Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(Jurginė @ 2016 03 28, 15:50)
nu ačiū. dinozaurė  lotuliukas.gif

biggrin.gif all good things, aaall good things...

Su Velykom 4u.gif
Atsakyti
su velykom, su velykom blush2.gif cia as paskutine sveikinu, nebuvo kaip prie kompo prieiti per ta sventima. parvaziavom namo, o isvykoj as buvau gera sau drinks_cheers.gif didziuojuosiu savimi, saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 28, 20:27)
su velykom, su velykom  blush2.gif  cia as paskutine sveikinu, nebuvo kaip prie kompo prieiti per ta sventima. parvaziavom namo, o isvykoj as buvau gera sau  drinks_cheers.gif didziuojuosiu savimi, saunuole  bigsmile.gif

tikrai šaunuolė 4u.gif
o aš nebuvau verysad.gif važiavom į uošviją.. ten visada per šventes būdavo kotletukai ar kepsniukai.. galvoju, man mėsos diena, bus kaip tik.. radom tik šviežiai keptą kugelį.. nu tai ir nusidėjau iš neturėjimo kur pulti doh.gif įsidėjau maža gabaliuka ir suvalgiau... ach tos bulvės doh.gif įtariu stos man reikalai kuriam laikui unsure.gif bent jau vakarienei visko ko reikėjo gavau rolleyes.gif na, o šiandie aš pavyzdingai prie reikiamos tvarkos smile.gif svarstau, kita kartą prieš vykstant gal iš anksto šeiminykščių užsisakysiu reikiama patiekala g.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 28, 21:11)
tikrai šaunuolė  4u.gif
o aš nebuvau  verysad.gif  važiavom į uošviją.. ten visada per šventes būdavo kotletukai ar kepsniukai.. galvoju, man mėsos diena, bus kaip tik.. radom tik šviežiai keptą kugelį.. nu tai ir nusidėjau iš neturėjimo kur pulti  doh.gif įsidėjau maža gabaliuka ir suvalgiau... ach tos bulvės  doh.gif  įtariu stos man reikalai kuriam laikui  unsure.gif  bent jau vakarienei visko ko reikėjo gavau  rolleyes.gif  na, o šiandie aš pavyzdingai prie reikiamos tvarkos  smile.gif  svarstau, kita kartą prieš vykstant gal iš anksto šeiminykščių užsisakysiu reikiama patiekala  g.gif

su savo maisteliu kita karta vaziuok lotuliukas.gif
Papildyta:
gal pavasaris jau prie musu rimtai prisijungs, gi velykos praejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 29, 20:49)
su savo maisteliu kita karta vaziuok  lotuliukas.gif
Papildyta:
gal pavasaris jau prie musu rimtai prisijungs, gi velykos praejo  mirksiukas.gif

buvo tokia mintis blush2.gif ale pagalvojau, kad galiu smarkiai anyta įžeisti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, na štai ir aš po švenčių, gimtadienių ir t.t. Viskas jau dabar susiimu griežtai nuo šiandien...
Ryt planuojam nulėkti iki Lenkų dar - nu taip visi rašo, kad pigu pigu, tai ir aš neatsilaikiau tam masiškam apsipirkimo emigravimui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 30, 07:33)
Labas rytas, na štai ir aš po švenčių, gimtadienių ir t.t. Viskas jau dabar susiimu griežtai nuo šiandien...
Ryt planuojam nulėkti iki Lenkų dar - nu taip visi rašo, kad pigu pigu, tai ir aš neatsilaikiau tam masiškam apsipirkimo emigravimui.  doh.gif

labas rytas. kiek gi zmoniu jusu seimoje, kad pilnom bagazinem maista vezti? mane net jei nemokamai nuveztu as gi nezinociau ka ten pirkti. maisto namie nesandeliuoju. ir tai matyt viena is svorio islaikymo paslapciu smile.gif lietuvoje parduotuves dirba visom dienom, ir labai ilgai, ir ju aplink - marios. vakar viriau mylimajam sriuba, tai taip ir pirkau........3 bulves, 2 burokelius, saliero lapkoti, 2 svogunus, cesnako galvute, krapu, mesos gabaliuka, indeli grietines. sriubos puodas stovi, likuciu nera. atidarai saldytuva, o ten sriubos puodas. nori valgyt? valgyk sriuba...........nenori sriubos - nenori valgyt. lotuliukas.gif
nors, pas mano tevus kaip restorane, pilna visko, ir pas mane anksciau taip buvo...........ir jau seniai nebe drinks_cheers.gif

