Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė ......

QUOTE(estella @ 2015 07 15, 23:48)
mes pirkom dar vasario men.berods, per Adventur paroda. Tai su viskas iskaiciuota visiems kainavo 1200EUR (2 suauge+ 2 vaikai)

Kelioms dienoms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 07 15, 22:59)
swoon.gif
mum dabar irgi šeimai 2+2 mažiausią kainą siūlo 1679 eur...  doh.gif

Na visai padori kaina sakyčiau jei perkat sezono įkaršty g.gif

Mes praeitais metais geram viešbuty su ultra viskas įskaičiuota buvom už 1000 eur - pirkau birželio pradžioje, išvykom birželio gale.

Šiemet irgi geram viešbuty su ultra viskas įskaičiuota nors pirkau vasario mėn. kainavo 1600 eur rolleyes.gif keliausim liepos gale ....
Atsakyti
Mes jau kita savaite puciam su masina, laukiu nesulaukiu, apartamentai jau uzsakyti Bulgarijoje, tarpines nakvynes irgi, marsrutas suziuretas, dar liko popierini varianta atsispausdinti, nes salia sededama as noriu toki tureti... nacionaliniu valgiu sarasas jau irgi papkutej (pirma karta be AI, itikinau saviskius, kad mums jo nereikia, jega), draudimo polisas pas mane...... na beliko manikiurai pedikiurai.....

ir baime turiu tokia, ar spesime iki Debreceno nuvaziuoti (pirmoji nakvyne), ar nebus kliuciu kokiu. Noretusi ir anksciau nuvaziuoti, kazkur nueitii ju zymaus guliaso paragauti....
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 07 16, 15:49)
Mes jau kita savaite puciam su masina, laukiu nesulaukiu, apartamentai jau uzsakyti Bulgarijoje, tarpines nakvynes irgi, marsrutas suziuretas, dar liko popierini varianta atsispausdinti, nes salia sededama as noriu toki tureti... nacionaliniu valgiu sarasas jau irgi papkutej (pirma karta be AI, itikinau saviskius, kad mums jo nereikia, jega), draudimo polisas pas mane...... na beliko manikiurai pedikiurai.....

ir baime turiu tokia, ar spesime iki Debreceno nuvaziuoti (pirmoji nakvyne), ar nebus kliuciu kokiu. Noretusi ir anksciau nuvaziuoti, kazkur nueitii ju zymaus guliaso paragauti....

Papasakokit prio kur planuojat i priekį, o oro kur atgal? Mes planuojam kojias 4-4 tarpines nakvynes i priekį, atgal 2-3 smile.gif tik dar mastau per kur vaziuot i priekį, per kur gryst g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2015 07 16, 16:13)
Papasakokit prio kur planuojat  i priekį, o oro kur atgal? Mes planuojam kojias 4-4 tarpines nakvynes i priekį, atgal 2-3 smile.gif  tik dar mastau per kur vaziuot i priekį, per kur gryst  g.gif

Jus su pakeliavimais ir eksursijom matyt, o mes i tiksla tiesiai, marsruta vyras delioja, vaziuosime per Lenkija (Varsuvos nesieksime), tada Slovakija, Vengrija (Debrecene nakvyne), Rumunija ir Bulgarija. Vaziuosime i Sauleta kranta, tai pro Varna vaziuosim, truputi ilgiau uztuksime, bet ten keliai daug geresni, Varna aplenksime aplinkeliu....

O kaip grysime nepasidomejau, gal irgi taip pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 07 16, 14:49)
Mes jau kita savaite puciam su masina, laukiu nesulaukiu

Gero kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 07 16, 14:49)

Spėsite, jei anksti iš LT išvažiuosite. Mes pernai netoli Debreceno nakvojome, LT sieną kirtome apie 6:30 ryto, vietoje buvome 8 val. vakaro (su trumpais sustojimais).
Atsakyti
Mes jau Bulgarijoje.Balcike penkias dienas busim.Siandien susipazinom su miestuku...Saulute jau mane isbuciavo, more as nuo jos begu.Pritariu del vaisiu ir darzoviu jie man skanesni,labai bijau persivalgyti:-)
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 07 14, 21:30)
Jei ne paslaptis kada pirkote kelionę ir kiek mokėjote?  blush2.gif

Kaži ar dabar sulauktume gero pasiūlymo rugpjūčio pradžiai už padorią sumą?...  g.gif kolkas agentūrų siunčiami pasiūlymai nedžiugina...  unsure.gif

pritariu, as pasidomejau kainomis kitai vasarai, tai mano 5-iu asmenu seimai priskaiciavo virs 3 tukst eur doh.gif is kur tokios sumos?????dar vadybininke vienos agenturos minejo, kad 5-iem labai sunku rasti kambari bulgarijoje, maza pasiula neva. tada uz tokia suma jau ir turkijoj geras viesbutis iseina manyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dansak @ 2015 07 16, 18:58)
Pritariu del vaisiu ir darzoviu jie man skanesni,labai bijau persivalgyti:-)

valgykit, kol ten esate mirksiukas.gif Lietuvoje ne tokie skanūs
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2015 07 16, 18:19)
pritariu, as pasidomejau kainomis kitai vasarai, tai mano 5-iu asmenu seimai priskaiciavo virs 3 tukst eur  doh.gif is kur tokios sumos?????dar vadybininke vienos agenturos minejo, kad 5-iem labai sunku rasti kambari bulgarijoje, maza pasiula neva. tada uz tokia suma jau ir turkijoj geras viesbutis iseina manyciau g.gif

Didesnei nei 4 asmenų šeimai jau nebetinka standartinis keturvietis, o tie didesni šeimyniniai numeriai - labai brangūs. Manyčiau, keliauti reikia savo mašina ir nuomotis butą ar apartamentus. Priešingu atveju - neadekvačiai brangu.
Mūsų visos kelionės perspektyvoje - tik mašina.
Atsakyti
mes grįžom iš albenos Elitsa viešbučio.

Pati albena, tai man a la šventoji... nelabai yra kur eiti, kad nebūtų karuselių, kioskų ir pan... Su vaikais tas truputi erzina...

pats viešbutis atitinka tris žvaigždes. Senas jau, paprastas, bet man asmeniškai viskas tiko, nešvaros jausmo nebuvo, personalas paslaugus ir malonus. didysis pliusas, kad jis paplūdimyje... t.y. gulėdamas ant baseino gultų gali eiti maudytis į jūrą. arba eini gulėti prie jūros gultų (kurie nemokami). paplūdimys palanginio smėlio... krantas normalus... Minusai, kad gultus reik užsiimti anksti... eilės prie maisto... pats maistas nėra prabangus, bet tikrai valgomas (buvo ir ėrienos ir antienos ir cielas keptas kumpis ir vaisiai/daržovės gana gausiai)... gėrimai kaip ir visur... ledai irgi...
mums 2+2 (ištikro 1+3, bet vieną vaiką jau skaičiavo pilna kaina) kainavo ~1000 eurų savaitė... įvertinus viską atostogas užskaitau.
Šiaip Elitsa viešbutis, mano akimis, pačioje idealiausioje kurorto vietoje. Centras čia pat (nors miestelis nedidelis, apeinamas, net su nedideliais vaikais). Pliažas čia pat, vieta šiek tiek nuošalesnė (triukšmo iš centro mažiau). mus novaturas surinko pirmus iš viešbučio, poto važinėjom rinkom turistus iš auksinių kopų (gal zolotyje pieski), tai va į tą miestelį nenorėčiau tikrai...
Atsakyti