QUOTE(pal_mė @ 2016 06 11, 23:10)
Tokį klausimą uždaviau darydama savotišką apklausą iš žmonių, kurie buvę. Atsakymas vienareikšmiškas, kad B daug prasčiau. Pagerinta Palanga, kaip man sakė, ale Lino poilsio namuose pabuvosi.
Gal kas plačiau pakomentuos. Kas tikrai buvęs, tierk ten, tierk ten
Buvau du kartus Bulgarijoje ir du kartus Turkijoje.
Skirtumai aišku yra, Turkijoje - prabangiau, teritorijos viešbučių didesnės - baseinų daugiau, paplūdimiai nemokami ir pagrinde priklauso viešbučiams. Įvairesnė šou programa, įspūdingesnė.
Maisto prasme ir viešbučių kambarių prasme - skirtumų nėra, jeigu pasirenkami geri viešbučiai, atitinkamai 4* ir 5*.
Kas daug labiau patiko Bulgarijoje - labai mieli, šilti ir paslaugūs Bulgarai (kaip tauta daug labiau patinka nei turkai), jokio įkyrumo, jokio pavojingo vairavimo keliuose. Man asmeniškai servisas puikus, taip teritorija mažesnė viešbučių - bet pasivaikščioti yra kur ir svarbiausia baimės nėra išeiti už viešbučio teritorijos ribų, galima lygiai taip pat imti ekskursijas.
Jūra labai šilta, jeigu skristi liepos mėn. Oras taip pat puikus - o kas labai svarbu, nėra beprotiško Turkiško tvankumo - man kai karščių labai nemėgstu - prie Bulgariškos + 30 kvėpuoti įmanoma visai lengvai
Vat ir šiemet rinkausi su šeima Turkiją ar Bulgariją - išsirinkome Bulgariją.
O trumpai - kas nori prabangos - Turkija
Kas tiesiog myli jūrą, gerą maistą, bendravimą - Bulgarija irgi puikiai tiks.
Jeigu kalbant apie palyginimą su Palanga - nu nėra ko lyginti, atsiprašant tikrai. Palangoje kažkada kas metus buvom, kol nepradėjom keliauti į užsienį, o paskutinį kartą gal prieš 7 metus buvom ir daugiau niekada ten neplanuojam važiuoti.
Palangoje - vanduo ledinis, orai neprognozuojami, servisas joks - nieks nepasiūlys all inclusive, pramogų nemokamų vaikams ir t.t.
Tuoj įkelsiu kelias foto iš Bulgariškų atostogų.