Privieta, as gyvs
Jurgine, užjaučiu kai grįši į darbą, nu kosmosas, atrodo kaip iš kito pasaulio nusileidus
Braške, ką vyriukai primąsto? Mb atostogas planines nuo rugsėjo 1 turi, tai be bilioteniu šį kart sukomės... pirmadienį mėginsim žygiuot vėl daržan
Kaip imunitetus vaikų stiprinat?
Zinau, kad turim siuveja, tai uzduosiu durna gal klausima kokia siuvimo masina pirkti, kad moketu siuti visai nemokantis siuti? konkreciai as ar verta pirkti ta mini?
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 04, 15:49)
Geriam žuvų taukus, vitaminą c, miegam prie atdaro lango, vaikstom basos, kartais smėlio pavalgom, su šuniu ar katinu iš vieno bliudelio pageriam....
Bet va pasigavom zaraza, pratryde visi, tempos nėra, biski pykina, nevemiam, bet kitas galas
ai nu... darže nemiega, ėjau parsivest . panašu, jog jau kosi. ačiū bulviakasiui
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 04, 15:49)
Privieta, as gyvs
Jurgine, užjaučiu kai grįši į darbą, nu kosmosas, atrodo kaip iš kito pasaulio nusileidus
Braške, ką vyriukai primąsto? Mb atostogas planines nuo rugsėjo 1 turi, tai be bilioteniu šį kart sukomės... pirmadienį mėginsim žygiuot vėl daržan
Žuvų taukai ir vitaminas c
Ir kuo daugiau buti laukė, Maniskiai kai pradėjo sėdėti laukė po pusę dienos, tai ir sirgti nustojo, praeitais metais ne karto nesirgo, o anksčiau gi ieškojau visokiu ligų nes sirgo ištisai.
O vyriukai dingsta nieko nepasakė ir duodasi po visokias apleistas statybas...
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 04, 18:19)
Zinau, kad turim siuveja, tai uzduosiu durna gal klausima kokia siuvimo masina pirkti, kad moketu siuti visai nemokantis siuti? konkreciai as ar verta pirkti ta mini?
Na nežinau kokia ten, bet jei ta iš reklamos, tai nieko gero, pirk kokia buitine masinuke singer, berniną, janome...
Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 07, 17:08)
ai nu... darže nemiega, ėjau parsivest . panašu, jog jau kosi. ačiū bulviakasiui
Ne kas, sveikit greičiau!
labas rytas.
braške, labai blogai, jei į apleistas statybas... nu maža kas. bet jie dar nesupranta.
išėjo vaikas į darželį, vakar bandė miegoti, praverkė pusvalandį, ėjau parsivesti. kantriai laukiu, kol nebeverks išeidama ir nuėjusi. vakar visi vaikai verkė,kai nuvedžiau, vienas iki tokio pat susidraskymo kaip ir Miglė pirmą dieną. taip apsidžiaugiau, kad ne mano vienos toks... džiaugiuosi, jog mano vaikas jau verkia, zirzia, o ne klykia.
braške, labai blogai, jei į apleistas statybas... nu maža kas. bet jie dar nesupranta.
išėjo vaikas į darželį, vakar bandė miegoti, praverkė pusvalandį, ėjau parsivesti. kantriai laukiu, kol nebeverks išeidama ir nuėjusi. vakar visi vaikai verkė,kai nuvedžiau, vienas iki tokio pat susidraskymo kaip ir Miglė pirmą dieną. taip apsidžiaugiau, kad ne mano vienos toks... džiaugiuosi, jog mano vaikas jau verkia, zirzia, o ne klykia.
Raudona, kibios juostelės .
Sveikos
Sveikos
QUOTE(|B&B| @ 2015 09 10, 14:11)
taip paprasai?
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 10, 12:38)
kaip gaila maziuku. as isivaizduoju kas sirdelej dedasi kasdien paliekant mama. ir man ir vaikui geriausias laikas buvo ir yra savaitgalis, man patinka kai E namie
Braske aciu, o kaip vadinasi sitas daiktas? as isprotejau, baisiai noriu siuti nemoku nifiga bet labai noriu
va tas daiktas
Braske aciu, o kaip vadinasi sitas daiktas? as isprotejau, baisiai noriu siuti nemoku nifiga bet labai noriu
va tas daiktas
Mes vadinamas lipuckom, o seip lygtais kontaktine juosta jei neklystu
Dėl mano padauža, tai aš pati suprantu kad pavojinga, bet jiem paaiskink....todėl ir nervijausi, bet jau lygiais susitarėme ir nebeeina.
Mano mažasis padauža gavo mokykloj jau pagyrimai iš mokytojos, kad surimtėjes atrodo, subrendęs, ir diktato parašė visai be klaidų, o anksčiau prie silpnesnių būdavo, matyt davė rezultatų mano vasaros dresūra ir knygų skaitymas
Dėl ašarų darželyje, aš gal net sunerimčiau gal auklėtojos nekokios kad taip visi verkia
sveikos,
gal jus senai zinot,bet as tik sendien suzinojau,kad L.Chazanas rugpjucio 12d.mire,taip liudna pasidare.galvoju nuo ryt griestai pagal jo dieta pasilaikyt menesiuka,nes sende nusigrybavau su valgymu
gal jus senai zinot,bet as tik sendien suzinojau,kad L.Chazanas rugpjucio 12d.mire,taip liudna pasidare.galvoju nuo ryt griestai pagal jo dieta pasilaikyt menesiuka,nes sende nusigrybavau su valgymu
QUOTE(*mable* @ 2015 09 14, 12:36)
sveikos,
eik tu sau... nežinojau.