Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės ir dekoratyvinės žolės

jot.ka, būtent Jūsų minėtą ežiuolę ir turiu ir dar dvi kažkokias:) Tada bandysiu sėti:)))) Tai ir šalavijai ne Jūsų???? doh.gif blush2.gif

Daisoja, pas mane monardos tokios raudonos, pirkau be pavadinimo:) tai tada skinsiu ir žiedeliųsmile.gif))

Kieno gražuoliai pentiniai, kuriai dėkoti???
Ir dar rodau ežiuolė E. Paradoxa:))Su turgine lelija smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 03 liepos 2015 - 15:31
QUOTE(Vobla @ 2015 07 03, 12:15)
Kapabull pentinius as seju. dabar vel pakeli paberiau siltnamyje. kazkodel taip kur kas geriau sudygsta, nei ant palanges lovelyje, tik zydes jau kitamet.

O kaip jie išdygę atrodo? Iš karto turi suaugusių lapų formą ar kokią kitą? Pasėjau tarp gėlių ir pridygo tiek visko, kad nežinau net, ką ravėti. Ir apvaliais lapais ir kokių tik nori formų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssmmm2002: 03 liepos 2015 - 16:25
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 03, 17:25)
O kaip jie išdygę atrodo? Iš karto turi suaugusių lapų formą ar kokią kitą? Pasėjau tarp gėlių ir pridygo tiek visko, kad nežinau net, ką ravėti. Ir apvaliais lapais ir kokių tik nori formų...

Antri lapai būna karpyti, o pirmi ne.....
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 07 03, 16:25)

na, pirmi lapai maziau karpyti, bet vis tiek i pentinius panasus...maciau yra pas mane siek tiek savaiminiu sejinuku, bet dabar ten tokios dziungles, kad neibrendu, nufotkinciau...
-----------------
sumasciau prie kompanijos ir as monardos pasiskint. kazkaip nusivyliaukvapu- vos vos dvelkia. gal, kad karsciai ir sausa g.gif . pavasari kai uzkliudydavau, tai net galva apsisukdavo...
negrazios siemet bus mano monardos. labai auktos ir labai mazom galvom unsure.gif negaila tokias skint, tik vat bekvapes...
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 07 03, 15:14)
<...> tai ir šalavijai ne Jūsų???? doh.gif  blush2.gif

biggrin.gif ne mano, jei gerai pamenu, tai bijūnas turėtų būt mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2015 07 03, 19:52)
biggrin.gif ne mano, jei gerai pamenu, tai bijūnas turėtų būt mano smile.gif

Na smagu, smagu, įdomu, kurios???? Bijūnai gal Jūsų, ačiū, šiemet turėjo po vieną žiedelįsmile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 07 03, 22:04)
Na smagu, smagu, įdomu, kurios???? Bijūnai gal Jūsų, ačiū, šiemet turėjo po vieną žiedelįsmile.gif))))

Smagu, nelabai tikėjau, kad šiemet žydės.
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2015 07 03, 09:35)
Gal žinote kur įsigyti pentinių? Dariaus gėlės nebeturi, kitur-nerandu

Rudenį pas mane turėtų marios pridygti. Jei palauksit.
Kuzdaite, gal aš pernai įdėjau pentinių ir šalavijo g.gif Lygiai toks , kaip pas mane. Tik mano aukštesni.
Atsakyti
Dar tokie
user posted image
Atsakyti
Pradeda žydėti astilbės.
https://picasaweb.go...972789707392818
Smėlynuose jų turbūt niekas neauginat. Tokiu oru net priemolyje sunku sužiūrėti, gali likti nepalaistyta, tada jau nedovanoja, arba visai nunyksta, arba kelis metus gaiveliojasi.
Atsakyti
turiu vieną baltą, niekaip nemiršta, nors jokio progreso irgi nėra, pas mane žemė sunki, bet kai papildomo laistymo ten nebūna, tai jokio grožio deja irgi nėra
Atsakyti
Man jos vienos iš gražiausių. Trūkumas, kad kiek per greitai dauginasi. Bet tik mano mažam plotui, o kitur būtų privalumas dideli spalvoti debesėliai. Ir kvapas kai kurių nuostabus.
Atsakyti