Laba vakara merginos,
Pasidžiaugsiu ir aš su mini laime - nukrito man 2 kg. nuo pirmadienio.. tai taip faina pasidarė, kažkaip neįtikima, kad taip greitai gali kristi, dar bijau labai džiaugtis, bet man toks tempas visai patiktų bet kaip manau tik pačioj pradžioj taip, kai didelis viršsvoris..
Šią savaitę aš tik bandausi - kaip sakant, dar su visu neįstojau į vėžes, bet po gimtadienio ir Velykų griežtai pagal Chazaną susiimsiu.
Kas dėl krūtinės... pamenu kai buvau lieknesnė 45 kilogrmais tai visad B nešiojau, dabar perku ir D, tai kažkaip labai nenusiminčiau, kad tektų grįžti prie B, nors kaip kad daugumą moterų pasvajojam apie didesnę krūtinę, bet kas duota Dievo tas.
Pavasaris, smagu jeigu iškentėsit keletą savaičių nepaslydusi, tai turėtų užkabinti svorio kritimas
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 24, 19:42)
Laba vakara merginos,
Pasidžiaugsiu ir aš su mini laime - nukrito man 2 kg. nuo pirmadienio.. tai taip faina pasidarė, kažkaip neįtikima, kad taip greitai gali kristi, dar bijau labai džiaugtis, bet man toks tempas visai patiktų bet kaip manau tik pačioj pradžioj taip, kai didelis viršsvoris..
Šią savaitę aš tik bandausi - kaip sakant, dar su visu neįstojau į vėžes, bet po gimtadienio ir Velykų griežtai pagal Chazaną susiimsiu.
Kas dėl krūtinės... pamenu kai buvau lieknesnė 45 kilogrmais tai visad B nešiojau, dabar perku ir D, tai kažkaip labai nenusiminčiau, kad tektų grįžti prie B, nors kaip kad daugumą moterų pasvajojam apie didesnę krūtinę, bet kas duota Dievo tas.
saunuole, sveikinu su nedrasia pradzia nusifotkink, na ir kas, kad geda, kad baisu. uztat paskui kaip gera paziurejus i ta siauba. ir dar labai sukrecia tie lasininiai vaizdai. as tai pasibjaurejau savimi pamaciusi realu vaizda ir nutariau tokia nebebuti
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 24, 20:33)
Pavasaris, smagu jeigu iškentėsit keletą savaičių nepaslydusi, tai turėtų užkabinti svorio kritimas
man su svorio kritimu tai buvo mazdaug sitaip : pirma savaite nukrito daugiausiai (nepamenu tiksliai, apie 5-6 kg.), veliau mazdaug puse to, dar kita savaite dar maziau, ir taip vis mazejo, mazejo. bet pradzioj nuo tokio didelio antsvorio nuridenti po 2 su kapeikom kilogramu per savaite nera dyvai su chazanu. va finisas yra labai nemalonus, paskutiniai 3 kg. krenta po 100 ar 200 g., per savaite, o trecioj savaitej opa, ir plius 500 g. norisi viska mest velniop, gi jau esi grazi, kas tie 3 kg. pabaigoj as nesisveriau menesi, kad nesinervuot, ir kazkaip dingo ir tie paskutiniai kg.
Papildyta:
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 24, 21:04)
čia azartą pagavus nebent na tikiuosi taip ir bus.
