Mes eame buvę birželio pradžioje berods 2012 m. Buvo geras oras, nelijo. Tačiau jūra buvo šalta.
Gal kam teko lankytis Plovdive? Rugpjūtį važiuoju į Sunny beach, bet porai dienų planuose Plovdivas (savarankiškai).
Taip pat gal kam teko imti Tez Tour'o ekskursiją į Bukareštą?
Taip pat gal kam teko imti Tez Tour'o ekskursiją į Bukareštą?
QUOTE(jovy @ 2016 04 15, 07:30)
Gal kam teko lankytis Plovdive? Rugpjūtį važiuoju į Sunny beach, bet porai dienų planuose Plovdivas (savarankiškai).
Teko Kas domina?
Sveiki,
ruosiames ir mes rugpjuti i bulgarija, "Auksiniu kopu" kurorta, anksčiau neesam buve bulgarijoje, busime dvi sav, labai norisi kuo daugiau pamatyti, aisku daug ka stenksimes savarankiškai aplankyti. Bet man ydomu ar ten yra vietiniu kelioniu agenturu? Tezturo siūlomas jau peržiūrėjau, ir kolkas renkamės, labai ydomu būtų jų siūloma kelionė į Bukarešta?
ačiū
ruosiames ir mes rugpjuti i bulgarija, "Auksiniu kopu" kurorta, anksčiau neesam buve bulgarijoje, busime dvi sav, labai norisi kuo daugiau pamatyti, aisku daug ka stenksimes savarankiškai aplankyti. Bet man ydomu ar ten yra vietiniu kelioniu agenturu? Tezturo siūlomas jau peržiūrėjau, ir kolkas renkamės, labai ydomu būtų jų siūloma kelionė į Bukarešta?
ačiū
QUOTE(NijoleP @ 2016 04 17, 16:18)
Sveiki,
ačiū
ačiū
Aš antrą kartą važiuosiu į BG. Planuoju savarankišką kelionę į Plovdivą iš Sunny Beach ir va ir akis užkliuvo už Tez Tour'o kelionės į Bukareštą Jei sužinosit atsiliepimų - pasidalinkit info
Kas ankščiau planuojate važiuoti į Bulgariją? Lauksiu atsiliepimų apie kainas šiais metais (kaviėnse ir pan)
Mes būsime liepos mėn BG pajūryje. Maitinsimės savarankiškai.
Sveikos keliautojos, mes važiuosime birželio 10 i Obzora dviem savaitėms. Esame buvę Bulgarijoje rugpjūčio pradžioje, tai karštis buvo sunkiai pakeliamas, kasdien 35 laipsniai. Keletą dienų keliavome, tai Akmenų miške buvo kam ir basučių guminiai padai lydėsi. Buvo labai sunku. Dukra alpėt pradėjo. Tai skubėjo į viešbutį grįžt. Dabar gal bus vėsiau, bet nelabai tos vėsumos bijom, per dvi savaites bus ir gražių dienų. Beje, gal patarsite, kur iš Obzoro į akvaparką nuvažiuot. Ir kokiu būdu patogiau nusigaut.
QUOTE(NijoleP @ 2016 04 20, 20:13)
Sveiki
kaip ten su tom vietinem agenturom, ar ju yra Bulgarijos kurortuose, kadangi bulgarijoje neesam buve, nelabai ka ir zinom
kaip ten su tom vietinem agenturom, ar ju yra Bulgarijos kurortuose, kadangi bulgarijoje neesam buve, nelabai ka ir zinom
Tikrai yra, einant gatvese dalina ekskursiju reklamas. Ir pigiau ekskursijos nei Novaturas siulo, o vaikai nemokamai vaziavo.
QUOTE(Ingaaa @ 2016 04 09, 20:37)
o kada tas pats viduriukas, kai oras neperkarštas, o vanduo jau šiltas?
QUOTE(Supronti @ 2016 04 14, 12:27)
Nuraminote. Nes taip išpuolė, kad liepos pradžioje vyksime. Bijojau dėl karščio, kad negalėsim į keliones su vaikais vykti...
Aš nepernešu karščio, pernai buvom 07.10-17. Buvo pats tas. vanduo šiltas. Meduzų nematėm. Oras irgi tikrai ne per karštas. Beje viena visą dieną lijo. Tik tiek kad tas lietus šiltas buvo... ir aišku kai sugalvojom, kad tą dieną nuomojam auto, tai nei vienoj aplinkinėj nuomoj neberadom nei vienos laisvos.
Mums agentūroje nerekomendavo važiuoti anksčiau birželio antros pusės dėl orų.
Sveikos Norėčiau Jūsų rekomendacijos kokio kurorto BG, kad būtų nedidelis miestelis šalia jūros.Auksinės kopos ir kažkas panašaus nedomina. Norisi ramumos ir jūros ošimo....