Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

Privieta, as gyvs biggrin.gif

Jurgine, užjaučiu kai grįši į darbą, nu kosmosas, atrodo kaip iš kito pasaulio nusileidus smile.gif

Braške, ką vyriukai primąsto? biggrin.gif Mb atostogas planines nuo rugsėjo 1 turi, tai be bilioteniu šį kart sukomės... pirmadienį mėginsim žygiuot vėl daržan smile.gif

Kaip imunitetus vaikų stiprinat?
Atsakyti
Zinau, kad turim siuveja, tai uzduosiu durna gal klausima blush2.gif kokia siuvimo masina pirkti, kad moketu siuti visai nemokantis siuti? konkreciai as lotuliukas.gif ar verta pirkti ta mini?
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 04, 15:49)

Geriam žuvų taukus, vitaminą c, miegam prie atdaro lango, vaikstom basos, kartais smėlio pavalgom, su šuniu ar katinu iš vieno bliudelio pageriam....
Bet va pasigavom zaraza, pratryde visi, tempos nėra, biski pykina, nevemiam, bet kitas galas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ai nu... darže nemiega, ėjau parsivest biggrin.gif . panašu, jog jau kosi. doh.gif ačiū bulviakasiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 09 04, 15:49)
Privieta, as gyvs biggrin.gif

Jurgine, užjaučiu kai grįši į darbą, nu kosmosas, atrodo kaip iš kito pasaulio nusileidus smile.gif

Braške, ką vyriukai primąsto? biggrin.gif Mb atostogas planines nuo rugsėjo 1 turi, tai be bilioteniu šį kart sukomės... pirmadienį mėginsim žygiuot vėl daržan smile.gif

Žuvų taukai ir vitaminas c
Ir kuo daugiau buti laukė, Maniskiai kai pradėjo sėdėti laukė po pusę dienos, tai ir sirgti nustojo, praeitais metais ne karto nesirgo, o anksčiau gi ieškojau visokiu ligų nes sirgo ištisai.

O vyriukai dingsta nieko nepasakė ir duodasi po visokias apleistas statybas...
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 04, 18:19)
Zinau, kad turim siuveja, tai uzduosiu durna gal klausima blush2.gif  kokia siuvimo masina pirkti, kad moketu siuti visai nemokantis siuti? konkreciai as lotuliukas.gif ar verta pirkti ta mini?

Na nežinau kokia ten, bet jei ta iš reklamos, tai nieko gero, pirk kokia buitine masinuke singer, berniną, janome...
Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2015 09 07, 17:08)
ai nu... darže nemiega, ėjau parsivest  biggrin.gif . panašu, jog jau kosi.  doh.gif ačiū bulviakasiui  doh.gif

Ne kas, sveikit greičiau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske01: 07 rugsėjo 2015 - 21:33
labas rytas.

braške, labai blogai, jei į apleistas statybas... nu maža kas. unsure.gif bet jie dar nesupranta. unsure.gif
išėjo vaikas į darželį, vakar bandė miegoti, praverkė pusvalandį, ėjau parsivesti. kantriai laukiu, kol nebeverks išeidama ir nuėjusi. vakar visi vaikai verkė,kai nuvedžiau, vienas iki tokio pat susidraskymo kaip ir Miglė pirmą dieną. taip apsidžiaugiau, kad ne mano vienos toks... džiaugiuosi, jog mano vaikas jau verkia, zirzia, o ne klykia. unsure.gif
Atsakyti
4u.gif kaip gaila maziuku. as isivaizduoju kas sirdelej dedasi kasdien paliekant mama. ir man ir vaikui geriausias laikas buvo ir yra savaitgalis, man patinka kai E namie biggrin.gif

Braske aciu, o kaip vadinasi sitas daiktas? as isprotejau, baisiai noriu siuti biggrin.gif biggrin.gif nemoku nifiga bet labai noriu lotuliukas.gif

va tas daiktas
user posted image
Atsakyti
Raudona, kibios juostelės wink.gif.

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(|B&B| @ 2015 09 10, 14:11)
Raudona, kibios juostelės wink.gif.

Sveikos  smile.gif

taip paprasai? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona7 @ 2015 09 10, 12:38)
4u.gif  kaip gaila maziuku. as isivaizduoju kas sirdelej dedasi kasdien paliekant mama. ir man ir vaikui geriausias laikas buvo ir yra savaitgalis, man patinka kai E namie biggrin.gif

Braske aciu, o kaip vadinasi sitas daiktas? as isprotejau, baisiai noriu siuti biggrin.gif biggrin.gif nemoku nifiga bet labai noriu lotuliukas.gif

va tas daiktas
user posted image

Mes vadinamas lipuckom, o seip lygtais kontaktine juosta jei neklystu g.gif

Dėl mano padauža, tai aš pati suprantu kad pavojinga, bet g.gif thumbup.gif jiem paaiskink....todėl ir nervijausi, bet jau lygiais susitarėme ir nebeeina.
Mano mažasis padauža gavo mokykloj jau pagyrimai iš mokytojos, kad surimtėjes atrodo, subrendęs, ir diktato parašė visai be klaidų, o anksčiau prie silpnesnių būdavo, matyt davė rezultatų mano vasaros dresūra ir knygų skaitymas

Dėl ašarų darželyje, aš gal net sunerimčiau gal auklėtojos nekokios kad taip visi verkia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske01: 11 rugsėjo 2015 - 20:14
sveikos,
gal jus senai zinot,bet as tik sendien suzinojau,kad L.Chazanas rugpjucio 12d.mire,taip liudna pasidare.galvoju nuo ryt griestai pagal jo dieta pasilaikyt menesiuka,nes sende nusigrybavau su valgymu
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2015 09 14, 12:36)
sveikos,
gal jus senai zinot,bet as tik sendien suzinojau,kad L.Chazanas rugpjucio 12d.mire,taip liudna pasidare.galvoju nuo ryt griestai pagal jo dieta pasilaikyt menesiuka,nes sende nusigrybavau su valgymu

eik tu sau... nežinojau.
Atsakyti