as va azarta pagavusi esu, nusutinau i sporto kluba, pasokau zumba, pasitampiau kalanetikoj. ryt skaudes raumenis, virsutini presa taip sujudinau, kad skaudejo kaip gastrito priepuolis
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 24, 18:32)
žiūrėkit neprisiguoskit
aš tai D nešioju dažniausiai po gimdymo buvo F, veliau sumažėjo iki E, po sporto sukrito į D, dabar į D sunkiai įsimontuoju, bet pavyksta dar.. įtariu kai svoris kris, turėsiu tik C dydį na, o kai su mažesniais dydžiais, tai turbūt tikrai, kai svoris nukrinta ir skrandinė baranka dingsta, tai ir krūtinė visai kitaip atrodo, t.y., geriau, gražiau, ryškiau
Šiandien turbūt aš morkliava.. nulaižiau vaiko šokoladinį pirštą, nes buvo baisiai šokoladinas, o po ranka nebuvo į ką valyti, tai jau kai susivokiau kažkaip nei ryti nei spjauti
aš tai D nešioju dažniausiai po gimdymo buvo F, veliau sumažėjo iki E, po sporto sukrito į D, dabar į D sunkiai įsimontuoju, bet pavyksta dar.. įtariu kai svoris kris, turėsiu tik C dydį na, o kai su mažesniais dydžiais, tai turbūt tikrai, kai svoris nukrinta ir skrandinė baranka dingsta, tai ir krūtinė visai kitaip atrodo, t.y., geriau, gražiau, ryškiau
Šiandien turbūt aš morkliava.. nulaižiau vaiko šokoladinį pirštą, nes buvo baisiai šokoladinas, o po ranka nebuvo į ką valyti, tai jau kai susivokiau kažkaip nei ryti nei spjauti
4 metus tvarkingai laikomes seimos planavimo, tai gal ir iki veselios nepaslysim
nebausk saves uz nelaiminga atsitikima, jei samoningai spjautum i dieta, tai butu uz ka bart
aš nebaudžiu, nebaudžiu tik svarstau dėl žalios spalvos nublukimo tądien.. o ir visa savaitė turbūt jau nebesiskaito žalia
dėl svarstyklių, tai aš ir sakau, negerai kasdien lipti.. psichologiškai save labiau kankini, jeigu netyčia keleta dienų užstringa kritimas ir panašiai o kai nelipi, tai kažkaip ramiau, yra žinojimas kad dieta veikia ir organizmas vis tiek nuritins tuos gramus, tai ir sėdi sau (duok die) žalias
Papildyta:
Raima, smagu klausytis kaip sportas kabina tikiuosi ir man taip bus.. dar studijų metais lankiau sporto kluba ir aš kažkiek.. bet man patogiau buvo lankyti treniruoklius, nes paskaitos buvo "šokinėjančios" ir ne visada į šokius būčiau spėjusi, tai pasirinkau stabilumą ir 2x savaitėj po 2val išbūdavau
dėl svarstyklių, tai aš ir sakau, negerai kasdien lipti.. psichologiškai save labiau kankini, jeigu netyčia keleta dienų užstringa kritimas ir panašiai o kai nelipi, tai kažkaip ramiau, yra žinojimas kad dieta veikia ir organizmas vis tiek nuritins tuos gramus, tai ir sėdi sau (duok die) žalias
Papildyta:
Raima, smagu klausytis kaip sportas kabina tikiuosi ir man taip bus.. dar studijų metais lankiau sporto kluba ir aš kažkiek.. bet man patogiau buvo lankyti treniruoklius, nes paskaitos buvo "šokinėjančios" ir ne visada į šokius būčiau spėjusi, tai pasirinkau stabilumą ir 2x savaitėj po 2val išbūdavau
siandien velavau i treniruote, nes gi kuprine parveze, reikejo pasiimt tai tik pusvalandi pasportavaus nusprendziau, kad dar ant treniruokliu su treneriu pabusiu. treneris klausia ant ko dirbsim, pasisakiau, kad ant slaunu ir uzpakaliuko. jezus marja, namo i trecia auksta vos uzlipau, laiptai tapo neiveikiama kliutis negeras treneris
siandien as zaliuoju, ir nera jokio noro nezaliuot, bet gi varskiadienis, ir valgyt galima belekada. belekada ir valgau, bet jauciuosi toooookia prasikaltus rezimui
siandien as zaliuoju, ir nera jokio noro nezaliuot, bet gi varskiadienis, ir valgyt galima belekada. belekada ir valgau, bet jauciuosi toooookia prasikaltus rezimui
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 25, 21:44)
siandien velavau i treniruote, nes gi kuprine parveze, reikejo pasiimt tai tik pusvalandi pasportavaus nusprendziau, kad dar ant treniruokliu su treneriu pabusiu. treneris klausia ant ko dirbsim, pasisakiau, kad ant slaunu ir uzpakaliuko. jezus marja, namo i trecia auksta vos uzlipau, laiptai tapo neiveikiama kliutis negeras treneris
aš be kaltės varškiauju irgi 5dieniais varškiadienis
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 26, 03:31)
aš be kaltės varškiauju irgi 5dieniais varškiadienis
uztat kokios mes sventos, pasninkavom didiji penktadieni siandien vaziuojam pas tevelius, ryt atvaziuoja mylimojo teveliai pas maniskius su nakvyne. bus teveliu susipazinimo diena. o as su gelezine valia vykstu i ta puota
ant svarstykliu nebelaipiosiu ale gi smalsu kaip
tu matai, o aš net nepagalvojau
kaip gerai kad mes niekur nevažiuojam, tai ir laikytis prieš ką nebus
Gražių švenčių visoms
kaip gerai kad mes niekur nevažiuojam, tai ir laikytis prieš ką nebus
Gražių švenčių visoms
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 21, 22:16)
pažįstamas nikas. net labai. sakyčiau, jog niko paveiksliukas buvo tos moteriškės su akinukais, kur sm pateikia.
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 21, 22:24)
nu ačiū. dinozaurė