Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

Pavasaris, sveika prisijungusi 4u.gif Kaip RAIMA ir sakė - bus tik linksmiau mesti biggrin.gif

RAIMA!!! SVEIKINU DIDELIAUSIAI!!! thumbup.gif bigsmile.gif nerealiai fainas jausmas. Ypač prisimintinas kai taip nutinka pirmą kartą, bet visada labai saldus.. įtariu jausmas, kai iš 7 virsta į 6 dar n kartų saldesnis bus bigsmile.gif
Atsakyti
Suintrigavote mane Raima - per pirmąjį mėnesį tokie pasiekimai.. blink.gif tiesiog džiugu, dėl jūsų...bus paskata ir man.. mirksiukas.gif

Šiaip pas mane toks viršsvoris, gal labiau dėl apsileidimo, norėtųsi apkaltinti aplinkybes ar gimdymus, bet visų kalčiausia šioje situacijoje - tai aš pati, kol auginau vaikus, nežiūrėjau savęs visai, valgiau bet kada ir bet ką, taip bijodama svarstyklių ir veidrodžio. Reikia susiimti tiek dėl sveikatos, tiek dėl namiškių - užtenka būti begemotu verysad.gif Nors kiek pamenu niekad nebuvau liekna, tiesiog normali, kadangi esu labai aukšta 1,80 m. tai mane tenkindavo toks svoris 80-85 kg. Tad noriu labai grįžtį į pradinę būseną, kurioje buvau prieš 6 m.

Šią dietą aš jau keli metai kai turiu nusižiūrėjusi, tiesiog mane tenkintų toks racionas, o ir pasiekimai merginų tiesiog stulbinantys, motyvacijos daug, bet tos valios - 0..Bet be pastangų, nebus ir rezultato..
Atsakyti
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 21, 15:04)
Suintrigavote mane Raima - per pirmąjį mėnesį tokie pasiekimai.. blink.gif tiesiog džiugu, dėl jūsų...bus paskata ir man..  mirksiukas.gif

Jei neklystu, Raima priedu dar sportuoja ax.gif Kaip ten yra Raim?
Atsakyti
Sveikos. Sveikinu su nuostabiu niru liekneti. Saunuoles. Nematyti nicai man visai,.o tarp saves bendraujat artimai zinot viena apie kita...tai arba as neatrenku arba jus Nicus pakeitusios. Gal pasisakysit kas jus ir is kur mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai naujokė, nieko čia nepažįstu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 21, 14:13)
Pavasaris, sveika prisijungusi  4u.gif  Kaip RAIMA ir sakė - bus tik linksmiau mesti  biggrin.gif

RAIMA!!! SVEIKINU DIDELIAUSIAI!!!  thumbup.gif  bigsmile.gif  nerealiai fainas jausmas. Ypač prisimintinas kai taip nutinka pirmą kartą, bet visada labai saldus.. įtariu jausmas, kai iš 7 virsta į 6 dar n kartų saldesnis bus  bigsmile.gif

uoj, dekavoju. dabar sekantis laukiamas skaicius yra 74, nes tada KMI apsakys "svoris normalus" bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2016 03 21, 19:46)
Sveikos. Sveikinu su nuostabiu niru liekneti. Saunuoles. Nematyti nicai man visai,.o tarp saves bendraujat artimai zinot viena apie kita...tai arba as neatrenku arba jus Nicus pakeitusios. Gal pasisakysit kas jus ir is kur mirksiukas.gif

as kadaise asita vadinausi tongue.gif o man jurgine matyta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2016 03 21, 19:41)
Jei neklystu, Raima priedu dar sportuoja  ax.gif  Kaip ten yra Raim?

sportuoju tai as dabar, tada.........seniai, seniai, kai sveriau daug, daug. sportuoti as nemegau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 21, 22:16)
1) uoj, dekavoju. dabar sekantis laukiamas skaicius yra 74, nes tada KMI apsakys "svoris normalus" bigsmile.gif

2) as kadaise asita vadinausi  tongue.gif o man jurgine matyta  mirksiukas.gif

3) sportuoju tai as dabar, tada.........seniai, seniai, kai sveriau daug, daug. sportuoti as nemegau  schmoll.gif

1) jo? Man kmi sako kad normalus nuo 72 kg pasirodo tie 3 cm daug reiškia doh.gif biggrin.gif

2) man irgi tik jurginė smile.gif ji čia pas mus visų mama nuo senų senovės turbūt biggrin.gif

3) tai apie dabar ir eina kalba smile.gif nes Pavasaris labai stebėjosi didžiais pasiekimais, o aš tik norėjau pridurti, kad čia ne vien dietos, bet truputį ir sporto nuopelnas ax.gif vienok, rezultatas vis tiek labai džiugus ir baltai pavydėtinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 21, 15:04)
Suintrigavote mane Raima - per pirmąjį mėnesį tokie pasiekimai.. blink.gif tiesiog džiugu, dėl jūsų...bus paskata ir man..  mirksiukas.gif

Šiaip pas mane toks viršsvoris, gal labiau dėl apsileidimo, norėtųsi apkaltinti aplinkybes ar gimdymus, bet visų kalčiausia šioje situacijoje - tai aš pati, kol auginau vaikus, nežiūrėjau savęs visai, valgiau bet kada ir bet ką, taip bijodama svarstyklių ir veidrodžio. Reikia susiimti tiek dėl sveikatos, tiek dėl namiškių - užtenka būti begemotu  verysad.gif Nors kiek pamenu niekad nebuvau liekna, tiesiog normali, kadangi esu labai aukšta 1,80 m. tai mane tenkindavo toks svoris 80-85 kg. Tad noriu labai grįžtį į pradinę būseną, kurioje buvau prieš 6 m.

