Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Nauja J.Crew, dydis XS, 14 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nauja J.Crew palaidinė, dydis XS, 15 eur
Atsakyti
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingai ruožai - juoda - balta wub.gif Madingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės kurios dailiai susiriša su juostelėmis wub.gif Stilingai sukirpta apykaklė wub.gif Šone yra skeltukai mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę apie 55 cm. Ilgis - 69 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
parduodu UNIQLO maikute, nauja su etiketem, 12 eur:

WOMEN DRAPE CREW NECK T-SHIRT, dydis XXS, spalva melyna

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga oranžinė spalva wub.gif Madingas apykaklės sukirpimas - V forma wub.gif Petukų sritis kaip ir nugara šiek tiek paraukta wub.gif Priekyje yra dvi kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Madingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos užsisega sagomis. Priekis taip pat užsisega sagomis kurios sumaniai paslėptos po audiniu mirksiukas.gif wub.gif Nugara ilgesnė - dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 63 - 68 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Dunnes firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Jaukų tamsiai juodą audinį puošia mielos gėlės wub.gif Labai stilingai sukirpta nugara: ją puošia dvi klostės bei prie apykaklės trikampio formos iškirptas audinys wub.gif Priekyje apykaklės sritis dailiai paklostuota wub.gif Madingas rankovių sukirpimas mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 48(EUR). ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukų audinį puošia stilingų spalvų gama: juoda, balta, pilka wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 44 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ulimex formos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia stilingi raštai bei spalvos: tamsiai mėlyna, raudona, pilka wub.gif Priekis padailintas V formos iškirpte wub.gif Priekyje yra nedidelis mielas kišenukas wub.gif 3/4 ilgio rankovės reguliuojasi juostelių dėka wub.gif Apačioje šonuose įvertos gumutės stilingai keičia modelio formą wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukų baltą audinuką puošia juodos spalvos stilingi raštai wub.gif Rankovės su dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Modelis turi diržą wub.gif Stilinga wub.gif Palaidinė susisega sagomis. Šonuose yra skeltukai mirksiukas.gif wub.gif Audinio sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį - 42 cm. Ilgis - 60 cm. Šonai - 55 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ :4u
Atsakyti
Zara w/b colection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madingai sukirptas modeliukas apnuogina petukus wub.gif Priekis ir nugara padailinta plačia karbatkėlė wub.gif Per krūtinę – 44 cm. Audinukas puikiai tempiasi iki 49 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis – M. MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS 4u.gif mirksiukas.gif Kaina tik 15 €.

YRA IR TOKIA Zara w/b colection PALAIDINĖ wub.gif 4u.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja palaidinė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Mna deja didoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama wub.gif Stilingai sukirptos rankovės wub.gif Priekis susisega sagomis. Nugara ilgesnė - dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Stilingas ilgis - 80 - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Cubus firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingas užrašas wub.gif Nugara susisega saga apsiūta audiniu. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 49 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia stilingas paveisliukas su katinais wub.gif Nugara madingai ilgesnė mirksiukas.gif Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 64 - 72 cm. Dydis - 44(EUR). ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama wub.gif Modelis peplum stiliaus wub.gif mirksiukas.gif Nugara stilingai ilgesnė wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 43 cm. PASITEMPIA IKI 45 CM. Ilgis - 59 - 64 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Hollister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyna su faktūra audinį puošia žavios gėlės wub.gif Modelį dar labiau paryškina rožinis kantas kuris puošia apačią bei apykaklę wub.gif Nugara susisega sagomis mirksiukas.gif Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti