Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 22, 22:02)
Pas mane tas pats, ugdausi valia, bet šiandieną (kad kas man per nagus) - nė nepajutau kaip saldainis burnoj atsidūrė  doh.gif
Tai namie visus sukavojau nuo akių, kad taip netyčia, kažkaip vėl nesuvalgyčiau.. ir šiaip planuoju pabandyti nusipirkti chromo papildą pagerti, gal praeis tas noras visokiems saldėsiams.

as pacioj pradzioj nesamoningai dalykus i burna isimesdavau. ne karta esu spjovus lauk kokia vynuoge ar sausaini. saldumynu ant virtuves stalo jau seniai nebelaikau, ir namie nera jokiu vazeliu zu saldainiais, yra riesutu, obuoliu pintine. nelaikau namie nieko skanaus, o sveciams padeta dezute saldainiu, bus reikalas - atidarysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 22, 21:16)
as pacioj pradzioj nesamoningai dalykus i burna isimesdavau. ne karta esu spjovus lauk kokia vynuoge ar sausaini. saldumynu ant virtuves stalo jau seniai nebelaikau, ir namie nera jokiu vazeliu zu saldainiais, yra riesutu, obuoliu pintine. nelaikau namie nieko skanaus, o sveciams padeta dezute saldainiu, bus reikalas - atidarysim smile.gif

Nežinau, kaip pas jus, bet mano vyras tikras smaližius, dienos negali pradėti be kokio saldėsio prie kavos, jei nėra kažko "skaniai" tai kaip katinas po spinteles duodasi g.gif negalėdamas patikėti, kad "NĖRA". Tai jau kuris laiko kai nebeperku saldumynų, tai jis gražuolis parvaro vakar iš parduotuvės prisipirkęs chalvos, saldainių.

Nori jis labai kad grįžčiau į normalias formas, tai teks slėpt jam viską, nieko nebus.
Atsakyti
niekada nebandziau vartoti chromo, ir nezinau nei vieno kas butu vartojes ir papasakoti realu efekta. bet gi galima pabandyt smile.gif as kai nesilaikiau dietos, o tarp valgymu uzklupes alkis pjaudavo negyvai ir litrai vandens nepadedavo..............as jokiu budu nerekomenduoju sito budo besilaikancioms dietos............bet man padedavo puodelis kavos su pienu, ar arbata su pienu, ar puse puodelio pieno. kadangi tai baltymas, tai gal pades iejimui i dieta. man alki kaip ranka nuimdavo, pabandyk, gal suveiks. jei jau valia maskatuojasi, tai slakelis pieno geriau uz saldaini smile.gif
gal man reiketu imest nuotarukas savo 115 ir 65........ g.gif butu paskata kitoms, nes su sita dieta rezultatas pasiektas
Papildyta:
kroshkyte nesugalvok gerti pieno nelaiku schmoll.gif
Papildyta:
ok, varau i darba. perzegnosiu ten gulincius tortus ir saldainius, pazadu neliesti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 22, 21:27)
niekada nebandziau vartoti chromo, ir nezinau nei vieno kas butu vartojes ir papasakoti realu efekta. bet gi galima pabandyt smile.gif as kai nesilaikiau dietos, o tarp valgymu uzklupes alkis pjaudavo negyvai ir litrai vandens nepadedavo..............as jokiu budu nerekomenduoju sito budo besilaikancioms dietos............bet man padedavo puodelis kavos su pienu, ar arbata su pienu, ar puse puodelio pieno. kadangi tai baltymas, tai gal pades iejimui i dieta. man alki kaip ranka nuimdavo, pabandyk, gal suveiks. jei jau valia maskatuojasi, tai slakelis pieno geriau uz saldaini smile.gif
gal man reiketu imest nuotarukas savo 115 ir 65........ g.gif butu paskata kitoms, nes su sita dieta rezultatas pasiektas
Papildyta:
kroshkyte nesugalvok gerti pieno nelaiku  schmoll.gif

