niu, miargos. kas daros? paziurekit kokie antsvoriai pas pacias, svoris turetu tirpti po kilograma, jei geros sau butumet. atsibodo tipo.............? kelias dar ilgas, dar spes atsibosti ne karta, per anksti pasiduoti. laselis sen, laselis ten. ziu ir spjoviau i dieta. paslysti uoj kaip lengva. darganotas oras upo nekelia? pareis pora savaiciu ir islys saule, o su ja ir lengvi rubai is spintos, ir tik jusu reikalas kaip tie rubai ant jusu atrodys. gelbejimosi ratu su savim visa laika nesiotis nereikia, jie prie vandens ant stulpo kabet turi.
svoris tipo krenta ir su nuodemem.......? as nematau ateities, bet si karta zinau kas bus. betvarke galvoj, dar savaite ir spjausit i dieta...........nes gi taip sunku......O KAM DABAR LENGVA? o tada "sveiki sugrize kilogramai"
viskas, uzteks, galas bordakui.
nieko cia sunkaus. planas aiskus, ir jei jo laikytis, tai viskas suveiks. po paslydimu grizti prie tvarkos kas karta vis sunkiau.
pavalgei vedaru, su viskuo kas prilauso prie ju............riebalai lasa per krastus, tiesiai ant ir taip placiu klubu, grietine su spirgais svelniai nugule ant pilvo. ir kaip? gerai buvo? daug dziaugsmo? ka sazine sako? palygink pasitenkinimo jausma su tuo, kuris apima pamacius, kad dingo 1.5 kg. sakykim, kad padarei ikrovos diena, pabudinai organizma deginimui, isipylei kuro. padaryk isvadas, supyk ant saves, valgyk tvarkingai savaite. po savaites nuotaikos bus daug geresnes.
paslydom, atsikelem, pasitaisem karuna, einam i prieki.
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 22, 08:20)
Sustojo man svarstyklės skaičiai
Nebežinau nei kuom tikėti ar ką kaltinti.. tai pirmiausia vis tiek kaltinu save turbūt
o priežaščių ieškau visokių ir daug..
Gal pakenkė poros dienų netikslumai ir apkrova, nes praeitą savaitgalį kursai buvo, tai vieną dieną baisiai vėlavau pietų, beveik dvi valandos gavosi, bet neturėjau kur pulti, išeiti iš konferencijos būtų buvę siaubiai negražu, o ir nenaudinga, nes labai stipriomis temomis kalbėjo, kur daug profesinių klausimų išsiaiškinau.. paskui tas pačias dienas po Klaipėda skersai išilgai pėščia laksčiau.. seniai jau taip padai bedegė vakarais, net pūslę prisitryniau su batais kurie niekad rodos netrynė
tai čia fizinė tonizacija gal gavosi..
ir dar pietai pirktiniai, ne tiksliai pasverti, bet manau kad suvalgiau mažiau nei priklausytų iš akies žiūrint
dar su tom svarstyklėm.. maniškės buvo sulūžusios, tai aš nuėjau pasisverti poliklinikoje praeitą 5dienį.. pasitikėjau.. bet gal netikslumas dėl to ir gavosi tada, nes nuo buitinių svarstyklių lipau ant profesionalių
vakar vyras parvežė naujas buitines, bet man jos kažko nepatinka, nes pastūmus į kitą vietą skaičiai baisiai šokinėja, vienoje vietoje rodo kad sveriu 80,1, kitoje kad 80 trečioje kad 79,8 ketvirtoje vėl, kad 80.. tai aš dėjau skersuoklį ir ėmiau kaip rezultatą aukščiausią rodiklį.. manau gal nesuklydau
labiausiai tai nepatinka, kad visą šią savaitę kažko žarnynas pjovė
ne tai kad valgyti norėčiau, o tokie kaip spazmukai gal užeidavo, sykiais blogutis toks rasdavosi, panašiai kaip pykinti kad norėtų.. nėščia tai negaliu būti.. kokia tikimybė kad paskutinę mėmių dieną per gumą supermenai skraidytų??
ale sakiau dėl viso pikto ir tą reikalą reikės patikrinti..
Pasiteisinau tipo..
gėda man
laikyk svarstykles vienoj vietoj, nestumdyk. pasakyk, kad cia tavo sventove, kurios nevalia niekm liesti