Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

QUOTE(jovy @ 2016 07 05, 08:48)
O ar esat aptikę Sunny beach'e (Saulėtam krante) turgų? Kur ir vaisiai, ir daržovės, ir alyvuogės ir pan?

na ten turgus, tai metaliniai tokie ale kioskai, jie atsidaro uzeini ir dezes vaisiu bei darzoviu sudeta.... ir jie ten berods 4 ar 5 yra..... jeigu taip einant nuo centro, visi zino kavine djanny...... ja preini, tada sreko uzkandine praeini, darzeli vaiku ir prasideda tie kioskai (kazkaip mums apartamentu savininke tai apibudino kaip turgu), ten netoliese ta parduotuve su delfinais iskabose...... net nezinau kaip paaiskinti.....

zemelapyje paziurekit sauletame krante viva clinic, tai ant tos sankryzos ir einant link centro jie ten ir issideste visi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 05 liepos 2016 - 08:21
Ačiū smile.gif Pagal maps'sus man nuo viešbučio arti. O ir šiaip man atrodo žinau juos.
Spėju normalaus turgaus (kaip pvz TR) teks ieškoti Burgase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 05 liepos 2016 - 10:48
Mes siandien irgi nusipirkome kelione 2+1, 751 eur. Šv Konstantino ir Elenos kurortas, Coral 4* viesbutis.
Perskaiciau visa tema,info nei apie si kurorta nei viesbuti neradau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 07 05, 18:20)
Mes siandien irgi nusipirkome kelione 2+1, 751 eur. Šv Konstantino ir Elenos kurortas, Coral 4* viesbutis.
Perskaiciau visa tema,info nei apie si kurorta nei viesbuti neradau...  verysad.gif

kokiam laikui, savaitei? Labai gera kaina 4u.gif ar čia paskutinė minutė?
Grįžę parašykit apie šį viešbutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 07 05, 18:20)
Perskaiciau visa tema,info nei apie si kurorta nei viesbuti neradau...  verysad.gif

Kur jus cia pirkot taip pigiai??? mes skrendam i si viesbuti liepos 24d, ir mokejom gerokai daugiau, nors pirkom sausio menesi ir kiek dabar ziuriu kainos tik isbrango... Ar jus cia tik su daliniu maitinimu?
Kas liecia si viesbuti tai girdejom, kad jame labai geras maistas + atskiras vaiku meniu, tik miestelis pats labai mazas ir ramus, ne toks kaip Auksines kopos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 06 liepos 2016 - 08:31
QUOTE(pal_mė @ 2016 07 05, 22:25)
kokiam laikui, savaitei? Labai gera kaina 4u.gif ar čia paskutinė minutė?
Grįžę parašykit apie šį viešbutį  4u.gif

Taip savaitei. As irgi manau kaina gana nebloga, buvo tiesiog akcija skelbiama,ne paskutine minute,nes kelione tik uz menesio
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 07 06, 09:29)
Kur jus cia pirkot taip pigiai??? mes skrendam i si viesbuti liepos 24d, ir mokejom gerokai daugiau, nors pirkom sausio menesi ir kiek dabar ziuriu kainos tik isbrango... Ar jus cia tik su daliniu maitinimu?
Kas liecia si viesbuti tai girdejom, kad jame labai geras maistas + atskiras vaiku meniu, tik miestelis pats labai mazas ir ramus, ne toks kaip Auksines kopos biggrin.gif

Parasykite atsiliepimus. Miestelis ramus ta girdejau,bet su vaiku pats tas. Emem pusryciai + vakariene,nes noresim daugiau pakeliauti,tai kazkur ir papietausim. Tik man neramu,kaip ten su pakeliavimu,ar siulo kazkur kokias ekskursijas i salies giluma? Ar issinuomavus masina nesudetingas ten eismas?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 07 06, 13:04)
Taip savaitei. As irgi manau kaina gana nebloga, buvo tiesiog akcija skelbiama,ne paskutine minute,nes kelione tik uz menesio

nusipirkot fantastiškai pigiai bigsmile.gif man brangiau atsiėjo visai be maitinimo;) mes trys jau kaip ir suaugę skaitomės. Nes aš norėjau liepos mėnesį, o dukrai birželio pabaigoj 12 suėjo ir suaugusia patapo cool.gif kokio amžiaus jūsų atžala? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2016 07 06, 17:38)
nusipirkot fantastiškai pigiai bigsmile.gif man brangiau atsiėjo visai be maitinimo;) mes trys jau kaip ir suaugę skaitomės. Nes aš norėjau liepos mėnesį, o dukrai birželio pabaigoj 12 suėjo ir suaugusia patapo cool.gif kokio amžiaus jūsų atžala? tongue.gif

8 metai.. smile.gif
Atsakyti
Per kokia agentura pirkot ir kada skrisit? Kaip tik sian ir vakar ziurejau tiesiog nera tokiu kainu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 07 06, 19:22)
Per kokia agentura pirkot ir kada skrisit? Kaip tik sian ir vakar ziurejau tiesiog nera tokiu kainu  ax.gif

Kelioniu akademija, dar is vakaro buvo 30 euru pigiau,o ryte iki pietu kol apsisprendem tikrai pirkti buvo pabrange 30 euru,bet vistiek pigiai gavosi. Dabar jau nematau sio pasiulymo, nezinau ar tiesa, bet kai rezervavom minejo, kad paskutinis kambarys belikes. Zodziu, kaip matau nuskilo cia mums! thumbup.gif
Skrisim rugpjucio 5 d. Gal kas nors irgi tuo metu bus Bulgarijoje? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sky-blue eyes: 06 liepos 2016 - 18:31
mes skrendam 07.17, nusipirkom vakar, 2+1 Saulėtas krantas, Mercury 4*, paėmėm AI, sumokėjom 1157. Na, gal brangoka? g.gif norėjau paklausti tokio dalyko - ar nereikia kokiu papildomu dokumentu vaikams, nes skrisiu viena, vyras namuose lieka. tiesiog paskaičiau įteiktus prie bilietu nuostatus, ir ten paminėta kad Bulgarija - ne Šengeno zonoje unsure.gif
Atsakyti
Jei vaikas skrenda vienas tada reikia, o jei su vienu is tevu ne smile.gif nors del ramybes, pasiklausinekite agentes, o kaina manau padori, mes su AI panasiai mokejom 2+1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 06 liepos 2016 - 18:45