Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

papaya firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką puošia madingi dryžiai wub.gif Labai taikliai sudeliota spalvų gama wub.gif Apačioje yra palaidinė ant petnešėlių wub.gif mirksiukas.gif Labai patogu mirksiukas.gif 3/4 ilgio rankovės mirksiukas.gif wub.gif Jaukaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis: šonas - 75 cm. Ilgiausia vieta priekyje - 100 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

M&Co firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rožinę spalvą puošia dailios plunksnos wub.gif Priekyje - kantas wub.gif Yra pamušalas. Prie jo prisiūta karbatkėlė tampa dar viena puošmena wub.gif Stilingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 51 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero Moda firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modelį puošia stilingi dryžiai wub.gif Priekyje - apykaklę - klostės wub.gif Į apačią įverta gumutė stilingai keičia modelio formą mirksiukas.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 46 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Only firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Rožinės spalvos audinį puošia stilingi paukčiai wub.gif Priekyje yra stilingos kišenukų imitacijos wub.gif Palaidinukė susisega sagutėmis apsiūtomis audiniu. Madinga V formos apykaklė wub.gif Per krūtinę - 44 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 36(S). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Bordo spalvą puošia dailios plunksnos wub.gif Stilinga wub.gif Petutų sritis dailiai paraukta wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 36(S). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas kiauraraštinis audinukas labai dailiai išsiūvinėtas wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės. Dailiai apipavidalinta apačia bei rankovės wub.gif Abi pusės vienodos. Per krūtinę - 48 cm. Stilingas ilgis - 47 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Laisvo kirpimo palaidinė piuikiai tiks ir S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės wub.gif Modelį puošia juodos spalvos apykaklė bei užsegama dalis. Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Rankovės reguliuojamos dirželio dėka. Nugara dailiai užapvalinta - ilgesnė už priekį. Nugara per vidurį dailiai paklostuota. Per krūtinę - 44 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 58 - 70 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
River Island firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia stilingai sukirptos rankovės - nugaroje - apačioje skeltukas wub.gif Modeliukas dėvimas ant petukų. Petukų srityje įvertos gumos. Viršus - 54 cm. TEMPIASI IKI 68 CM. Ilgis - 55 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA w&b firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. kremo spalvos audinį puošia stilingi sodrios spalvos grybai wub.gif Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Rankovės kaip ir nugaroje esanti apykaklės sritis užsisega sagomis apsiūtomis audiniu. Nugara šiek tiek ilgesnė. Šonuose yra nedideli skeltukai. Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 64 - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Mango firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dailią faktūrą turintį vidutinio storumo audinį puošia žavios gėlės wub.gif Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Į rankovių kantus įvertos gumos. MODELIS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 56 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
PARAPHRASE firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinį puošia stilinga salotinė spalva wub.gif Elastano turintis audinys turi dailią faktūrą. Modelis turi madingo 3/4 ilgio rankoves kurios susisega sagomis. Madingai apipavidalintas priekis. Jis dailiai sumetamas wub.gif Lengvai krenta klostelėmis. Susidaro V formos apykaklė. Nugara šiek tiek ilgesnė. Per krūtinę - 57 cm. Ilgis - 63 - 70 cm. Dydis - L(14/40). Kaina tik 12 €.

Atsakyti
etirel firmos nauja sportinė palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Sodriai ryškus, bet neįkyrus elastano turintis audinys su stilingais užrašais wub.gif Viduje yra speciali liemenėlė mirksiukas.gif Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINYS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

nauja Marksandspencer medvilnine palaidine S dydzio, dydi atitinka
kaina- 10 eur

spalva - Watermelon

nauja, H&M viskozės/polyesterio palaidinė , S dydzio, žydros spalvytės
kaina - 10 eur

Nauja Mango palaidine S/M dydzio
kaina - 10 eur

Nauja Esprit medvilnine palaidine, S dydzio, atitinka S/M dydi
kaian- 14 eur

Papildyta:

Nauja , 100 proc viskozes , ESprit ilgomis rankovemis palaidine, galima atisiraitoti iki triju ketvirciu rankoytves,36 dydis, didinta truputi tinka ir atitinka 38 dydziui
kaina- 14 eur

Papildyta:

nauja Ruby Rd. Pebble Texture Burnout Top palaidine, S dydzio, didinta, atitinka S/M dydi
kaina- 12 eur

Papildyta:

nauja esprit palaidine S (36) dydzio , sudetis: viskoze
kaina- 12 eur

Nauja S.Oliver palaidine, 36 dydzio, atitinka38 dydi, sudetis: 50proc cotton, 50proc modal
kaina- tik 12 eur

Atsakyti
WOW firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modelis. Priekis dvigubas. Su paveikslėliu wub.gif Apykaklė ir rankovių sritis padailinta kantais. Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - XS. LABIAU TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą jaukų audinį puošia stilingi drambliukai wub.gif Priekis padailintas persišviečiama karbatkėle bei kišenuku wub.gif Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Rankovės užsisega sagutėmis. Apačia padailinta kantu. Nugaroje kanto srityje per vidurį įverta guma. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę 60 - cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Influence firmos nauja palaidinė. Baltą audinuką puošia nuostabus paukščiai bei spalvų deriniai wub.gif Stilingas viršaus sukirpimas ir audinių žaismas. Apykaklė dailiai apkantuota gelsvu audiniu ir užsisega saga. Abi pusės vienodos. Per krūtinę apie 54 cm. MATUOTA ŠIEK TIEK ŽEMIAU MĖLYNO AUDINIO. Ilgis - 60 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Zara woman firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Pilką audinuką puošia stilingai paaukštinta apykaklė, dirbtinės odos didelės kišenės bei madingai apipavidalintas priekis wub.gif Per krūtinę - 43 cm. Ilgis - 80 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti