Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 31, 18:28)
Kaip sekėsi?  smile.gif
aš irgi tokia  doh.gif  džiaugiuosi kad vyrui svoris auga po biški  doh.gif  lotuliukas.gif  lauksim kaip sekesi  smile.gif  itariu man nesiseka. Manau kad stovi vietoj.. viskas per ta kugrli čiuju.. nors tikrai nedideli gabalėli valgiau..
tiesa, nusipirkau kalcio papilda dar pagert, rašė kad padeda svoriui kristi..  g.gif  na, blogiau nebus gal  rolleyes.gif

sveika prisijungusi  4u.gif  Turėk valios  thumbup.gif  įveiksi  biggrin.gif

prisiduok, paziuresim kaip tavo kugelis kortas sumaise doh.gif mano minusas tik 0.4 kg., man kortas maiso sportas, bet jauciuosi puikiai, energijos turiu daug, motyvacijos netrunka, apimtys keiciasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 01, 09:43)
prisiduok, paziuresim kaip tavo kugelis kortas sumaise  doh.gif mano minusas tik 0.4 kg., man kortas maiso sportas, bet jauciuosi puikiai, energijos turiu daug, motyvacijos netrunka, apimtys keiciasi  drinks_cheers.gif

prisidaviau prisidaviau biggrin.gif pati likau maloniai nustebusi, nesitikėjau tų 0,9 smile.gif
kita vertus, gal be to kugelio būt buve kokie 1,4 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 01 balandžio 2016 - 10:55
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 01, 11:55)
prisidaviau prisidaviau biggrin.gif pati likau maloniai nustebusi, nesitikėjau tų 0,9 smile.gif
kita vertus, gal be to kugelio būt buve kokie 1,4 tongue.gif

dabar jau nebesuzinosim, nenuklysk ateinancia savite, ir matysi dar dziugesnius skaicius. laikomes, nepasiduodam. o kur kitos dingo? nejaugi pavasarejantis oras neduoda stimulo liekneti?
net nezinau ka dar pasakyti, kad kitas ikvepti.......rezultatai aiskus, nuotrauku be 100 zinuciu nebus. pasakiau viska ka zinojau, kas padeda nepaslysti. ai, dar viena yra strategija, man ji veikia, nes as vakarine valgytoja doh.gif taip, kaip daznai pokyciu imamasi nuo rytojaus, pirmadienio, po velyku, nauju metu ir t.t. pabandykit apversti toki mastyma isvirksciai.
ryte atsikeli ir pasizadi sau, kad tik siandien valgysi tvarkingai, siandien - tvarka, o ryt bus galima slamsti kiek nori ir ka nori. ryte, bent jau pas mane, motyvacijos - kalnai. prasilaikius diena, kita ryta, pagalvoji, kad nebuvo taip jau ir baisu, ir siandien galima pasizadeti ta pati. siandien- tvarka, ryt - bevalybe. man pradzioj tokia strategija labai padejo. diena prie dienos, ziu, ir zaliuoji jau savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persifona @ 2016 03 31, 18:03)
sveikutes as cia taip pat naujoke. Sakykit kaip liniuoteje duomenis reikia pasjudinti numetus svorio smile.gif g.gif

MANO NUSTATYMAI ---} REDAGUOTI PARASA
Atsakyti
Lieknėjat? bigsmile.gif šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
lieknejam dviese, kitos niekaip neuzsikabina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2016 04 02, 14:19)
Lieknėjat?  bigsmile.gif šaunuolės  4u.gif

aha didis.gif
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 02, 15:28)
lieknejam dviese, kitos niekaip neuzsikabina  4u.gif

aha, mane šiandien švogerka dūra išvadino lotuliukas.gif

š: valgysi čenaką?
aš: ne, man pietūs tik 13.30
š: tai saldaini imk vaišinkis
aš: neimsiu, negalima užkandžiaut į tarpus biggrin.gif
š: doh.gif

po kiek laiko, keletas minučių iki 13,30..

š: na, pietūs.. ar dėt tau grietinėlės į čenaka?
aš: ne, nevalgysiu čenako, šiandien man žuvies diena, aš savo pietus atsivežiau biggrin.gif
š: oi, bl**, kai žiauriai tu čia p**dc blink.gif doh.gif
aš: biggrin.gif jop ax.gif nada fedia, nada..

įtariu čia pas visas daugiau ar mažiau panašiai būna ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 02, 19:28)
aha  didis.gif

aha, mane šiandien švogerka dūra išvadino  lotuliukas.gif

š: valgysi čenaką?
aš: ne, man pietūs tik 13.30
š: tai saldaini imk vaišinkis
aš: neimsiu, negalima užkandžiaut į tarpus  biggrin.gif
š: doh.gif

po kiek laiko, keletas minučių iki 13,30..

š: na, pietūs.. ar dėt tau grietinėlės į čenaka?
aš: ne, nevalgysiu čenako, šiandien man žuvies diena, aš savo pietus atsivežiau  biggrin.gif
š: oi, bl**, kai žiauriai tu čia p**dc  blink.gif  doh.gif
aš:  biggrin.gif  jop  ax.gif  nada fedia, nada..

įtariu čia pas visas daugiau ar mažiau panašiai būna ne?  biggrin.gif

man mama per velykas bulimija pripaise, antra velyku diena sako...........einam, pasnekesim. uzdare duris, ir siule pas psichologa kreiptis ar dar kur pagalbos ieskoti. teko kviesti mylimaji i pagalba, kad tas patvirtintu, kad as valgau ir visai nevemiu po to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 02, 19:57)
man mama per velykas bulimija pripaise, antra velyku diena sako...........einam, pasnekesim. uzdare duris, ir siule pas psichologa kreiptis ar dar kur pagalbos ieskoti. teko kviesti mylimaji i pagalba, kad tas patvirtintu, kad as valgau ir visai nevemiu po to  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 02, 20:47)

pasipasakok kaip tavo apimtys juda, ar jauti ant rubu, kad mazeji?
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 03, 16:39)
pasipasakok kaip tavo apimtys juda, ar jauti ant rubu, kad mazeji?

Dar nelabai turbūt, nežinau smile.gif Gal todėl kad neatkreipiau dėmesio labai į tai, o ir centimetru nesimatuoju apimciu ax.gif turiu vienas kelnes sportines, tai va ant ju ir matuojuos, anakart kai svoris buvo 88 ir vos vos beužsegiau saga, buvo labai džiugu, kai tos pačios kelnės po 3 mėn ne tik kad laisvai užsisegė bet ir klešnės aplink šlaunis smarkiai atlaisvėjo thumbup.gif dabar tai irgi dar pakolkas tik tik.. šlaunys dar aptemtos blush2.gif bet saga segasi normaliai, nereikia lašinių įtraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 02, 14:28)
lieknejam dviese, kitos niekaip neuzsikabina  4u.gif

užsikabinam užsikabinam, tik to laiko prie pc prisėsti nėra kada, orai puikūs-tad pavasarinės švarinimosi dienos pas mus, valom langus, skalbiam užuolaidas, šiltnamiuose jau salotas sodinam.. ax.gif tų darbų pilna tik sukis kur akys mato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 03 balandžio 2016 - 19:28