Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(*mable* @ 2016 04 09, 19:01)
sveiki,nepagalvojau,kad pastebesit ax.gif jau daug metu as cia trinuosi,tai numetu,tai priaugu blush2.gif senbuves i fb išsikrauste,o as kaip ta nabagele ateinu cia.Man reikia 10kg numesti vis nuo rytojaus.Bandysiu nuo pirmadienio rimtai susiimt ir ateisiu pas jus 4u.gif
pasidariau liniuote ir startuoju nuo ryt,dukra nusijuoke,nes pasitikejima praradau verysad.gif

sveika prisijungusi smile.gif o tu dukrai irodyk, kad ji neteisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 09, 14:17)
kaip daruge po varskaidienio gyva? 4u.gif

gyva gyva biggrin.gif LABAS 4u.gif Aš matai 5dieni ir 6dieni baliu atlaikyt turėjau blush2.gif nepaslydau bis.gif
QUOTE(*mable* @ 2016 04 09, 19:01)
pasidariau liniuote ir startuoju nuo ryt

Jau startuota? Tikiuosi nemeluoji nono.gif
Labas. Sveika prisijungusi 4u.gif O koks tamstelės ūgis?
Papildyta:
Ai, dar teisybė, šiandien dariau vyrui deserta iš vafliu ir maskarponės su rududu.. doh.gif siaubas kaip kvepėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 09, 21:07)
sveika prisijungusi smile.gif o tu dukrai irodyk, kad ji neteisi  4u.gif

bandysiu,jei kipšiukas nesugundys

QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 10, 15:06)

Jau startuota? Tikiuosi nemeluoji  nono.gif
Labas. Sveika prisijungusi  4u.gif  O koks tamstelės ūgis?

taip startavau,iš bado baigiu numirt doh.gif labai noriu nepalušti ir numest tuos kelis kg.ugis liniuotei.aišku reiketu 18kg numest,bet man uzteks 80 kad pasiekciau,nes ant veido voratinklis uzsitraukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 04 10, 18:30)
taip startavau,iš bado baigiu numirt doh.gif labai noriu nepalušti ir numest tuos kelis kg.ugis liniuotei.aišku reiketu 18kg numest,bet man uzteks 80 kad pasiekciau,nes ant veido voratinklis uzsitraukia lotuliukas.gif

aš irgi 170cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 10, 16:06)
gyva gyva biggrin.gif LABAS  4u.gif  Aš matai 5dieni ir 6dieni baliu atlaikyt turėjau  blush2.gif  nepaslydau  bis.gif 

Jau startuota? Tikiuosi nemeluoji  nono.gif
Labas. Sveika prisijungusi  4u.gif  O koks tamstelės ūgis?
Papildyta:
Ai, dar teisybė, šiandien dariau vyrui deserta iš vafliu ir maskarponės su rududu..  doh.gif  siaubas kaip kvepėjo  doh.gif

saunuole, kad atlaikei. thumbup.gif as tai bandau negaminti skaniu dalyku, mylimasis jauciasi lepinamas, nes jam maistas skaninamas dziovintais baravykais, o man jie taip smirda, as net is bado nesugebeciau ju isidet burnon. dar padeda uzsispyrimas, kad galiu tai padaryti, gi karta jau padariau, ir nuotraukos, gi zinau kaip atrodysiu finise, ir kaip atrodau dabar tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*mable* @ 2016 04 10, 18:30)

mezinau ar esi kada draugavusi su chazanu, badas pjauna pirmas tris dienas, veliau atlegsta, per 2 sav. turetum adaptuotis. o jei paslysi (nes as tai trecios dienos vakara prsiryjau ko nedera), atsitiesk ir eik pirmyn. nes as kita diena pabudau tokia pikta ant saves, kad iki siandien laikausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 10, 23:09)

mezinau ar esi kada draugavusi su chazanu, badas pjauna pirmas tris dienas, veliau atlegsta, per 2 sav. turetum adaptuotis. o jei paslysi (nes as tai trecios dienos vakara prsiryjau ko nedera), atsitiesk ir eik pirmyn. nes as kita diena pabudau tokia pikta ant saves, kad iki siandien laikausi  bigsmile.gif

