Sveikutes
Ooo chebra renkasi
Sveikos, vaje, šimtas metų čia nesirodžiau jungiuosi ir aš prie konkurso, reikia kažkaip pajudėt iš mirties taško...
chebraaaaaaa
Papildyta:
žinokit, man jau SM smagiau bendraut nei fb. SM atrodo toks mirštantis forumas, nes visos jau metais į fb grupes, kur matai visą gyvenimą. jokio žavesio nebėr kažkaip, o va kai SM, tai pasislepi , atrodo, kad niekas net netikrina . o fb viskas atvira.
Papildyta:
žinokit, man jau SM smagiau bendraut nei fb. SM atrodo toks mirštantis forumas, nes visos jau metais į fb grupes, kur matai visą gyvenimą. jokio žavesio nebėr kažkaip, o va kai SM, tai pasislepi , atrodo, kad niekas net netikrina . o fb viskas atvira.
Jurgine, SM išlieka romantiškas paslaptingumas
Labas rytas
ooo kiek musu daug, smagu, as tai maldele ryt siusiu, ziuresiu gal dar koks gramas nukris iki ryt va ir vakar lyg ir viskas gerai buvo, o vakare protas uztemsta ir viskas pasidaro dzin ir valgau zinau, kad sunkiausios pirmos 2 sav, ir jas atsilaikius paskui daug lengviau
ooo kiek musu daug, smagu, as tai maldele ryt siusiu, ziuresiu gal dar koks gramas nukris iki ryt va ir vakar lyg ir viskas gerai buvo, o vakare protas uztemsta ir viskas pasidaro dzin ir valgau zinau, kad sunkiausios pirmos 2 sav, ir jas atsilaikius paskui daug lengviau
Sveikos
Na gerai, ir aš. Pasiektos aukštumos jau
Na gerai, ir aš. Pasiektos aukštumos jau
QUOTE(|B&B| @ 2015 09 30, 10:03)
jei jūs manim patikėsit, bus gerai, gerai, gerai jums bus
Garmina pridėta.
Gal fb grupėj kiekviena norinti savo albumą susikuria ir ten deda savo nuotraukas kas mėnesį?
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 30, 09:14)
Papildyta:
man SM irgi kazkaip smagiau
Sveikos gyvos
Gal pasidalinsit kokias budai lasinius purtysit
QUOTE(Pūg@ @ 2015 09 30, 12:28)
man SM irgi kazkaip smagiau
Sveikos gyvos
Sveikos gyvos
šviesaus atminimo Ch...
Labas visoms gal ir as i konkursa Tik nesuprantu kaip uzsiregistruot reikia - ar cia viesai ar az raudonai rasyt?
bukit zmogai paaiskinkit senai bobai,fb pas *maikona*ar ten ji ar seip foto paneles isidejusi
mable, tu turi facebook????
tai jus man pasakykit prasau, kur mes ta konkursa darom. jeigu per dvi vietas varysim, tai bus balaganas...as dar kolkas nieko nesugaudau/ rytoj prasideda olimpines svorio metimo varzybos, rytoj bus aiskus visi dalyviai
o tai, Jurgine, kaip tik cia viskas atvira, o fb juk grupe po raktu
nu davai, spreskit kur, man tas pats, tik fb klinkt ir matai kas parase
tai jus man pasakykit prasau, kur mes ta konkursa darom. jeigu per dvi vietas varysim, tai bus balaganas...as dar kolkas nieko nesugaudau/ rytoj prasideda olimpines svorio metimo varzybos, rytoj bus aiskus visi dalyviai
o tai, Jurgine, kaip tik cia viskas atvira, o fb juk grupe po raktu
nu davai, spreskit kur, man tas pats, tik fb klinkt ir matai kas parase