Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

QUOTE(irisas @ 2016 01 02, 01:46)
Aš nepanikuoju  biggrin.gif Pažiūrėjau nete foto apartamentų, per langus matosi ne smėliukas smile.gif Tai vat ir reiktų išsiaiškinti, ar tikrai paplūdimys arti yra.

tikrai yra smile.gif i kaire nuo "vaizdo pro langa" yra papludimys, netoli yra "grand hotel" papludimys, poto einant i kaire yra (ziurint veidu i jura) yra juodojo smelio papludimys, ir nudistu smile.gif
I desine irgi uz zoliu smeliukas ir papludimys smile.gif

Tik del namo vietos gali buti kad teks biski ratu eiti (cia jeigu ka as apie Europe apartamentus Pomorije)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 02 sausio 2016 - 03:36
Šią vasarą planuojam skristi į Bulgariją. Gal žinot kur rasti informacijos apie paplūdimius arba kas nors galėtų pasidalinti patirtimi. Ar visi paplūdimiai vienodi? Ar visur švarus, smulkus smėliukas kaip pas mus Smiltynėj, Nidoj?
pvz. Tez tour puslapyje radau tokią informaciją Paplūdimiai Pomorjė kurorte – ypatingi. Smėlis čia beveik juodos spalvos, nes jame gausu geležies. Ar tikrai ten juodų paplūdimių yra? g.gif Jei taip, įdomu butų pamatyt bigsmile.gif
Kitas klausimas ar yra pigių skrydžių iš Kauno arba Vilniaus į Bulgarijos kurortus? Ar tik per agentūras įmanoma nuskristi?
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 03, 18:14)
Šią vasarą planuojam skristi į Bulgariją. Gal žinot kur rasti informacijos apie paplūdimius arba kas nors galėtų pasidalinti patirtimi. Ar visi paplūdimiai vienodi? Ar visur švarus, smulkus smėliukas kaip pas mus Smiltynėj, Nidoj?
pvz. Tez tour puslapyje radau tokią informaciją Paplūdimiai Pomorjė kurorte – ypatingi. Smėlis čia beveik juodos spalvos, nes jame gausu geležies. Ar tikrai ten juodų paplūdimių yra?  g.gif Jei taip, įdomu butų pamatyt  bigsmile.gif 
Kitas klausimas ar yra pigių skrydžių iš Kauno arba Vilniaus į Bulgarijos kurortus? Ar tik per agentūras įmanoma nuskristi?

galiu patvirtinti jog smelis ten tikrai juodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2016 01 03, 19:08)
galiu patvirtinti jog smelis ten tikrai juodas smile.gif

Gal ten atostogavot, gal galima būtų plačiau? Ar ten tik juodo smėlio paplūdimys ar yra kitokių? Kaip atrodo pati teritorija ar apželdinta, ar yra parkelių, ar daugiau asfaltas visur? Ar yra koks nors turgus ar parduotuvė, kur butų galima bent vaisių nusipirkt? Kokios ten kainos palyginus su LT?

Gal kas nors galėtų patarti kurį kurortą rinktis, o gal būt ir viešbutį...
1. Norisi smulkaus smėliuko pajūryje, nesvarbu juodo ar balto, bet kad nebūtų akmenys arba žvyras.
2. Diskotekų nereikia, norisi ramaus poilsio, su pažintiniais pasivaikščiojimais arba ekskursijomis, pvz. parkas, senamiestis.
3. Kad būtų žalumos, nesinori kept saulėje visą laiką.
4. Kad būtų kokių nors pramogų paaugliui pvz. vandens parkas.
5. Kad būtų kur nusipirkti bent vaisių, jau dabar svajoju, kad guliu paplūdimį ir valgau šviežius vaisius lotuliukas.gif
6. Biudžetas ribotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 03, 18:14)

aš bilietus pirkausi pati, per skrydžiai.lt
iš Kauno labai brangu ir tik su persėdimais radau, o iš Vilniaus į Burgas oro uostą ir atgal, tiesiogiai vienam kainavo 180,45. Toliau, tik brangyn. Tai nežinau, ar čia pigu g.gif bet pagal kitas kainas man pasirodė itin pigu, nes 330, 425€ jau asmeniui buvo...

dėl viešbučių, dar turiu laiko keisti pusę metų smile.gif tai vis pasidairau kasdien. Bet mane būtent sudomino tas juodas smėlis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 03, 20:33)
Gal ten atostogavot, gal galima būtų plačiau? Ar ten tik juodo smėlio paplūdimys ar yra kitokių?  Kaip atrodo pati teritorija ar apželdinta, ar yra parkelių, ar daugiau asfaltas visur? Ar yra koks nors turgus ar parduotuvė, kur butų galima bent vaisių nusipirkt? Kokios ten kainos palyginus su LT?