Sveikos
su chazanu draugauju nuo 2010metu,esu bandziusi daug dietu,bet ši pati gereusia bent man.badas mane pjauna visada,niekada neatlegsta,nes aš iš prigimties rajune.Skrandis neprašo,bet smegenys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 04 11, 09:26)
Sveikos
su chazanu draugauju nuo 2010metu,esu bandziusi daug dietu,bet ši pati gereusia bent man.badas mane pjauna visada,niekada neatlegsta,nes aš iš prigimties rajune.Skrandis neprašo,bet smegenys doh.gif

tai 6 metai. ir kaip ta kelione atrode?

cia motyvacijai biggrin.gif https://www.youtube....p;nohtml5=False
Atsakyti
Raima, motyvacija belekokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 11, 14:45)
tai 6 metai. ir kaip ta kelione atrode?
cia motyvacijai biggrin.gif https://www.youtube....p;nohtml5=False

vienais metais -20kg,kitais +20kg ir t.t aciu dievui šiemet nuo nauju iki 100kg nedatraukiau,nors rijau,matyt stresas neleido kilogramams augt daugiau,nes streso iki pakaušio turiu,jei buciau dietos laikiusi,tai greit buciau skeletu patapus,net rukyt pradejau unsure.gif koks pigus malonumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 11, 16:44)
Raima, motyvacija belekokia  lotuliukas.gif

dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*mable* @ 2016 04 11, 19:22)
vienais metais -20kg,kitais +20kg ir t.t aciu dievui šiemet nuo nauju iki 100kg nedatraukiau,nors rijau,matyt stresas neleido kilogramams augt daugiau,nes streso iki pakaušio turiu,jei buciau dietos laikiusi,tai greit buciau skeletu patapus,net rukyt pradejau unsure.gif koks pigus malonumas doh.gif

uoj kaip negerai organizmui tokie suoliai. jei sitiek sokinejo, tai nelabai ka ir ismokai besilaikydama dietos, gal kad stabilizacijos nebuvo...................... g.gif
as manau, kad sita dieta net dieta pavadinti sunku. is esmes tai maitinimosi budas, kuri reikia isisamoninti ir jo laikytis visa laika. nereiskia aisku tai to, kad teks su raudona misraine vakarieniauti iki gyvenimo pabaigos, bet principai turi likti. kaip dietologai sako, kad neverta laikytis dietu, reikia keisti gyvenimo buda, tai su sita dieta mes ta ir darome. jei gale busi ismokusi maitintis taisyklingai tai busi normalaus svorio visada. gaila neturiu su manim pirma karta lieknejusiu kontaktu..................jurgine kartais uzeina, gal ji pasidalins ar islaike svori ir kiek laiko. apie save jau pasakojau, nesikartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 11, 20:59)
dziaugiuosi, kad patiko  4u.gif

Papildyta:
uoj kaip negerai organizmui tokie suoliai. jei sitiek sokinejo, tai nelabai ka ir ismokai besilaikydama dietos, gal kad stabilizacijos nebuvo...................... g.gif
as manau, kad sita dieta net dieta pavadinti sunku. is esmes tai maitinimosi budas, kuri reikia isisamoninti ir jo laikytis visa laika. nereiskia aisku tai to, kad teks su raudona misraine vakarieniauti iki gyvenimo pabaigos, bet principai turi likti. kaip dietologai sako, kad neverta laikytis dietu, reikia keisti gyvenimo buda, tai su sita dieta mes ta ir darome. jei gale busi ismokusi maitintis taisyklingai tai busi normalaus svorio visada. gaila neturiu su manim pirma karta lieknejusiu kontaktu..................jurgine kartais uzeina, gal ji pasidalins ar islaike svori ir kiek laiko. apie save jau pasakojau, nesikartosiu smile.gif

As neatsimenu jusu. Ir jus gal neatsimenate manes. Laikiausi pries 8m su dideliu minusiniu rezultatu. Su stabilizacija t.y. iki galo. 3 metus plius minus laikesi oasiekimai. Veliau pasileidau...pasileido ir svoris. Paskui dar kelis sykius laikiausi. Na ir dabar vel laikausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 11 balandžio 2016 - 21:50
QUOTE(ingriduska @ 2016 04 11, 22:16)

Na ir dabar vel laikausi.

tai ir dalyvaukit su mum kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti