Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

QUOTE(dansak @ 2015 08 09, 21:57)
Pritariu 100 procentų, aš savo kelionės biudžetą buvau suskaičiavus didesnei sumai (valgėm kavinėse ir taip visko pirkinėjom, kad Lietuvoje tokių dalykų retai valgau ir geriu). Liko suma, kurią panaudojau Druskininkams. Užsisakėm kelias nakvynes ir judam poryt į Druskininkus thumbup.gif

Chi chi, mes irgi planuojam poryt į Druskininus biggrin.gif
Atsakyti
labutis,
labai netikėtai "nuplaukė" rudeninės atostogos ir nusipirkome kelionę į Bulgariją. Bulgarija kaip poilsinės šalis niekada nebuvo mano planuose smile.gif , tad dabar bandau rinkti info.
Beveik visi pliažai mokami, bet galima ir prie jūros ant smėliuko būti. Nors mūsų viešbučio baseinas pliažo teritorijoje ir gali gulėti prie baseino, bet maudytis jūroje, sakykite, prie jūros ant smėliuko būti jūs vežates savo rankšluoščius ar galima nusipirkti vietoje. Kokia kokybė ir kokios kainos?
Kokia valiuta paliekate arbatpinigius? Euro kursas beveik kaip dolerio, bet ar paliekate monetą g.gif ?
Gal kas buvote vienos dienos kelionėje į Stambulą? Ar verta? Suprantu, kad beveik nieko nepamatysiu, bet labai noriu susipažinti su šiuo miestu ax.gif ,o skirti 2 dienas iš 6 ir dar per karštį - schmoll.gif .
Vykstame į auksines kopas, gal galite parekomenduoti dar kokią ekskursiją?
Didelis dėkui
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 08 11, 04:32)
labutis,
labai netikėtai "nuplaukė" rudeninės atostogos ir nusipirkome kelionę į Bulgariją. Bulgarija kaip poilsinės šalis niekada nebuvo mano planuose smile.gif , tad dabar bandau rinkti info.
Beveik visi pliažai mokami, bet galima ir prie jūros ant smėliuko būti. Nors mūsų viešbučio baseinas pliažo teritorijoje ir gali gulėti prie baseino, bet maudytis jūroje, sakykite, prie jūros ant smėliuko būti jūs vežates savo rankšluoščius ar galima nusipirkti vietoje. Kokia kokybė ir kokios kainos?
Kokia valiuta paliekate arbatpinigius? Euro kursas beveik kaip dolerio, bet ar paliekate monetą g.gif ?
Gal kas buvote vienos dienos kelionėje į Stambulą? Ar verta? Suprantu, kad beveik nieko nepamatysiu, bet labai noriu susipažinti su šiuo miestu  ax.gif ,o skirti 2 dienas iš 6 ir dar per karštį  -  schmoll.gif .
Didelis dėkui

Dėl rankšluostukų.. visų pirma pažiūrėkite savo viešbučio aprašyme ar duoda baseino rankšluosčius, ar juos keičia ir pan. Nes mes šiais metais turėjome viešbučio numeryje baseino rankšluosčius, kuriuos nešėmės prie jūros.. Tiesa, mūsų viešbutis turėjo savo gultus pajūryje blush2.gif Praeitais metais vežėmės savo paplūdimio rankšluosčius, kuriuos klojom ant smėliuko smile.gif Laisvai galite ir ten nusipirkti, nes kaina panaši kaip ir LT, kokybės super duper kaži ar rasit, nes praktiškai visos prekės pas juos Gariūnų tipo biggrin.gif Arbatpinigius palikdavom įvarius: tiek Eur, tiek USD, tiek lietuviškus šokoladus - viską paimdavo biggrin.gif Stambule nebuvom unsure.gif Važiavom į Nesebrą, ten gražu, smagu pavaikščiot senamiesčio gatvėm, kavinukės ant jūros kranto.. wub.gif Dar buvom Bulgariškam vakare, tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 08 11, 06:21)
Dėl rankšluostukų.. visų pirma pažiūrėkite savo viešbučio aprašyme ar duoda baseino rankšluosčius, ar juos keičia ir pan. Nes mes šiais metais turėjome viešbučio numeryje baseino rankšluosčius, kuriuos nešėmės prie jūros.. Tiesa, mūsų viešbutis turėjo savo gultus pajūryje  blush2.gif Praeitais metais vežėmės savo paplūdimio rankšluosčius, kuriuos klojom ant smėliuko smile.gif Laisvai galite ir ten nusipirkti, nes kaina panaši kaip ir LT, kokybės super duper kaži ar rasit, nes praktiškai visos prekės pas juos Gariūnų tipo biggrin.gif Arbatpinigius palikdavom įvarius: tiek Eur, tiek USD, tiek lietuviškus šokoladus - viską paimdavo  biggrin.gif  Stambule nebuvom  unsure.gif Važiavom į Nesebrą, ten gražu, smagu pavaikščiot senamiesčio gatvėm, kavinukės ant jūros kranto..  wub.gif Dar buvom Bulgariškam vakare, tai labai patiko  thumbup.gif