Reikės išbandyti, gal kaip teigiate pradžioje pieną. O paskui bus matyt.
Beje, o vitaminų kompleksą kokį gėrėtė, dietos metu - nes vienur esu skaičiusi, kad privalu gerti, bet kitur žiūriu net neužsimenama.
Dėl nuotraukų, tai puiki idėja. Būtų net labai įdomu pažiūrėti. Aš ir pati mąstau, kad reikės pradėti save įamžinti prieš veidrodį, nes pasiryžusi esu net labai tą "bagažą" palikti kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 22 kovo 2016 - 21:33
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 22, 22:29)
kroshkyte nesugalvok gerti pieno nelaiku  schmoll.gif
Papildyta:
ok, varau i darba. perzegnosiu ten gulincius tortus ir saldainius, pazadu neliesti  schmoll.gif

ai ne, net minties tokios neturėjau irnesakyk.gif aš su kramtoma guma raminuosi, kai suki žandus kažkaip smegenys nurimsta, vienok, skrandžiui sukelia alkio jausmą didesnį.. bet aš žinau kad nenoriu valgyt, man tik reikia kažką kramtyti..
Pas mane darbe irgi personalo kambaryje pintinės visko pilnos, bet aš kai dietos laikausi tai žinau kad negalima.. man jie kaip už stiklinės vitrinos.. jeigu ir paimu nesąmoningai tai būdavo metu kaip karštą anglį atgal susivokusi mirksiukas.gif

QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 22, 22:33)
Reikės išbandyti, gal kaip teigiate pradžioje pieną. O paskui bus matyt.
Beje, o vitaminų kompleksą kokį gėrėtė, dietos metu - nes vienur esu skaičiusi, kad privalu gerti, bet kitur žiūriu net neužsimenama.
Dėl nuotraukų, tai puiki idėja. Būtų net labai įdomu pažiūrėti. Aš ir pati mąstau, kad reikės pradėti save įamžinti prieš veidrodį, nes pasiryžusi esu net labai tą "bagažą" palikti kur  g.gif

Pabandykit becukrę gumą, gal ir jūs iš tų kramtukų kaip aš ax.gif
Aš pagrinde viską išskaičiau čia, labai aiškiai parašyta, kad antro etapo pradžioje reikia pridėti multivitaminus.
Ir taip, nuotraukos stipriai motyvuoja.. faktiškai tai pirmasis mane motyvavęs dalykas buvo kai pradėjau dietos laikytis. Atrodžiau kaip kiaulė šešiapapė švelniai tariant doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zaliuoju sau, zaliuoju. svoris stovi kaip ibestas. bet as is suolininkiu, pastovi, pastovi pakui iskart 0.5 kg. dingsta. tai ne, kad po simtgrami kasdien kristu, su pasierzinimais tokiais lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Pav@saris,2016 03 22, 22:33]Reikės išbandyti, gal kaip teigiate pradžioje pieną. O paskui bus matyt.
Dėl nuotraukų, tai puiki idėja. Būtų net labai įdomu pažiūrėti. Aš ir pati mąstau, kad reikės pradėti save įamžinti prieš veidrodį, nes pasiryžusi esu net labai tą "bagažą" palikti kur  g.gif
[/quote]

be 100 zinuciu i foruma nuotrauku nesumesiu, kadaise chazanikes naudojo fotiki svetaine, bet dabar ji lyg mokama. kazin ar yra nemokamu ir uzdaru, gi nepaleisi viso to lasiniu siaubo laisvai internete plaukioti, dar vaikai pamatys blush2.gif

Papildyta:

Ir taip, nuotraukos stipriai motyvuoja.. faktiškai tai pirmasis mane motyvavęs dalykas buvo kai pradėjau dietos laikytis. Atrodžiau kaip kiaulė šešiapapė švelniai tariant  doh.gif  lotuliukas.gif
[/quote]

pasilyginsim nuotarukom, ir paziuresim kuri laimes kiauliskiausios kiaulaites konkurse drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 23 kovo 2016 - 11:32
Šiaip aš ir skeptiškai žvelgiu į nuotraukų afišavimą viešojoje erdvėje, nėra tas gerai...tikrai gera mintis narių, kurios kūrėsi uždarus klubus, albumus thumbup.gif
Atsakyti
žalia ir aš vis dar, tik ant svarstyklių nelaipioju, tai ir situacijos nežinau ax.gif

jeigu neatsiras daug sportuojančių, tai kaipnors tarpusavyje galėsim pasidalint, arba trumpam sutartu laiku visos sumesti ir į tą viešą erdvę, o po to ištrinti iš tos erdės ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 23, 21:51)
žalia ir aš vis dar, tik ant svarstyklių nelaipioju, tai ir situacijos nežinau  ax.gif

