Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

Kiek aš domėjausi, šalta neturėtų būti, pas mus irgi kartais tuo laiku galima maudytis, niekas nežino kaip bus šiais metais, tik yra daug didesnė lietaus tikimybė nei liepą ar rugpjūtį, jei lietus nelis manau labai tinkams laikas ekskursijoms, pasivaikščiojimams, gal net įdegt pavyks thumbup.gif bet jei jūsų tikslas tik degintis, maudytis ir dar su mažais vaikais, aš tokiu laiku nevažiuočiau schmoll.gif Nebent pasisektų ir būtų karšta vasaros pradžia arba jūs esat užsigrūdinę ir jums visai nesvarbu kokiu oru maudytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 03, 17:08)
Kiek aš domėjausi, šalta neturėtų būti, pas mus irgi kartais tuo laiku galima maudytis, niekas nežino kaip bus šiais metais,  tik yra daug didesnė lietaus tikimybė nei liepą ar rugpjūtį, jei lietus nelis manau labai tinkams laikas ekskursijoms, pasivaikščiojimams, gal net įdegt pavyks  thumbup.gif  bet jei jūsų tikslas tik degintis, maudytis ir dar su mažais vaikais, aš tokiu laiku nevažiuočiau  schmoll.gif  Nebent pasisektų ir būtų karšta vasaros pradžia arba jūs esat užsigrūdinę ir jums visai nesvarbu kokiu oru maudytis  4u.gif

Na dabar jau pasimeciau...nenoriu istisai ant saules guleti, bet silumos tai tikrai noreciau g.gif na reiks pagalvoti tada dar, o jau vos neuzsakiau visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2016 02 03, 14:54)
Sveikos. Planuojame i auksines kopas 05.30-06.06 idomu koks oras buna tokiu laiku? Ar nesusalsim? smile.gif

Nebus karšta. Vanduo bus šaltas dar jūroje, vaikai vargu ar norės tokiame maudytis. Didelė lietaus tikimybė. Bulgarija - tai ne Turkija ir Graikija, sezonas ten nuo birželio vidurio tik prasideda 4u.gif Jei visgi važiuosite ir tikitės, kad jus gelbės baseinas - pasidomėkite, ar jis tuo metu bus šildomas. Jei nešildomas, tai ir baseino vanduo dar bus labai šaltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 03 vasario 2016 - 19:39
Aš tik iš atsiliepimų žinau ir kelionių agentūrose klausinėjau, pati nesu buvus tokiu metu. Aš tokiu metu važiuočiau į labiau pažintinę kelionę, jei norisi būtent į Bulgariją arba rinkčiausi kitą šalį. Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif Nes mes esam labiau šilumos mėgėjai ir negalim sau leist kelias poilsines keliones per metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 02 03, 19:25)
. Aš tokiu metu važiuočiau į labiau pažintinę kelionę, jei norisi būtent į Bulgariją

