Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

QUOTE(pal_mė @ 2016 05 17, 14:28)
esu apšalus doh.gif  kokios kainos geros thumbup.gif

Šalta dar ten wink.gif Ne pliažinis sezonas. Jūra vėsi. Galimi lietūs. Jei dars ir baseinas nešildomas - ką veiksite? g.gif

Galima pradėti važiuoti nuo birželio vidurio. Čia jei domina būtent jūra, saulė, pliažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 22 gegužės 2016 - 14:06
Turbūt visada ne sezono metu kainos daug mažesnės. Aš taip pat ruošiuosi šiais metas keliauti į Bulgariją, tai man agentūros darbuotojai pasakė, kad sezonas prasideda birželio pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 05 22, 14:12)
Turbūt visada ne sezono metu kainos daug mažesnės. Aš taip pat ruošiuosi šiais metas keliauti į Bulgariją, tai man agentūros darbuotojai pasakė, kad sezonas prasideda birželio pabaigoje.

Bet liūdniausia tai, kad apgaudinėjami klientai. Juk agentūrose nepasako - jūra bus šalta, vaikai maudytis negalės, o jūs - nebent norite grūdintis, degintis negalėsite, nepamirškite pasiimti skėčius ! Nea, piešia idilišką tropikų vaizdelį, o juk vis tiek pinigai, vis tiek kainuoja - gresia sugadintos atostogos.

Tikrasis sezonas tik nuo liepos, jau tada normaliai įšyla jūra, beveik nelyja. Bet , jei birželio antra pusė šilta (o kartais - net karšta, priklauso nuo konrkečių metų), tada irgi gali būti puikios atostogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 22 gegužės 2016 - 14:31
matau, kad dūrusi pirštu kaip akla višta į liepos pabaigą kelionę, visai neprašoviau tongue.gif

o valiuta ir mane domina. Ar ten jų levas, ar normaliai gali atsiskaitinėt kortele (aš pvz užsirezervavau viešbutį ir norėčiau kad už jį nuskaitytų iš kortelės), ar geriau grynų banke daugiau nusiimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2016 05 22, 21:48)
matau, kad dūrusi pirštu kaip akla višta į liepos pabaigą kelionę, visai neprašoviau tongue.gif

o valiuta ir mane domina. Ar ten jų levas, ar normaliai gali atsiskaitinėt kortele (aš pvz užsirezervavau viešbutį ir norėčiau kad už jį nuskaitytų iš kortelės), ar geriau grynų banke daugiau nusiimt g.gif

taigi į ES važiuojat, aišku, kad standartinės bankų kortelės veikia.
Atsidarykit savo viešbučio aprašymą ir pasiskaitykite kokio tipo korteles jie priima

Kelis metus važiuojam birželio viduryje, dar nė kart nebuvo šalta, maži vaikai maudėsi be problemų. O štai gegužės pabaiga dar vėsi.
Atsakyti
Mes irgi du kartus buvome birželio antroje pusėje - liepos praždioje, šilumos pakako su kaupu. Jūros vanduo gaivinantis, bet ne ledinis. Lijo nedaug.

Šįmet važiuosime liepos pabaigai, tai įdomu bus palyginti - už ką brangiau mokėsime wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 23 gegužės 2016 - 14:08
QUOTE(Džinė @ 2016 05 22, 21:48)

kortele gali atsiskaityti normaliai, tik kitur nereikia pin suvesti uztenka pasirasyti (kaip pas mus anksciau budavo) man kazkaip nesaugiai atrodo, o dabar dar kai korteles pridejo mokesciu tai ir kursas kortele atsiskaitant ne toks palankus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 23 gegužės 2016 - 15:12
QUOTE(Saga @ 2016 05 23, 15:11)
kortele gali atsiskaityti normaliai, tik kitur nereikia pin suvesti uztenka pasirasyti (kaip pas mus anksciau budavo) man kazkaip nesaugiai atrodo, o dabar dar kai korteles pridejo mokesciu tai ir kursas kortele atsiskaitant ne toks palankus

ačiū 4u.gif pirksimės tada jų valiutos 4u.gif
Atsakyti
O kokia Bulgarijos viesbuciu (4 ir 5 zvaigzduciu) AI virtuve? Aisku pritaikyta Europai, bet labiau i Turku ar i Graiku panasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 29 gegužės 2016 - 16:14
Ziurineju orus, bet birzelio pabaigai rodo vien lietu. Kaip ten is tikro su tuo lietum buna? Teko buti Kroatijoje pora kartu tai lietu sbirzelio pabaigoje kazkaip nepasirode toks siltas ir netrukdantis megautis atostogomis.
Kito laiko atostogauti neturim
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2016 06 06, 15:00)
Ziurineju orus, bet birzelio pabaigai rodo vien lietu. Kaip ten is tikro su tuo lietum buna? Teko buti Kroatijoje pora kartu tai lietu sbirzelio pabaigoje kazkaip nepasirode toks siltas ir netrukdantis megautis atostogomis.

Surinkus informaciją apie Bulgariją, tai ten - kaip pas mus, kai lyja, tai lyja, kai šiaurės vėjas, tai vėjas. Kaip man sakė - pagerinta Palanga, bet principe tas pats.

Jūsų vietoje žiūrėčiau paskutinę minutę, birželio antrai pusei, ten tikrai kur šilta, pvz. kad ir Egiptas, pažiūrėkite kokios kainos SUPERiniuose viešbučiuose :

https://www.novatura...e-minute?search[tripTypes]=beach&search[routes][]=&search[routes][]=HRG&search[durations][]=7&search[board_types][]=1AI

Spręskite smile.gif Gražių atostogų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pal_mė: 07 birželio 2016 - 08:20
QUOTE(Vyckaju @ 2016 06 06, 15:00)

O kur Jus matot, kad lietus ?
Aš žiūriu čia, tai vien tik saulė ir šiluma: http://www.accuweath...e-weather/51536
Atsakyti