QUOTE(tofista @ 2016 06 07, 10:14)
O kur Jus matot, kad lietus ?
Aš žiūriu čia, tai vien tik saulė ir šiluma: http://www.accuweath...e-weather/51536
Aš žiūriu čia, tai vien tik saulė ir šiluma: http://www.accuweath...e-weather/51536
Man Jūsų prognozė daug mielesnė
Aš žiūrėjau šitą : https://www.gismeteo.lt/month/3421/
Tikiuosi viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 06 07, 09:19)
Surinkus informaciją apie Bulgariją, tai ten - kaip pas mus, kai lyja, tai lyja, kai šiaurės vėjas, tai vėjas. Kaip man sakė - pagerinta Palanga, bet principe tas pats.
Jūsų vietoje žiūrėčiau paskutinę minutę, birželio antrai pusei, ten tikrai kur šilta, pvz. kad ir Egiptas, pažiūrėkite kokios kainos SUPERiniuose viešbučiuose :
https://www.novatura...e-minute?search[tripTypes]=beach&search[routes][]=&search[routes][]=HRG&search[durations][]=7&search[board_types][]=1AI
Spręskite Gražių atostogų
Jūsų vietoje žiūrėčiau paskutinę minutę, birželio antrai pusei, ten tikrai kur šilta, pvz. kad ir Egiptas, pažiūrėkite kokios kainos SUPERiniuose viešbučiuose :
https://www.novatura...e-minute?search[tripTypes]=beach&search[routes][]=&search[routes][]=HRG&search[durations][]=7&search[board_types][]=1AI
Spręskite Gražių atostogų
Kiekvienam savo, bet man skraidinimas į uždaras, kad ir SUPERines šėryklas-girdyklas nepriimtinas . Man reikia kalnų, fizinio krūvio. Vaikams ir žmonai reikia to paties, bet ir jūrą mėgsta todėl darom kompromisus. Rumunijos kalnai 6 dienos 5 dienos bulgarijos pajūris su viena kita ekskursija į šalį ir dar 2-3 dienos grįžtant po kalnus paplavinėti.
Jeigu pasyviai tai geriau rinkčiausi kruizą laivu.
QUOTE(Vyckaju @ 2016 06 07, 10:55)
Man Jūsų prognozė daug mielesnė
Papildyta:
Kiekvienam savo, bet man skraidinimas į uždaras, kad ir SUPERines šėryklas-girdyklas nepriimtinas . Man reikia kalnų, fizinio krūvio. Vaikams ir žmonai reikia to paties, bet ir jūrą mėgsta todėl darom kompromisus. Rumunijos kalnai 6 dienos 5 dienos bulgarijos pajūris su viena kita ekskursija į šalį ir dar 2-3 dienos grįžtant po kalnus paplavinėti.
Papildyta:
tikrai kiekvienam savo kas pailsėti skrenda, kas pavargti Sekmės
QUOTE(Vyckaju @ 2016 06 06, 15:00)
Ziurineju orus, bet birzelio pabaigai rodo vien lietu. Kaip ten is tikro su tuo lietum buna? Teko buti Kroatijoje pora kartu tai lietu sbirzelio pabaigoje kazkaip nepasirode toks siltas ir netrukdantis megautis atostogomis.
Kito laiko atostogauti neturim
Kito laiko atostogauti neturim
rusu kalba yra daugiau forumu apie Bulgarijos atskirus miestus, tai galima tiesiog ten uzsukti pasiklausiti kaip orai nes daug kas turi butus ir vazhiuoja visai vasarai ten.
Is musu patirties 4 metus buvom rugpjuti/rugseji tai tik viena karta buvo audra ar kas ten ir lijo visa diena ir nakti. kitais kartais tas lietus greit labai baigdavosi, pusvalandis ir sausa ir net zymes nera kad lijo.
ps: siemet vietiniai sake , kad birzelis lyg saltesnis nei iprastai.
QUOTE(vikta @ 2016 05 29, 16:13)
O kokia Bulgarijos viesbuciu (4 ir 5 zvaigzduciu) AI virtuve? Aisku pritaikyta Europai, bet labiau i Turku ar i Graiku panasi?
Pritaikyta Europai pilnai
QUOTE(Supronti @ 2016 06 07, 09:22)
Ar Bulgarijoje priimtina, kaip Turkijoje derėtis perkant ? Ar jau ten kainos kokios surašytos, tokiomis ir parduoda?
Ne, jie kaip tik labai įsižeidžia, jei bandai derėtis. Geriau jau jų neįžeidinėkime
QUOTE(Vyckaju @ 2016 06 07, 09:55)
Rumunijos kalnai 6 dienos 5 dienos bulgarijos pajūris su viena kita ekskursija į šalį ir dar 2-3 dienos grįžtant po kalnus paplavinėti.
