Nebesusisuku tiek, kad pasiekčiau
QUOTE(Sonatuole @ 2015 06 22, 18:13)
Nebesusisuku tiek, kad pasiekčiau
che che. vyro prašyk. arba ratukais varyk.
A mažu tu tokio malonumo norėtai?
QUOTE(Sonatuole @ 2015 06 22, 18:39)
A mažu tu tokio malonumo norėtai?
ne. bet kitiems pasiūlau . žinai mano gerą širdį ir platų mostą.
QUOTE(Jurginė @ 2015 06 22, 18:58)
ne. bet kitiems pasiūlau . žinai mano gerą širdį ir platų mostą.
Ir tas nebemačyja....
Mano šiandiena tvarkinga
Mable, aš irgi užsidėjusi kodą iki rugpjūčio (atostogų), žiūrėsiu gal suveiks .
Kol kas veikia
Kol kas veikia
QUOTE(braske01 @ 2015 06 22, 21:25)
Mano šiandiena tvarkinga
Kol kas veikia
Kol kas veikia
as koduojuos iki rugpjucio. gal bent iki 85 numesiu. tada jau padoriau atrodau.
Labos
Reik ir man stot i besikoduojanciu buri... Tik nenusprendziu - kaip... CH - bijau del skrandzio... o kitaip - neiseina...
Reik ir man stot i besikoduojanciu buri... Tik nenusprendziu - kaip... CH - bijau del skrandzio... o kitaip - neiseina...
QUOTE(landrea @ 2015 06 23, 11:20)
Labos
nu nebent sriubas valgyt ir koses.
QUOTE(Jurginė @ 2015 06 23, 09:34)
as koduojuos iki rugpjucio. gal bent iki 85 numesiu. tada jau padoriau atrodau.
O kas cia per kodai? Kaip koduotis? Prasom placiau
QUOTE(*mable* @ 2015 05 23, 18:07)
Kaip ir sakiau,uzsikodavau yra sakoma,jei kazko iš dievo prašai turi kazka paaukot,tai va nuo balandzio 27d iki birzelio 23d prisiekiau,kad laikysiuos CH ,kad tik išsipildytu ka prašiau.Kur detis blt..nesikeikus,jau dabar uztektu,bet negaliu usiklijavo zabtai nors pasiusk drasiai galiu tiketis,kad pamatysiu prieky 7
burbuliuke1 va kodas sendien pasibaige,bet nuo ryt laikysiuos toliau,be kodo.geriau mezym nuo virskinimo,vnz nieko gero prisiedimas
o vargeli apie savo liniuote net pamirsus buvau rasiau per telefona net nemaciau kaip idejau, bet jau geriau is vis jos nebuciau macius reikia eit pataisyt
Papildyta:
Na berods atnaujinau savo liniuote, bet kaip ta rezultata pasiekt tai nei nezinau as tai visai needu Va ir si ryta tik glotnuciu susiplakiau isgeriau, mano pagrindinis valgymas buna vakare, bet ir tai tikrai neapsiedu kazko riebaus ir be proto. Tai dziaugiuos kad nors neauga o vietoj stovi. Norint kad kristu tai reikia is vis tik obuolius grauzt
Papildyta:
Na berods atnaujinau savo liniuote, bet kaip ta rezultata pasiekt tai nei nezinau as tai visai needu Va ir si ryta tik glotnuciu susiplakiau isgeriau, mano pagrindinis valgymas buna vakare, bet ir tai tikrai neapsiedu kazko riebaus ir be proto. Tai dziaugiuos kad nors neauga o vietoj stovi. Norint kad kristu tai reikia is vis tik obuolius grauzt