Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

Aš irgi įmesiu "viešbutinių" BG pajūrio foto smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Beje, birželio mėn baseinai buvo ganėtinai šalti, kartais reikėjo ir striukių, kad nesušaltume wink.gif
Papildyta:
Nors man daug labiau patiko vaizdas iš šio viešbučio balkono bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Jetau, kaip gražu ir faina, kaip noriu!!! Ačiū už foto, ačiū už fotoreportažus 4u.gif
Nuo ko pradėt? Šįmet "sutvarkytos" atostogos, nes vasario mėn.papirkau Turkiją...matyt susirgau atostogų liga, tai kitais metais BŪTINAI! Į Bulgariją dviems savaitėms!
Mergaitės, kaip Jūs įsigyjat kelionių paketus ar savarankiškai...?ar per išankstinius Adventur būna..?kaip darot, patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2016 06 12, 23:08)
Aš irgi įmesiu "viešbutinių" BG pajūrio foto smile.gif

Vaizdai kaip Turkijoje, niekuo neprastesni, aš irgi noriu į Bulgariją, kaži kaip rugsėjo , spalio mėn oras ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2016 06 13, 10:30)
Vaizdai kaip Turkijoje, niekuo neprastesni, aš irgi noriu į Bulgariją, kaži kaip rugsėjo , spalio mėn oras ten g.gif

Dėl paskutinio vaizdelio, tai nuo BG pajūrio tektų pavažiuoti maždaug 500 km kalnų link wink.gif

Rugsėjis ten gerai. Dėl spalio - matyt, kaip kada.
Atsakyti
Kaip aš laukiu atostogų BG, kad net negaliu vacation4.gif
Atrodo prieš porą sav grįžau iš TR, bet dabar neįsivaizduoju kaip sulaukt Rugpjūčio biggrin.gif

Laukiu atsiliepimų iš šiemet aplankiusių BG. Žiūriu tema itin rami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 16 birželio 2016 - 07:20
QUOTE(jovy @ 2016 06 16, 08:20)
Laukiu atsiliepimų iš šiemet aplankiusių BG. Žiūriu tema itin rami smile.gif

po geros savaitės galėsiu pakomentuoti
Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2016 06 12, 13:51)

Tuoj įkelsiu kelias foto iš Bulgariškų atostogų.

koks čia viešbutis? bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas buvo Grand Hotel Varna? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Aš irgi laukiu nesulaukiu jau rugpjūčio mėn. su šeima vyksim atostogauti,aš su vyru ir dvi mažos merginos. Pati vyksiu jau trečią kartą, šių metų kelionę rinkomės per agentūra,kadangi merginoms būtų per sunku keliauti mašina, ir nuo maisto gaminimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 06 16, 11:27)
koks čia viešbutis? bigsmile.gif

Grifid hotel Arabella.

O dar anksčiau buvome Hdv VIVA Club.

Šiemet būsim kuklesniam - per vėlai pradėjom rinktis, tai pasirinkimo nelabai buvo. Būsime Dolphin Marina 4*
Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2016 06 16, 14:52)

Šiemet būsim kuklesniam - per vėlai pradėjom rinktis, tai pasirinkimo nelabai buvo. Būsime Dolphin Marina 4*

Kada jau buvo per vėlai?
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2016 06 07, 12:56)

Oo, mes liepos pražioje varom identiška programa - RO turistinė/pažintinė ir paskui 5 dienos BG poilsinė. Gal pasidalintumėte rumunišku kelionės planu? O kur ilsėsitės BG?

Dar tik dėliojausi,
dabar jau aisku, kad aplankome slovakijoja Kosice ir ju Zoo.
Torliau Regec pilies griuvėsiai Vengrijoje.
Rumunija: Sapanta, Bukovinos vienuolynai, Bicaz tarpeklis, Brasovas (prejmier, Rasnov, Bran). Bucegi nac. parkas su Peles pilimi ir kt., Paclele purvo vulkanai ir pro Constanca iki Kaliarkos kysulio.
Poilsis kazkur apie Varna su akmenu misku, balciko sodu ir pan.
namo kylam link Ruse ir pakeliui ir ne visai pakeiliui aplankom Madara, olas, veliko trnovo.
Toliau tranfagarašano magistralė, Sibiu.
dar toliau tik mintys galbūt Turda salt mine, galbūt Pestera ursilor.
Visai fainai butu kokius maziau zinomus griuvėsius aplankyti kaip, kad Muran tvirtove Slovakijoje ar ta pati Regec siemet Vengrijoje. Nelabai mėgstu atstatytų ir išblizgintų vietų smile.gif
Kadangi i 2 savaites niekaip netelpame visą kitą Bulgarijos pusę paliekam kitam kartui.
Atsakyti