Oo, mes liepos pražioje varom identiška programa - RO turistinė/pažintinė ir paskui 5 dienos BG poilsinė. Gal pasidalintumėte rumunišku kelionės planu? O kur ilsėsitės BG?
Papildyta:
QUOTE(Vyckaju @ 2016 06 06, 14:00)
Ziurineju orus, bet birzelio pabaigai rodo vien lietu. Kaip ten is tikro su tuo lietum buna?
Visaip, panašiai kaip ir Lt - gali lyti, gali nelyti, čia jau gryna loterija birželio mėnesiui. Guodžiantis faktas - kad Juodoji jūra bet kuriuo atveju bus kiek šiltesnė nei Baltijos. Mano vaikai per lietų maudėsi.
Graikiško klimato tai jau tikrai nesitikėkite, bet ledinis vanduo jau irgi nebus.
QUOTE(FLight @ 2016 06 07, 11:56)
Ne, jie kaip tik labai įsižeidžia, jei bandai derėtis. Geriau jau jų neįžeidinėkime
ačiū. kai žinai- tai ir nesielgi netaktiškai :)Jei vis dėl to tektų kreiptis į gydytojus (pfiu pfiu pfiu), ten privačios ar valdiški jie yra? Prašyti viešbutyje kad iškviestų ar kaip? Nesu buvusi Bulgarijoje, tai.....
QUOTE(Supronti @ 2016 06 07, 15:48)
ačiū. kai žinai- tai ir nesielgi netaktiškai :)Jei vis dėl to tektų kreiptis į gydytojus (pfiu pfiu pfiu), ten privačios ar valdiški jie yra? Prašyti viešbutyje kad iškviestų ar kaip? Nesu buvusi Bulgarijoje, tai.....
jai jus perkat draudima - tai tada susisiekiate su savo draudimo bendruove ir jie pasako kur jums kreiptis toliau.
be draudimo su medikais reikalu neesam tureje
Jei su draudimu, tai daryti kaip Edita sako, o jei be - tai pagal pageidavimą. Ar ieškoti privataus, ar kreiptis į valstybinę med staigą ir susimokėti. Bet kuriuo atveju BG kainos nebus kosminės.
QUOTE(FLight @ 2016 06 07, 15:36)
Jei su draudimu, tai daryti kaip Edita sako, o jei be - tai pagal pageidavimą. Ar ieškoti privataus, ar kreiptis į valstybinę med staigą ir susimokėti. Bet kuriuo atveju BG kainos nebus kosminės.
Be abejo kad su draudimu.
Dar vienas klausimas- koks draudimas geriausiai (draudimo įmonė) ar nėra svarbu?
Nes kai buvom turkijoje bta draudimas nebuvo sudaręs sutartį su ligonine, kurioje teko lankytis, tai vis tiek pradžioje teko susimokėti iš savo kišenės, o tik paskui draudimas, kai jau buvom Lt grąžino pinigus. Tik pagalvojus kas būtų, jei būčiau tokios sumos neturėjusi....
Sveiki, mes birzelio 12 d. skrendame i Bulgarija, gal kas neseniai keliavote lektuvu, lyg girdejau kad yra pasikeitimu, su atvykimu i oro uosta, pries kiek laiko reikia atvaziuoti?
Anksciau sakydavo kad pries 2 val, dabar lyg pries 40 min, ar tikrai taip? O registruotis reikia internetu ar galima bus vietoje viska susitvarkyti?
Anksciau sakydavo kad pries 2 val, dabar lyg pries 40 min, ar tikrai taip? O registruotis reikia internetu ar galima bus vietoje viska susitvarkyti?
QUOTE(JURY @ 2016 06 08, 07:40)
Sveiki, mes birzelio 12 d. skrendame i Bulgarija, gal kas neseniai keliavote lektuvu, lyg girdejau kad yra pasikeitimu, su atvykimu i oro uosta, pries kiek laiko reikia atvaziuoti?
O su bilietais niekas nesikeitė? Nes man agentė aiškina, kad daug maž iki 12 eilės lėktuve mokamos vietos, po 6 eurus kiekvienam į abu galus. Ir visą rezervaciją darys ji, man atsius bilietus atsispausdinti. Čia su tez tour.....
QUOTE(kaktuselis @ 2016 06 08, 12:57)
O su bilietais niekas nesikeitė? Nes man agentė aiškina, kad daug maž iki 12 eilės lėktuve mokamos vietos, po 6 eurus kiekvienam į abu galus. Ir visą rezervaciją darys ji, man atsius bilietus atsispausdinti. Čia su tez tour.....
As is novaturo pirkau, tai dar pries men atsiunte elektroninius bilietus tai kaip suprastu reikes paciai rezervacija padaryti vietoms...