Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

QUOTE(raudona7 @ 2015 09 23, 08:24)
atsikeliau anksti... biggrin.gif galvoju reikia pradet veikt...kazka...tai dabar veiksiu. isijungiau facebooka o ten zenklas - ar zinojai kad iki 2016 liko lygiai 100 dienu????
ar gi ne zenkslas. o kiek nenuveiktu darbu ir tik 100 dienu biggrin.gif

Nu tikrai zenklas biggrin.gif ne kitaip, as ir ziuriu, kadmaisto gaminimo grupej aktyviai reiskies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 23, 08:31)
Nu tikrai zenklas biggrin.gif ne kitaip, as ir ziuriu, kadmaisto gaminimo grupej aktyviai reiskies biggrin.gif

nu jo priklausoma nuo facebooko biggrin.gif biggrin.gif siandien kepsiu torta biggrin.gif draugei pazadejau gimtadienio proga.

o dabar einu saukstu lipdyt. kol kukulis miega tai niekas nevalgys modelino biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 23, 08:43)
nu jo priklausoma nuo facebooko biggrin.gif biggrin.gif siandien kepsiu torta biggrin.gif draugei pazadejau gimtadienio proga.
o dabar einu saukstu lipdyt. kol kukulis miega tai niekas nevalgys modelino biggrin.gif biggrin.gif

Koki kepsi? As savo cypli irgi nulauziau, bo nuo to cypimo jau galva spengia.. doh.gif
Atsakyti
aš nuo 2007 cia. Pyyyyyp.
Vyras pasisiūlė perrašyt mano telefoną. Perrašė taip, kad neįsijungia. Kokia pikta esu, neklauskit . Miglė kosi, į daržą net pasksmbint negalėjau, nes numeriai telefone, o naudojamoj senienoj niekas nebesispaudžia. Nuėjom abi ir pasakėm, kad neisim. Cirkas.

Konkursas iki kūčių? ar etapais?
Papildyta:
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 23, 12:11)
Koki kepsi? As savo cypli irgi nulauziau, bo nuo to cypimo jau galva spengia.. doh.gif

maniškis ir papiktintas. Įtariu aštuntą dantį..
Kepk senelio sapną. Skanus.
Atsakyti
Jurgine, kaip suprast perrasyt? koks telefonas?

ai kepsiu rafaelo. nes esu kepus tik 3 tortus, tiksliau 2, maskarpones - nekeptas lotuliukas.gif . Kavos torta ir rafaelo. kazkaip rafaelo man lengvesnis toks tai ta ir kepsiu. nera upo eksperimentuot. gana jau va mesos cepelinus kepu prisiskaicius maisto temoj. tai itariu, kad bus gaila farso sunaudoto biggrin.gif biggrin.gif

ir po baliona ligoniukam 4u.gif 4u.gif sveikit...

as irgi nuo 2007...ir atejau cia butent del dietos...ir 8metus metu svori doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu kaip. mano samsungas amzinai trimituoja, kad mazai vietos. jokios programos, nieko nesudiunčiu, bet trūksta vietod, ir viskas. kad programos ritų i kortelę, nenusistato. sako, perrašysiu tsu android versiją, gal padės. padėjo. telefoną į stalčių.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 23, 16:34)
nu kaip. mano samsungas amzinai trimituoja, kad mazai vietos. jokios programos, nieko nesudiunčiu, bet trūksta vietod, ir viskas. kad programos ritų i kortelę, nenusistato. sako, perrašysiu tsu android versiją, gal padės. padėjo. telefoną į stalčių.

lotuliukas.gif pas mane irgi tas pats buvo. gal buvai kazkada padarius kad issaugotu atsargine kopija? tai dabar pabandykit harda atnaujint, tik atminties kortele isimkit. bet aisku numeriu jau nebus. bet bent jau isijungs. as tai isvis buvau uzsidejus ekrano rakta kuri nupiest reikia biggrin.gif veike kuo puikiausiai, viena diena sugalvojau ji padaryt nematoma ir padariau...tai gavau knistis google kaip harda atstatyt, tai gerai kad dar dasuto sd kortele isimt pries atstatant, bet veikia. viskas atsinaujino kaip katik pirktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 23, 17:48)
lotuliukas.gif pas mane irgi tas pats buvo. gal buvai kazkada padarius kad issaugotu atsargine kopija?  tai dabar pabandykit harda atnaujint, tik atminties kortele isimkit. bet aisku numeriu jau nebus. bet bent jau isijungs. as tai isvis buvau uzsidejus ekrano rakta kuri nupiest reikia biggrin.gif veike kuo puikiausiai, viena diena sugalvojau ji padaryt nematoma ir padariau...tai gavau knistis google kaip harda atstatyt, tai gerai kad dar dasuto sd kortele isimt pries atstatant, bet veikia. viskas atsinaujino kaip katik pirktas biggrin.gif

tel net neįsijungia, pakibęs rodo samsung užrašą ir viskss. toliau nejuda iš vietos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jurgine del telyfo 4u.gif buciau nubludus,ligoniukui 4u.gif
NG Nojukui 4u.gif

darom tikrai kazka su lasiniais,jau nebeimanoma niekaip nesustoju rijus,vidurius paleido net blush2.gif pries 10 min koda uzsidejau,gal suveiks,blogai pasijutau vos nenuvirtau spejau i palange isikipt,anksciau trumpam uzsvaigdavo,dabar blink.gif noreciau pasislept nuo visu paverkt ,bet kur pasislept lauke tamsu,tuoj jeskos doh.gif ryt liniuote pasitvarkysiu ir rimtai susiimt reik
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2015 09 23, 19:59)
Sveikos 4u.gif
Jurgine del telyfo 4u.gif buciau nubludus,ligoniukui 4u.gif
NG Nojukui 4u.gif

darom tikrai kazka su lasiniais,jau nebeimanoma niekaip nesustoju rijus,vidurius paleido net blush2.gif pries 10 min koda uzsidejau,gal suveiks,blogai pasijutau vos nenuvirtau spejau i palange isikipt,anksciau trumpam uzsvaigdavo,dabar blink.gif noreciau pasislept nuo visu paverkt ,bet kur pasislept lauke tamsu,tuoj jeskos doh.gif ryt liniuote pasitvarkysiu ir rimtai susiimt reik

console.gif

man penktadieni balius....

as taip noreciau moket saikingai maitintis. o dabar vieni krastutinumai, arba ziauriai grieztai, arba visisikai palaidai...bet nieko geresnio uz A.A. Chazano dieta as nerandu...tai speju savaitgali prisigaminsiu misrainiu, apsirupinsiu produktais ir VEL pradesiu....

reikia pazado. turiu minti, bet ji greiciau skamba kaip storulio svajone, nei pazadas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,
lineika padaryta,net baisu ziuret kiek priaugau,
Raudona7 as irgi geresnes dietos kaip a.a.chazano nerandu.dar savaitgali pabalevok ir psio.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jurgine gaudyk kleckiukams 4u.gif dėl tel prisizvengiau biggrin.gif nu tipiškai vyrai remontuoja biggrin.gif

Speju konkursa darom etapais iki kuciu g.gif

Mable, kas tau per svaigimai blink.gif
Atsakyti