QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 30, 07:33)
Labas rytas, na štai ir aš po švenčių, gimtadienių ir t.t. Viskas jau dabar susiimu griežtai nuo šiandien...
Ryt planuojam nulėkti iki Lenkų dar - nu taip visi rašo, kad pigu pigu, tai ir aš neatsilaikiau tam masiškam apsipirkimo emigravimui.
labas rytas. kiek gi zmoniu jusu seimoje, kad pilnom bagazinem maista vezti? mane net jei nemokamai nuveztu as gi nezinociau ka ten pirkti. maisto namie nesandeliuoju. ir tai matyt viena is svorio islaikymo paslapciu
lietuvoje parduotuves dirba visom dienom, ir labai ilgai, ir ju aplink - marios. vakar viriau mylimajam sriuba, tai taip ir pirkau........3 bulves, 2 burokelius, saliero lapkoti, 2 svogunus, cesnako galvute, krapu, mesos gabaliuka, indeli grietines. sriubos puodas stovi, likuciu nera. atidarai saldytuva, o ten sriubos puodas. nori valgyt? valgyk sriuba...........nenori sriubos - nenori valgyt.
nors, pas mano tevus kaip restorane, pilna visko, ir pas mane anksciau taip buvo...........ir jau seniai nebe
vaisiu ant stalo padeta, riesutu yra (bet jie nuo akiu pakavoti) i ritma jau ivaziavau, mane tie vaisiai neerzina, tegul stovi. bet pradzioj net ir tai deretu nuo akiu patraukti