Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(Jurginė @ 2015 09 26, 19:34)
tai pigiai. aš už du šaukštelius ir dvi šakutes 24 suklapijau.
tu dirbk dirbk  biggrin.gif mes pirksim  bigsmile.gif

as maciau kad yra 1 vnt po 14. bet labai dailus. nu tikrai labai. as irgi galvoju, kad nebrangiai, bet kazkaip man baisokos ir taip kainos Lietuvoj. Nevertinamas ranku darbas. ir siaip ziuresiu kiek man mokesciu priskaiciuos biggrin.gif biggrin.gif o uzusieny dalyvauti mugej nereikia jokiu leidimu, jokiu mokesciu, susimoki uz vieta apie 5 eurus ir pirmyn biggrin.gif jeigu versla pradedi, pirmus metus irgi nereikia mokesciu moket. tai ne pas mus bl, numaus paskutines kelnes doh.gif ir labai labai brangios cia ranku darbo prekes
Atsakyti
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 26, 19:44)
as maciau kad yra 1 vnt po 14. bet labai dailus. nu tikrai labai. as irgi galvoju, kad nebrangiai, bet kazkaip man baisokos ir taip kainos Lietuvoj. Nevertinamas ranku darbas. ir siaip ziuresiu kiek man mokesciu priskaiciuos biggrin.gif biggrin.gif o uzusieny dalyvauti mugej nereikia jokiu leidimu, jokiu mokesciu, susimoki uz vieta apie 5 eurus ir pirmyn biggrin.gif jeigu versla pradedi, pirmus metus irgi nereikia mokesciu moket. tai ne pas mus bl, numaus paskutines kelnes doh.gif ir labai labai brangios cia ranku darbo prekes

tai čia patentas tau, ar ne? kad tik apsimokėtų jį išsipirkt, nes... juk Lietuva, čia eurais lyja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 26, 19:48)
tai čia patentas tau, ar ne? kad tik apsimokėtų jį išsipirkt, nes... juk Lietuva, čia eurais lyja  doh.gif  lotuliukas.gif

as galvoju apie individualios veiklos pazymejima. tai va ir galvoju...bet manau bent priesKalediniam laikotarpy turetu apsimoket. o jo Lietuvoj tikrai eurais lyja, tik zmones nepakliuva po tuo lietum. baisu, kainos kosmines. ***** i lapatyna nuejau tai 4 euru uz bodi paprase, DK parduotuvej 2 bodziai tiek kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
nu, konkursas nuo spalio 1? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 28, 14:29)
nu, konkursas nuo spalio 1?  rolleyes.gif  ax.gif

Mhmmm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 28, 14:32)

kaip jūs, saulele? ar Nojukui geriau?
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 28, 14:34)
kaip jūs, saulele? ar Nojukui geriau?

Lyg ir nieko atrodo i ausi neilysiu, nepaziuresiu.. nors naktim verkslena, reik nuo skausmo vaistuku, tik neaisku ar ausis ar kas skauda...

Kaip tavo zuikiai?
Atsakyti
bet spalio 1 - ne pirmadienis g.gif lotuliukas.gif juokauju. as nuo siandien laikausi ME principo, o iki spalio 1 nuspresiu ka ir kaip daryt...

sveikatos visiems ir visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 28, 15:00)
Lyg ir nieko atrodo i ausi neilysiu, nepaziuresiu.. nors naktim verkslena, reik nuo skausmo vaistuku, tik neaisku ar ausis ar kas skauda...

Kaip tavo zuikiai?

gal ir ką skauda. nuo skausmo nieko nesakė duot?

zuikiai mano abu su nubalnotom nosim. Miglei kojos susipynė ir pylėsi į stulpą, o Mantulis pavirto ir nusibrozdino. b juokias, kad dar man reikia nusitarkuot nosį ir paaiškės, kas smurtauja artimoje aplinkoje. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 28, 15:05)
bet spalio 1 - ne pirmadienis  g.gif  lotuliukas.gif juokauju. as nuo siandien laikausi ME principo, o iki spalio 1 nuspresiu ka ir kaip daryt...

sveikatos visiems ir visoms  4u.gif

tai galim pirmadienį perkelt į ketvirtadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Neliūdėkim ir nesigriebkim už galvos. smile.gif Taip jau būna, kad svarstyklės dažniau liūdina nei džiugina.
Gal kviečiam džiaugsmą į namus?

PIRMAS KONKURSO
,,Nuo rudens iki Kalėdų"
ETAPAS
2015-10-01 --- 2015-10-31

Svorį metam tokiu būdu:
,,Kas kaip moka, tas taip šoka".
ir
,,Kas numes daugiau".

Norinčios dalyvauti svorio metimo konkurse rašom laišką
Raudonai tongue.gif .
Sakinys:
,,Slapyvardis, sveriu ---, dalyvauju konkurse ir pasižadu prisidavinėti kiekvieną penktadienį tau, Raudona, asmenine žinute."

Raudona kiekvieną penktadienį darys Garbės lentą. bigsmile.gif

P.S. savo abrozdėlį pasidarykit, etapo pabaigoj pasidžiaugsim pokyčiu.

---------------------------------------
Sėkmės ir tirpstančių kilogramų.

Atsakyti
bandysiu ir as jungtis, reikia iki kaledu pagrazeti, eh, kazkaip mane tie vakar vis koja pakisa, kol vaikus auginau ir nedirbau tai ir svori numesdavau ir laikytis buvo lengviau, bet darbe sedint nieko nesigauna, tik svori auginti .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2015 09 29, 08:38)
bandysiu ir as jungtis, reikia iki kaledu pagrazeti, eh, kazkaip mane tie vakar vis koja pakisa, kol vaikus auginau ir nedirbau tai ir svori numesdavau ir laikytis buvo lengviau, bet darbe sedint nieko nesigauna, tik svori auginti .. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip taip as irgi kol maziukui buvo 1m ir namie sedejau, paviko ir svorio atsikratiti, o dabar jau sunkiai ir ipac vakarais kai vaikai isbalansuoja, kai po darbo griztu ir nuo ju neparuostu pamoku nervas ima, ir imam piktis, tai poto tik norisi uzvalgiti , atsipalaiduoti su maistu doh.gif , taip buvo ir vakar diena laikiausi, o vakare doh.gif , na bet vistiek bandisiu susiimti, ir konkurselije dalivausiu thumbup.gif
Atsakyti