Aš į Bulgariją tokiu metu visai nevažiuočiau. Anoks čia pažinimo džiaugsmas maltis per lietų, o dar turint omenyje, kad gražiausi BG objektai yra kalnuose, kur net liepą temperatūra dešimčia laipsnių žemesnė.
Žinoma, gali būti netipiškai, išimtinai šilta, bet ar norėsis rizikuoti ir eiti va bank?
Atsakyti
Į kalnus per lietų nenorėčiau schmoll.gif bet šiaip labai norėčiau nors vieną dieną paskirti kalnams. Be to Bulgarijoje turėtų būt gražu tokiu metu, rožės žydėtų wub.gif ir jos dar būtų nenuskintos thumbup.gif Aplankyčiau rožių slėnį, botanikos sodą, pasivaikščiočiau po miestelių senamiesčius ir pasėdėčiau kavinėse ant jūros kranto, tokiu metu netgi geriau, mažai turistų ir nėra karšta. Po pajūrį galima pasivaikščioti bet kokiu oru, tuo metų būtų visiška ramybė. Be to gal pasiseks ir mažai lis arba visai nelis, juk ir Lietuvoje ne ištisai lyja.
Jei norisi tradicinės poilsinės kelionės ir nėra galimybės keliauti bent mėnesiu vėliau, į Bulgariją dabar tikrai nepirkčiau, pirkčiau nebent prieš pat atostogas, jei prognozuotų šiltą orą be lietaus 4u.gif
Mes planuojam keliauti pačioje birželio pabaigoje ir piečiau nei Auksinės kopos, bet vis tiek bijau, kad vanduo nebūtų šaltas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 08 08, 18:09)
Mes jau po keliones automobiliu... Taigi... daugiau i Bulgarija savo auto nevaziuosiu, net raumenys skauda kaip sedejau isikibus i rankena vaziuojant per Rumunija. Kelione ilga ir varginanti, o nuvaziavus ten jeigu nori kazka pamatyti atstumai nemazi, o po tokios keliones nesinori 4 val vel auto sedeti kol pasieki lankoma objekta koki. Buvome sauletame krante, gyvenome centre, bet kiemas uzdaras ir miesto surmulio viesbutyje nesigirdi. Kurortas jaunimelio grynai, nors idomu pavaikscioti miesto gatvemis ir paziureti kaip verda gyvenimas, juolab naktimis mes surmulio negirdedavom. Is esmes kelione patiko, ispudziu daug, vyras kartotu, as geriau lektuvu skrisciau, gryzti ten noriu, net labai

Gal galite parasyti, kokiam viesbuti ar pan. apsistojote? Ir kur, tarpiniuose sustojimuose.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas

pasakykit jūs man, tai medūzos ten tik tam tikru laiku? aš galvojau kad jų ten visuomet yra? bigsmile.gif tai mums gal liepos-rugpiūčio mėn nepapuls su jom draugaut 4u.gif
Atsakyti
Labas keliautojos. Mes planuojame Bonifacijaus atostogas Auksinėse kopose, AI viešbutyje. Kaip pas juos reikalai su tokiu servisu? Iki šiol važiuodavome į Bulgariją, nuomodavome namelį ir savarankiškai bele kur maitinomės. Šiemet noriu brain-free atostogų, įdomu, kai čia bus... Beje, vyksime birželio pabaigoje-liepos pradžioje - kaip bus su oru? Ar jūra šilta. Dar neteko tokiu metu būti Bulgarijoj, visada tik rugpjūtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lazyfrog: 12 vasario 2016 - 08:41
Birzelio pabaigoje jura jau silta. Bet vanduo vis tiek gaivinantis.
Atsakyti
[quote=lazyfrog,2016 02 12, 10:40]
Labas keliautojos. Mes planuojame Bonifacijaus atostogas Auksinėse kopose, AI viešbutyje. Kaip pas juos reikalai su tokiu servisu? Iki šiol važiuodavome į Bulgariją, nuomodavome namelį ir savarankiškai bele kur maitinomės. Šiemet noriu brain-free atostogų, įdomu, kai čia bus... Beje, vyksime birželio pabaigoje-liepos pradžioje - kaip bus su oru? Ar jūra šilta. Dar neteko tokiu metu būti Bulgarijoj, visada tik rugpjūtį.

O per kur tuos namelius nuomodavotes??? Labai reikalinga info butu...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2016 02 03, 15:54)
Sveikos. Planuojame i auksines kopas 05.30-06.06 idomu koks oras buna tokiu laiku? Ar nesusalsim? smile.gif

gali kokia diena ir salta pasitaikyt. pries pora metu vaziavom 06,18 i sv vlaso kurorta. tai viena diena istisai pralijo ir net toks kaip lengvas skvalas buvo.teko su lengva striukele vaiksciot. bet po tokio baisaus oro sekancia diena nuostabiu kriaukliu pajury prisirinkau. kita diena vykom i ekskursija i nesebara nes megstuko reikejo. o paskui jau buvo silta tik vanduo nebuva labai siltas, bet zinoma daug siltesnis nei musu Baltijos jura. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti