.gif  ir dar pietai pirktiniai, ne tiksliai pasverti, bet manau kad suvalgiau mažiau nei priklausytų iš akies  žiūrint  g.gif
dar su tom svarstyklėm.. maniškės buvo sulūžusios, tai aš nuėjau pasisverti poliklinikoje praeitą 5dienį.. pasitikėjau.. bet gal netikslumas dėl to ir gavosi tada, nes nuo buitinių svarstyklių lipau ant profesionalių  g.gif  vakar vyras parvežė naujas buitines, bet man jos kažko nepatinka, nes pastūmus į kitą vietą skaičiai baisiai šokinėja, vienoje vietoje rodo kad sveriu 80,1, kitoje kad 80 trečioje kad 79,8  ketvirtoje vėl, kad 80.. tai aš dėjau skersuoklį ir ėmiau kaip rezultatą aukščiausią rodiklį.. manau gal nesuklydau  g.gif
labiausiai tai nepatinka, kad visą šią savaitę kažko žarnynas pjovė  unsure.gif  ne tai kad valgyti norėčiau, o tokie kaip spazmukai gal užeidavo, sykiais blogutis toks rasdavosi, panašiai kaip pykinti kad norėtų..  nėščia tai negaliu būti.. kokia tikimybė kad paskutinę mėmių dieną per gumą supermenai skraidytų??  unsure.gif  ale sakiau dėl viso pikto ir tą reikalą reikės patikrinti..

Pasiteisinau tipo..  blush2.gif  gėda man  doh.gif

laikyk svarstykles vienoj vietoj, nestumdyk. pasakyk, kad cia tavo sventove, kurios nevalia niekm liesti drinks_cheers.gif
Atsakyti