svarbu prisiduoti šviesaforo nepamirškit per darbus
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 03, 19:45)
Dar nelabai turbūt, nežinau Gal todėl kad neatkreipiau dėmesio labai į tai, o ir centimetru nesimatuoju apimciu turiu vienas kelnes sportines, tai va ant ju ir matuojuos, anakart kai svoris buvo 88 ir vos vos beužsegiau saga, buvo labai džiugu, kai tos pačios kelnės po 3 mėn ne tik kad laisvai užsisegė bet ir klešnės aplink šlaunis smarkiai atlaisvėjo dabar tai irgi dar pakolkas tik tik.. šlaunys dar aptemtos bet saga segasi normaliai, nereikia lašinių įtraukti
o as jauciu, matyt vien del to, kad nauju rubu is principo nepirkau. maniau sau jeigu jau storeju, tai bent bus priminimas kaskart rengiantis, kad nebetelpu i kadaise apkritusius dzinsus. vienom kelnem ir sagos lakste, ir per siules braskejo iki irimo. dabar nebebraska
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 05, 20:41)
miargos, kada jums didziausias alkis puola? man sunku pasidaro praejus valandai po pietu. cia man vienai taip?
hmm, tiesa pasakius nežinau.. šiaip iš lempos tai nebūna.. bet va tarkim kai turi pataisyti šeimai vakarienę ir jos nevalgyt, nors akivaizdziai labai skanu vien jau užuosti, tai daba biški sunkiau, bet ne alkis čia, čia smegenys..kai matai, užuodi ir jau tada noooooooooooooooori, nu bet negali tai ir nelieti.. o skrandis pabirzgia kai kramtoškės užvartoju matomai skrandis vis tiek sulčių užsigamina, o virškint tai nėra ką .. ir apskritai šiksiu dabar turbūt tik kartą į tris savaites nes kai viską rydavau ir tai tik kartą per 1,5savaitės kažkur rimto eidavau.. dabar jau nebepamenu kada bebuvau
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 07, 14:28)
na, tualeto reikalai daugeliui beda su sita dieta. kam padeda linu semenys i vakarini kefyra, kam probiotiku kapsules. man padeda varskiadienio obuoliai, nes as juos visus suvalgau iskart, pusryciams
man tai nepadeda.. na aš per prievarta išgrūsti ir nebandau.. nemeta organizmas, značet neturi ko gal
su varškiadieniais tai idomiai būna, bo iš pažiūros to maisto ne prūdai, bet jau du penktadienius vakarui maisto likdavo.. man rods praeita penktadieni gal ir pieno viso neišgėriau kiek reikėjo
ryte suvalgau 1 obuoli arba išgeriu pieno su šaukščiuku medaus įdomu ką šį kartą svarstyklės uždūmos
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 07, 19:24)
man tai nepadeda.. na aš per prievarta išgrūsti ir nebandau.. nemeta organizmas, značet neturi ko gal
su varškiadieniais tai idomiai būna, bo iš pažiūros to maisto ne prūdai, bet jau du penktadienius vakarui maisto likdavo.. man rods praeita penktadieni gal ir pieno viso neišgėriau kiek reikėjo
ryte suvalgau 1 obuoli arba išgeriu pieno su šaukščiuku medaus įdomu ką šį kartą svarstyklės uždūmos
saunuole, pametus 1.4 kg. matai, ka gabalelis keptu bulviu padaro, negalima nuslyst i sona visai
man varskiadienis irgi labai soti diena
Papildyta:
laukiam PAVASARIO rezultatu nudziugink mus
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 08, 15:57)
saunuole, pametus 1.4 kg. matai, ka gabalelis keptu bulviu padaro, negalima nuslyst i sona visai
Papildyta:
Papildyta:
aš irgi taip sakiau, vyras durna išvadino.. sako "nu biški organizmas pasitaupė, mažiau ta savaite nukrito, bet nereiškia kad kugelis kaltas"
smagu kai krenta po kilograma
Raima, nauja liniuotė nekantrauji jau?
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 08, 17:48)
aš irgi taip sakiau, vyras durna išvadino.. sako "nu biški organizmas pasitaupė, mažiau ta savaite nukrito, bet nereiškia kad kugelis kaltas"
nekantrauju..........? ne, ramiai laukiu neisvengiamo tiesiog sekantis mano zingsnelis - netureti antsvorio, veliau issikapstyti is ten, kur pirmas skaicius - 7, ir galiausiai 65 ant svarstykliu ir itilpimas i senuosius juodus sortus
o siaip tikslas paprastas - atgauti savo kuna, nes dabar ne savam esu, svoris uzaugo per greitai, einu, kliunu uz kampu, nejauciu savo gabaritu. per tiek metu jau pripratau prie saves sveriancios maziau 70. gera savijauta, pasitikejimas savimi, pakelta saviverte, didziavimosi savimi, jausmo, kad laimejai.............jei galeciau ismatuoti ir irasyti i liniuote situos dalykus, jie ten ir butu
Papildyta:
matau vis "mable" pasirodo...........stok i musu gretas jei yra poreikis
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 08, 18:00)
Papildyta:
sveiki,nepagalvojau,kad pastebesit jau daug metu as cia trinuosi,tai numetu,tai priaugu senbuves i fb išsikrauste,o as kaip ta nabagele ateinu cia.Man reikia 10kg numesti vis nuo rytojaus.Bandysiu nuo pirmadienio rimtai susiimt ir ateisiu pas jus
pasidariau liniuote ir startuoju nuo ryt,dukra nusijuoke,nes pasitikejima praradau