dėkui 4u.gif Nacionalinis vakaras yra mano prioritetų sąraše biggrin.gif
Jei galima gulėti ant viešbučio rankšluosčių - gal ir gerai g.gif . Bet man dar ir norisi nusišluostyti išlipus iš vandens blush2.gif o Bulgarija man turi panašumų su Turkija, tad ir klausiau dėl rankšluosčių.
Atsakyti
Sveiki,gal yra planuojančių artimiausiomis dienomis vykti į Bulgariją link Obzoro -Burgaso smile.gif reiktų vienos paslaugos!laukiu AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 08 11, 05:32)
labutis,
Gal kas buvote vienos dienos kelionėje į Stambulą? Ar verta? Suprantu, kad beveik nieko nepamatysiu, bet labai noriu susipažinti su šiuo miestu  ax.gif ,o skirti 2 dienas iš 6 ir dar per karštį  -  schmoll.gif .
Didelis dėkui

kokias kainas pavyksta dabar pagauti? Netikėtai ir mes susiruošėm pailsėti, bet kainos nedžiugina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2015 08 11, 15:22)
Sveiki,gal yra planuojančių artimiausiomis dienomis vykti į Bulgariją link Obzoro -Burgaso smile.gif reiktų vienos paslaugos!laukiu AZ 4u.gif

Mes salia Obzoro iki 08-16.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 08 11, 17:06)
kokias kainas pavyksta dabar pagauti? Netikėtai ir mes susiruošėm pailsėti, bet kainos nedžiugina sad.gif

Mes pirkome dar pries karscius , ~07,20-23 , bet kainos taip pat nedraugiskos biggrin.gif Isvykstame 08,14. I Bulgarija vykstu pirma karta, o vasaros metu poilsine - tik antra karta, tad kokios turetu būti gerosios smile.gif kainos kaip ir nezinau. 2 suauge 4* viesbutis All - 1220 lyg.. Man tai atrodo daugoka, bet poilsio labai reikia, o cia kaip ir pigiausias variantas pagal mano poreikius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaya: 12 rugpjūčio 2015 - 08:36
QUOTE(Renaya @ 2015 08 12, 09:35)
Mes pirkome dar pries karscius , ~07,20-23 , bet kainos taip pat nedraugiskos  biggrin.gif  Isvykstame 08,14. I Bulgarija vykstu pirma karta, o vasaros metu poilsine - tik antra karta, tad kokios turetu būti gerosios smile.gif kainos kaip ir nezinau.  2 suauge 4* viesbutis All - 1220 lyg..  Man tai atrodo daugoka, bet poilsio labai reikia, o cia kaip ir pigiausias variantas pagal mano poreikius biggrin.gif

čia į kokį viešbutį?
Atsakyti
[quote=zz_aiza,2015 08 12, 20:32]
čia į kokį viešbutį?
[/quote
Morsko oko
Atsakyti
Mergaites, kokia valiuta apsimoka veztis i Bulgarija? mes pirma karta. Vyras Lenkijoj kalbejo su lenku, tai sake jei keiciant lenkijoj, 450 zlotu - 200 levu, tai suprantu, kad gerokai labiau apsimoka nei keisti LT. Kolege keite 1 EUR i 2 levus oro uoste Bulgarijoj. Gal kas turit daugiau patirties?
Atsakyti
QUOTE(Irmute.m @ 2015 08 13, 20:55)
Mergaites, kokia valiuta apsimoka veztis i Bulgarija? mes pirma karta. Vyras Lenkijoj kalbejo su lenku, tai sake jei keiciant lenkijoj, 450 zlotu - 200 levu, tai suprantu, kad gerokai labiau apsimoka nei keisti LT. Kolege keite 1 EUR i 2 levus oro uoste Bulgarijoj. Gal kas turit daugiau patirties?

Bulgarijos levas pririštas prie euro. Kursas maždaug nuo 1,9 levo už 1 eurą iki 1,95 levu už eurą. Nei pigiau nei brangiau nemačiau.
450 zlotų maždaug 108 eurai. Tai 205- 210 levu.
Lietuvoje levo-euro kurso nzn.

Vežami eurus ir galvos sau nesukam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 13 rugpjūčio 2015 - 20:19