Šią dietą aš jau keli metai kai turiu nusižiūrėjusi, tiesiog mane tenkintų toks racionas, o ir pasiekimai merginų tiesiog stulbinantys, motyvacijos daug, bet tos valios - 0..Bet be pastangų, nebus ir rezultato..

as nuo mazens buvau didele, ir liekna niekada nebuvau (tiesa sakant niekada net nebuvau tokia "kuda" kaip esu siandien), iki kol nesusiemiau budama apie 27 metu. data sukudejau, ir laikiau svori, dabar va vel namo parejusius kg. metu. neparejo tiek, kiek nukrito, bet to leisti ir negalima.
o ko gi buvau stora........? kaip veliau suzinojau, tai niekada neturejau taisyklingos mitybos pagrindu, niekada nebuvau fiziskai aktyvi. tinginyste ir bevalybe, paprastu ziniu neturejimas, viskas kartu ir dare mane stora. ir as zinau, kad as turiu polinki tukti, ir labai negerus maitinimosi iprocius, ir kad paleisti vadziu man negalima. ir dar esu priklausoma nuo maisto, cukraus narkomane. per laika pripratau but normalaus svorio, vieninteliai kas niekaip neipranta tai mano seima, nors siandien as turiu antsvorio (siandienai apie 6 kg.) bet mano mamai as vis "jezau kokia kuda, nieko nevalgai". mano seimoj meile ir rupestis yra rodomi maistu doh.gif kas baisiausia, tai, kad su savim as lyg ir sustvarkau, ale mylimajam pilvuka uzauginau irgi as, ne kas kitas. kaip mama mane myli maistu, taip ir as ji. cia is seimos atsinesta, gerai bent tiek, kad as suprantu daranti negerai, ir bandau po truputeli koreaguoti savo elgesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 03 22, 16:19)
as nuo mazens buvau didele, ir liekna niekada nebuvau (tiesa sakant niekada net nebuvau tokia "kuda" kaip esu siandien), iki kol nesusiemiau budama apie 27 metu. data sukudejau, ir laikiau svori, dabar va vel namo parejusius kg. metu. neparejo tiek, kiek nukrito, bet to leisti ir negalima.
<......>

Skaitai ir matau save biggrin.gif aš ir iš savo šeimos neatsinešiau taisyklingos mitybos pradmenų, pas mus ir viskas matuojama buvo "maistu"...taip pat ir genai gal kažkiek įtakos turi, nes mūsų visos moterys iš tėvo pusės linkusios į pilnumą, visad turi žiūrėti, ką dedasi burnon.
Man tai sunkiausia, kad jau matau, kaip mano 6 m. dukra, turi polinkį jau į pilnumą, apetitu nesiskundžia, suvalgo kartais tikrai nemažai, nors stengiuosi normuoti - bet kaip tu vaikui neduosi, jei alkanas. Namie dar kaip ir namie, bet kai atostogų išleidau į kaimą pas močiutę, tai po 2 sav. nuvykus parsivežti, tiesiog aiktelėjau blink.gif , baisu - dukrytė tiek sustorėjusi, kad išsigandau - nesveika tokiam amžiui - tai anytai tiesiai šviesiai pasakiau, kad vaiko žiemos atostogoms tikrai pas ją nepaliksiu. O ji mat šypsosi - vaikas alkanas, tai ir "kiulkiavo" kaip kokį paršiuką, pusryčiai lovoj jau būdavo patiekti. doh.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 22 kovo 2016 - 19:24
uoj, uoj. kaip man sunku i darba nuejus. aplinkui vien saldainiai ir pyragai velyku proga. laikausi, ir guodziu save, kad cia - repeticija pries tikraja svente, ten teks kovoti su mama blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 22, 20:23)
Skaitai ir matau save  biggrin.gif aš ir iš savo šeimos neatsinešiau taisyklingos mitybos pradmenų, pas mus ir viskas matuojama buvo "maistu"...taip pat ir genai gal kažkiek įtakos turi, nes mūsų visos moterys iš tėvo pusės linkusios į pilnumą, visad turi žiūrėti, ką dedasi burnon.
Man tai sunkiausia, kad jau matau, kaip mano 6 m. dukra, turi polinkį jau į pilnumą, apetitu nesiskundžia, suvalgo kartais tikrai nemažai, nors stengiuosi normuoti - bet kaip tu vaikui neduosi, jei alkanas. Namie dar kaip ir namie, bet kai atostogų išleidau į kaimą pas močiutę, tai po 2 sav. nuvykus parsivežti, tiesiog aiktelėjau blink.gif  , baisu - dukrytė tiek sustorėjusi, kad išsigandau - nesveika tokiam amžiui - tai anytai tiesiai šviesiai pasakiau, kad vaiko žiemos atostogoms tikrai pas ją nepaliksiu. O ji mat šypsosi - vaikas alkanas, tai ir "kiulkiavo" kaip kokį paršiuką, pusryčiai lovoj jau būdavo patiekti. doh.gif  bash.gif

mano maociute irgi mane mylejo, ir didziausias jos dziaugsmas buvo mano apvalejantys zandukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane tas pats, ugdausi valia, bet šiandieną (kad kas man per nagus) - nė nepajutau kaip saldainis burnoj atsidūrė doh.gif
Tai namie visus sukavojau nuo akių, kad taip netyčia, kažkaip vėl nesuvalgyčiau.. ir šiaip planuoju pabandyti nusipirkti chromo papildą pagerti, gal praeis tas noras visokiems saldėsiams.
Atsakyti