Įkraunama...
Įkraunama...

Bendraminčių bistro - 334

Aga,po kriksto. Mano abu vaikai snargliuojasi. Siandien m2 gimtadienis,bet liudnas, sugebejom taip susibart... Puikus tevai. Tiesiog puikus. Net zvakes pust ambicijos neleidzia.
Ir tai praeis.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 08 21, 15:06)
Aga,po kriksto. Mano abu vaikai snargliuojasi. Siandien m2 gimtadienis,bet liudnas, sugebejom taip susibart... Puikus tevai. Tiesiog puikus. Net zvakes pust ambicijos neleidzia.
Ir tai praeis.

Ojej, buna dienu kai nuovargis ima virsu 4u.gif pabuk protingesne, sikart zenk pirma zingsni tu, nusileisk, tokia grazi svente ir svarbi, negadinkit jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 08 21, 15:39)
Ojej, buna dienu kai nuovargis ima virsu 4u.gif  pabuk protingesne, sikart zenk pirma zingsni tu, nusileisk, tokia grazi svente ir svarbi, negadinkit jos  4u.gif

As visada zengiu pirma. Si karta vel zengiau,bet... Praeis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 08 21, 15:44)
As visada zengiu pirma. Si karta vel zengiau,bet... Praeis. smile.gif

Imk 4u.gif nesk sampes, kalsim M2 gimtadienio proga biggrin.gif
Atsakyti
nuo krikštynų daaaug liko user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Jurgine, kaip krikštynos praėjo? Laukiam fotooo:)

Mes buvom nulėke i maxę 40 proc rūbams ir avalynei vaikų, tai apipirkom truputi vyriuką...
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 08 22, 10:19)
Sveikos gyvos 4u.gif

Jurgine, kaip krikštynos praėjo? Laukiam fotooo:)

Mes buvom nulėke i maxę 40 proc rūbams ir avalynei vaikų, tai apipirkom truputi vyriuką...

linksmokai (pusės svečių nebuvo smile.gif ), foto 1 temačiau pati, tą pačią fb rodžiau mirksiukas.gif https://www.facebook...h...e=1

aš jau pirmadienį papirkau bliuskyčių ir suknelę. unsure.gif pirmadienį eisim dokumentus atiduot. įdomu, ar nebus pamiršus, jog priimt žadėjo. doh.gif tik mano darželinukė nuo vakar su 38+ doh.gif
su M1 pas logopedę vaikštom, pirmą kartą aš už nugaros turėjau sėdėt, antrą kartą išsėdėjau prie durš, gal 2 kartus prireikė manęs bigsmile.gif , pas dantistę išsižiojo bigsmile.gif , bet turim jau vieną taisomą, ką ir įtarėm. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 22 rugpjūčio 2015 - 14:49
labas merginos, 4u.gif 4u.gif
ziuriu juodas dryzis daug kam...taip vaikas svarbiau...vyras nenumirs. dar problema, kad jis nekalba angiskai, as visur velkuosi dabar tu dantu reikaluose...ai kazka sugalvosim...

sijonas.....per didelis. is kur as zinojau kad ta viskoze **** yra trikotazas lotuliukas.gif Kaip Gebene ir sake - klostes daro is mano subines kluono vartus. ryt vaziuoju i vilniu, jeigu nieko nerandu tai nesiu siuvejai kad susiaurintu. bliuska pasiuvo ne tos spalvos ir netokia. irgi is tos ****viskozes lotuliukas.gif visi lasiniai issiryskina. nu ryt gal imesiu foto. ir taip kazkaip - nenoriu i vestuves su trikotaziniais drabuziais...... doh.gif doh.gif bet pamoka ismokau, daugiau jokiu rubu internetu.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2015 08 21, 10:18)
Sveikos 4u.gif

Raudona, manau atsakymas ir taip aiškus ką turi daryt, nebent nori paskui su vaiku tampytis per gydymo įstaigas.... vyras nenumirs, vaikas svarbiau, tuo labiau, kai ji jautresnė...

Jurgine, jau po krikšto?

QUOTE(Pintikė @ 2015 08 21, 14:14)
labas merginos smile.gif

matau Gebenė parašė mano mintis- vaikas svarbiau už vyrą ,o tokie emociniai dalykai nežinai kaip gali pakenkti mergytės nervinei sistemai,kokios baimės gali  prasidėti ateityje.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurginė @ 2015 08 21, 15:06)
Ir tai praeis.

unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 08 22, 15:42)
linksmokai (pusės svečių nebuvo  smile.gif ), foto 1 temačiau pati, tą pačią fb rodžiau  mirksiukas.gif https://www.facebook...h...e=1

aš jau pirmadienį papirkau bliuskyčių ir suknelę.  unsure.gif pirmadienį eisim dokumentus atiduot. įdomu, ar nebus pamiršus, jog priimt žadėjo.  doh.gif tik mano darželinukė nuo vakar su 38+  doh.gif
su M1 pas logopedę vaikštom, pirmą kartą aš už nugaros turėjau sėdėt, antrą kartą išsėdėjau prie durš, gal 2 kartus prireikė manęs  bigsmile.gif , pas dantistę išsižiojo  bigsmile.gif , bet turim jau vieną taisomą, ką ir įtarėm.  doh.gif

Ojej...

Raudona, ar radai ka?

As isleidau savo princa darzan, tai ramybee thumbup.gif
Atsakyti
niu, kas gyvs?
buvm darželyje, man vaikas bus lialia-atete (verčiu: bružėlių) grupėj. vyras vėl ėj, tai dyrikė nuvedė į grupę, susipažino su šeimininkute, mes lauke su Mantuku laukėm ir susipažinom su auklėtoja. nežinau, nežinau... M1 pareiškė, kad nori ir valgyt, ir syse, ir miego, kai artėjo prie darželio - viso pasaulio bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2015 08 24, 13:46)
niu, kas gyvs?
buvm darželyje, man vaikas bus lialia-atete (verčiu: bružėlių) grupėj.  vyras vėl ėj, tai dyrikė nuvedė į grupę, susipažino su šeimininkute,  mes lauke su Mantuku laukėm ir susipažinom su auklėtoja. nežinau, nežinau... M1 pareiškė, kad nori ir valgyt, ir syse, ir miego, kai artėjo prie darželio - viso pasaulio bėdos  doh.gif

Viskas bus gerai, tau daugiau streso smile.gif nusiteik, kad viskas bus gerai ir tiek smile.gif ne pirma ir ne paskutine, kuriai reiks priprast darziuke smile.gif kada pradedat zygiuot i darziuka?
Atsakyti