jeigu neatsiras daug sportuojančių, tai kaipnors tarpusavyje galėsim pasidalint, arba trumpam sutartu laiku visos sumesti ir į tą viešą erdvę, o po to ištrinti iš tos erdės ir viskas  mirksiukas.gif

cia gera mintis smile.gif
Papildyta:
mano vakar diena zalia, bet siandien svarstykles rodo didesni svori, tiesa ir svarstykles kitos, gi parvaziavau namo drinks_cheers.gif svoris 79.8
vakar toki stresa apturejau, oro uoste kuprine pavoge, su teisem, su pinigine, banku kodais, raktais nuo abieju namu. pastebejau jau kai i lektuva reikejo lipti, tai gerai, kad pasa ir bilieta prie saves turejau. nebuvo laiko aiskintis kas ten ir kur nutiko, parskridau namo. verkiau visa vakara krokodilo asarom, korteles uzblokavau, mylimasis i namus ileido. siandien skambinu i oro uosta..........atsirado mano kuprine su viskuo, net pinigai neliesti. likau nesupratusi, bet laiminga kaip kad milijona buciau laimejusi. ryt drauges parskrenda is to pacio oro uosto, parskraidins ir mano prapuolele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 24 kovo 2016 - 13:06
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 24, 14:05)
vakar toki stresa apturejau

oho smile.gif su nuotykiais kelionė.. bet draugas už tai pasiilgęs, dėmesio kvadratu gauta manau wub.gif

vakar radau fotkes darytas prieš pirmaja dieta ir tada kai nukrito 10kg biggrin.gif pokytis tik toks kad liemenėlėje tuščia doh.gif tos dalies labiausiai nelaukiu, nes krūtinė nyksta greičiau nei lašiniai metant svorį verysad.gif aš mėgstu savo pilną krutinę .. galėtų tik nuo pilvo kristi, bet ne, kur tau...
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 24, 15:08)
oho  smile.gif  su nuotykiais kelionė.. bet draugas už tai pasiilgęs, dėmesio kvadratu gauta manau  wub.gif

vakar radau fotkes darytas prieš pirmaja dieta ir tada kai nukrito 10kg  biggrin.gif  pokytis tik toks kad liemenėlėje tuščia  doh.gif tos dalies labiausiai nelaukiu, nes krūtinė nyksta greičiau nei lašiniai metant svorį  verysad.gif  aš mėgstu savo pilną krutinę .. galėtų tik nuo pilvo kristi, bet ne, kur tau...

tai jau taip, kad guode, kad guode blush2.gif

as krutines niekada neturejau, telpu i a kauseli. bet krutine susiformavo normaliai sukudejus, nukrito centimetrai nuo liemens ir klubu, ir kazkaip atrode, kad net krutine didesne. mama net klause pamacius, ar neprisipyliau silikono lotuliukas.gif nors ji zino, kad as pries peilius, ir net numetus 50 kg. odos pas chirurgus netvarkiau, sportu koreaguoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 24, 17:32)
tai jau taip, kad guode, kad guode  blush2.gif

as krutines niekada neturejau, telpu i a kauseli. bet krutine susiformavo normaliai sukudejus, nukrito centimetrai nuo liemens ir klubu, ir kazkaip atrode, kad net krutine didesne. mama net klause pamacius, ar neprisipyliau silikono  lotuliukas.gif nors ji zino, kad as pries peilius, ir net numetus 50 kg. odos pas chirurgus netvarkiau, sportu koreaguoju  mirksiukas.gif

biggrin.gif žiūrėkit neprisiguoskit biggrin.gif

aš tai D nešioju dažniausiai lotuliukas.gif po gimdymo buvo F, veliau sumažėjo iki E, po sporto sukrito į D, dabar į D sunkiai įsimontuoju, bet pavyksta dar.. įtariu kai svoris kris, turėsiu tik C dydį ax.gif na, o kai su mažesniais dydžiais, tai turbūt tikrai, kai svoris nukrinta ir skrandinė baranka dingsta, tai ir krūtinė visai kitaip atrodo, t.y., geriau, gražiau, ryškiau smile.gif

Šiandien turbūt aš morkliava.. nulaižiau vaiko šokoladinį pirštą, nes buvo baisiai šokoladinas, o po ranka nebuvo į ką valyti, tai jau kai susivokiau kažkaip nei ryti nei spjauti doh.gif blush2.gif
Atsakyti