Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

O aš turiu klausimą- gal kas buvo apsistoję ne viešbučiuose, o privačiam sektoriuje- pas vietinius? Gal turit kontaktus?
Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2015 07 08, 20:01)
O aš turiu klausimą- gal kas buvo apsistoję ne viešbučiuose, o privačiam sektoriuje- pas vietinius? Gal turit kontaktus?
Ačiū iš anksto smile.gif

Mes prieš pirmą kelionę galvojome užsisakyti būstą iš jų skelbimų, buvau radusi keletą portalų, rusų kalba - nuomojami butai, apartamentai įvairiuose kurortuose. Bet mane įspėjo rusų forume, kad rizikinga, gali apgauti pervedus avansą ir pan - turbūt panašiai kaip ir nuomojantis kokioje Palangoje, neaišku ant ko užtaikysi. Taigi, pabijojome, neturėdami jokiųpatikimų kontaktų, ir užsisakėme per bookingą.

O jei norite gyventi pas vietinius name kokiame kambaryje, tai turėkit omenyje, kad vietiniai negyvena nei Saulėtame krante, nei Auksinėse kopose, nei Albenoje - ten vien tik viešbučiai. Tokiu atveju tektų taikyti į uostamiesčius - Varną, Burgą, bet ar ten būtų poilsis g.gif - labai abejoju.
Atsakyti
Mes turim viešbutį su viskas įskaičiuota. Kiek grynų jų pinigų turėti? Kam gali prireikti jų dar?
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2015 07 08, 20:24)
Mes turim viešbutį su viskas įskaičiuota. Kiek grynų jų pinigų turėti? Kam gali prireikti jų dar?

Kaip ir bet kur kitur - pagal poreikį. Pagrinde - ekskursijoms ir lauktuvėms. Pramogoms, kaip pvz - vandens dviračiai (apie 20 levų) , sklandymas (90 levų). Jei planuojate pvz.,ekskursiją į Stambulą - reikės vienos sumos, jei su vietiniu mikriuku tik pavažiuosite iki Nesebaro - kitokios.
Jei tik gulėsite pajūryje, neekskursausite, nieko papildomai nepirksite - tai nieko ir nereikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2015 07 08, 20:54)
Kaip ir bet kur kitur - pagal poreikį. Pagrinde - ekskursijoms ir lauktuvėms. Pramogoms, kaip pvz - vandens dviračiai (apie 20 levų) , sklandymas (90 levų). Jei planuojate pvz.,ekskursiją į Stambulą - reikės vienos sumos, jei su vietiniu mikriuku tik pavažiuosite iki Nesebaro - kitokios.
Jei tik gulėsite pajūryje, neekskursausite, nieko papildomai nepirksite - tai nieko ir nereikės smile.gif

O gal žinote kiek daugmaž ekskursija į Stambulą? (Mes Tarp Varnos ir Burgaso gyvensim)
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2015 07 08, 22:30)
O gal žinote kiek daugmaž ekskursija į Stambulą? (Mes Tarp Varnos ir Burgaso gyvensim)

Novaturas savo psl rašo, kad suaugusiam - 97 eurai.
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2015 07 08, 21:01)
Ačiū iš anksto smile.gif

Yra skelbimu ir lietuvaiciai nuomuoja apartamentus viesbuciuose, nusipirke ju turi, mes pabandeme siemet, aisku, dar nebuvome ir atsiliepimu neturime, bet skambinejomes ne vienu telefonu ir visai arti juros buvo po 35 EUr uz nakti gali gyventi 4-5 zmones, ir baseinas kieme yra ir gultai nemokami prie baseino, virtuvele ir pan.

VA SITAME VIESBUTYJE isinuomavome, bet ne pas tuos, matyt daugiau lietuvaiciu turi cia apartamentu susipirke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 09 liepos 2015 - 08:58
Ačiū Sagai ir Flight už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2015 07 08, 20:01)
Ačiū iš anksto smile.gif

turiu pazystamus, kurie nuomoja miestelyje Sveti Vlas. jie patys ir Rusijos, jei rusiskai skaitot, galite paziureti cia:
http://bulgaria-dobr...nta-sveti-vlas/
Atsakyti
Ar kas buvo apsistojes viezbutyse LAGUNA MARE arba MURA (Albenoje)?
Atsakyti
Ar kas gyveno viešbutyje RIAGOR Saulėtam krante?
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2015 07 08, 23:59)
Novaturas savo psl rašo, kad suaugusiam - 97 eurai.

pernai pirkom per bulgaru agentura, mokejom 70 eur zmogui uz dvieju dienu kelione i Stambula mirksiukas.gif
Atsakyti