vaisiu ant stalo padeta, riesutu yra (bet jie nuo akiu pakavoti) i ritma jau ivaziavau, mane tie vaisiai neerzina, tegul stovi. bet pradzioj net ir tai deretu nuo akiu patraukti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 30 kovo 2016 - 10:39
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 30, 10:35)
labas rytas. kiek gi zmoniu jusu seimoje, kad pilnom bagazinem maista vezti? mane net jei nemokamai nuveztu as gi nezinociau ka ten pirkti. maisto namie nesandeliuoju. ir tai matyt viena is svorio islaikymo paslapciu smile.gif lietuvoje parduotuves dirba visom dienom, ir labai ilgai, ir ju aplink - marios. vakar viriau mylimajam sriuba, tai taip ir pirkau........3 bulves, 2 burokelius, saliero lapkoti, 2 svogunus, cesnako galvute, krapu, mesos gabaliuka, indeli grietines. sriubos puodas stovi, likuciu nera. atidarai saldytuva, o ten sriubos puodas. nori valgyt? valgyk sriuba...........nenori sriubos - nenori valgyt.  lotuliukas.gif
nors, pas mano tevus kaip restorane, pilna visko, ir pas mane anksciau taip buvo...........ir jau seniai nebe  drinks_cheers.gif

vaisiu ant stalo padeta, riesutu yra (bet jie nuo akiu pakavoti) i ritma jau ivaziavau, mane tie vaisiai neerzina, tegul stovi. bet pradzioj net ir tai deretu nuo akiu patraukti  drinks_cheers.gif

Aš tai ne maisto pagrinde važiuosiu, man labiau aktualu skalbimo, švaros priemonės, kadangi remontam ruošiamės - tai visokių tam skirtų priemonių...
Atsakyti
tada teks papasakoti, ar tikrai jau ten taip pigu. gi smalsu visiems, nors remonto neplanuoju, ir tokiu dalyku nereikia smile.gif
pamenat kuprine dingo mano, as is tos nevilties parvaziavusi nusipirkau loterijos bilieta, nors ju niekda neperku, norejau karma patikrinti. ir laimejau 20 euru. karma mano gera, ir kuprine atsirado su viskuo kas joje buvo, ir dar uz stresa kompensacija lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kaip laikomes? mano paskutiniai pastebejimai - rubai pradejo plateti lotuliukas.gif ypac ties liemeniu, ziedai dideja, aplink pirsta sukasi. sportuoju gan aktyviai, skauda visur, jau nebezinau kur neskauda, paziuresim kas su svarstyklem bus ryt, del raumenu ir lasiniu santykio didelio minuso nesitikiu, bet kita savaite busiu be papildomo sporto (liks tik dviratis ir manksta namie) bus aisku, kiek sportas stabdo svorio kritima (nes turetu). jau esu isivaziavusi i ritma, alkis nepjauna, ir tapau pikdziugiska. nupirkau vakar mylimajam ledu, vaisiai ant stalo stovi. valgo jis vakar vakare didziuli leda, ir dar bananu uzkando. o as ziuriu, ir galvoju..........valgyk, valgyk angliavandenius vakare, kad proto neturi. ir su vestuvem netempk, nes pilvukas jau matosi. blush2.gif tu storek, o as po treniruotes devynis prakaitus ispylus, raumenys dreba po darbo devil.gif
Atsakyti
sveikutes as cia taip pat naujoke. Sakykit kaip liniuoteje duomenis reikia pasjudinti numetus svorio smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 30, 07:33)
Ryt planuojam nulėkti iki Lenkų

Kaip sekėsi? smile.gif

QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 31, 09:58)

kaip laikomes? mano paskutiniai pastebejimai - rubai pradejo plateti  lotuliukas.gif ypac ties liemeniu, ziedai dideja, aplink pirsta sukasi. sportuoju gan aktyviai, skauda visur, jau nebezinau kur neskauda, paziuresim kas su svarstyklem bus ryt, del raumenu ir lasiniu santykio didelio minuso nesitikiu, bet kita savaite busiu be papildomo sporto (liks tik dviratis ir manksta namie) bus aisku, kiek sportas stabdo svorio kritima (nes turetu). jau esu isivaziavusi i ritma, alkis nepjauna, ir tapau pikdziugiska. nupirkau vakar mylimajam ledu, vaisiai ant stalo stovi. valgo jis vakar vakare didziuli leda, ir dar bananu uzkando. o as ziuriu, ir galvoju..........valgyk, valgyk angliavandenius vakare, kad proto neturi. ir su vestuvem netempk, nes pilvukas jau matosi.  blush2.gif tu storek, o as po treniruotes devynis prakaitus ispylus, raumenys dreba po darbo  devil.gif

aš irgi tokia doh.gif džiaugiuosi kad vyrui svoris auga po biški doh.gif lotuliukas.gif lauksim kaip sekesi smile.gif itariu man nesiseka. Manau kad stovi vietoj.. viskas per ta kugrli čiuju.. nors tikrai nedideli gabalėli valgiau..
tiesa, nusipirkau kalcio papilda dar pagert, rašė kad padeda svoriui kristi.. g.gif na, blogiau nebus gal rolleyes.gif
QUOTE(persifona @ 2016 03 31, 18:03)
sveikutes as cia taip pat naujoke. Sakykit kaip liniuoteje duomenis reikia pasjudinti numetus svorio smile.gif g.gif

sveika prisijungusi 4u.gif Turėk valios thumbup.gif įveiksi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 31 kovo 2016 - 17:31