Gal kas nors galėtų patarti kurį kurortą rinktis, o gal būt ir viešbutį...
1. Norisi smulkaus smėliuko pajūryje, nesvarbu juodo ar balto, bet kad nebūtų akmenys arba žvyras.
2. Diskotekų nereikia, norisi ramaus poilsio, su pažintiniais pasivaikščiojimais arba ekskursijomis, pvz. parkas, senamiestis.
3. Kad būtų žalumos, nesinori kept saulėje visą laiką.
4. Kad būtų kokių nors pramogų paaugliui pvz. vandens parkas.
5. Kad būtų kur nusipirkti bent vaisių, jau dabar svajoju, kad guliu paplūdimį ir valgau šviežius vaisius  lotuliukas.gif
6. Biudžetas ribotas  verysad.gif

atostogavome mes netoli Pamorie smile.gif Aheloy miestelyje smile.gif arti buvo Nesebaras ir is kitos puses Pamorie smile.gif bent jau Aheloy-smelis buvo juodas smile.gif tas smelis lb vertinamas,mes pajuriu nueidavome vakarais 4-5km netoli Pamorie atsidurdavome,ten yra ir tokio dumblo, kuriuo issitepdavo zmones,kaip musu seimininkas (busto) pasakojo jog rusai prisipila to dumblo ir vezasi namo vien del jo gydomuju savybiu smile.gif pasitepliojom ir mes biggrin.gif
jūsų klausimų dėlPomoroe atsakyt negaliu😊 jei reiktų rinktis kelionę prie jūros-tai nebūtų Bulgarija,vel mieliau rinkciausi Kroatiją ar Juodkalniją😊
p.s. del smelio- sunkiai issiplauna is maudymosi rubu smile.gif ir labai ikaista ...bet siuo metu neatsisakyciau juo pasivaiksciot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritute: 03 sausio 2016 - 21:02
QUOTE(Džinė @ 2016 01 03, 20:59)
aš bilietus pirkausi pati, per skrydžiai.lt

Ačiū už atsakymą, tikėjausi pigiau, iki 100 Eu ax.gif
Mes žadam skristi liepos mėn. bet ten bilietai tik liepos 1d. ir tik į vieną pusę. Kažin tai reiškia, kad visi išpirkti ar dar per anksti ieškau ar ieškot nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 03, 21:33)
Ačiū už atsakymą, tikėjausi pigiau, iki 100 Eu  ax.gif

Mes žadam skristi liepos mėn. bet ten bilietai tik liepos 1d. ir tik į vieną pusę. Kažin tai reiškia, kad visi išpirkti ar dar per anksti ieškau ar ieškot nemoku  lotuliukas.gif

o taip, norėčiau ir aš tokius rast wink.gif

kur TEN? aš nusipirkau taip pat Liepai. Mes 07-27 08 03
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2016 01 03, 21:00)
atostogavome mes netoli Pamorie smile.gif Aheloy miestelyje smile.gif arti buvo Nesebaras ir is kitos puses Pamorie smile.gif bent jau Aheloy-smelis buvo juodas smile.gif
p.s. del smelio- sunkiai issiplauna is maudymosi rubu smile.gif ir labai ikaista ...bet siuo metu neatsisakyciau juo pasivaiksciot bigsmile.gif
Ačiū už pastebėjimą 4u.gif Vis dėl to ant balto smėlio norėčiau gulėt blush2.gif O po juodą visai malonu būtų pasivaikščiot anksti ryte arba vakare kai atvėsta 4u.gif
O kaip Nesebaras? Žinau tik tiek, kad garsus senamiestis.
Papildyta:
QUOTE(Džinė @ 2016 01 03, 21:41)
o taip, norėčiau ir aš tokius rast wink.gif

kur TEN? aš nusipirkau taip pat Liepai. Mes 07-27 08 03

skrydžiai.lt , tada aš ieškot nemoku, nes rugpjūčio net nemačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2016 01 03, 21:00)
atostogavome mes netoli Pamorie smile.gif Aheloy miestelyje smile.gif arti buvo Nesebaras ir is kitos puses Pamorie smile.gif bent jau Aheloy-smelis buvo juodas smile.gif tas smelis lb vertinamas,mes pajuriu nueidavome vakarais 4-5km netoli Pamorie atsidurdavome,ten yra ir tokio dumblo, kuriuo issitepdavo zmones,kaip musu seimininkas (busto) pasakojo jog rusai prisipila to dumblo ir vezasi namo vien del jo gydomuju savybiu smile.gif pasitepliojom ir mes biggrin.gif

mes gyvensim Nesebare, tad idomu kiek km iki tu juodo smelio papludimiu ar ten pasiekiama - ir man noretus pasivaiksciot jais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 01 03, 21:45)

skrydžiai.lt , tada aš ieškot nemoku, nes rugpjūčio net nemačiau  blush2.gif

na, pvz. 08-03 08-10 http://skrydziai.lt/...03/2016-08-10/3
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 03, 22:02)
mes gyvensim Nesebare, tad idomu kiek km iki tu juodo smelio papludimiu ar ten pasiekiama - ir man noretus pasivaiksciot jais lotuliukas.gif

Kokiam viešbutyje?
Atsakyti