atsiprasau.radau pati.
QUOTE(MAMARŽ @ 2016 04 08, 15:13)
Sveikutes merginos
Gal kas turite ar kur užmatete kur, labai reikia SCHEMOS:
TIKĖJIMO ANGELAS Angel of Faith Cross stitch
https://www.pinteres...03578244959328/
Gal kas turite ar kur užmatete kur, labai reikia SCHEMOS:
TIKĖJIMO ANGELAS Angel of Faith Cross stitch
https://www.pinteres...03578244959328/
Aš ir labai ieškau!!
Ieškau ne tik angelo, gali būti fėja. Taip pat ieškau ir magnolijų chemučių, kur paveikslai iš trijų dalių susideda arba ir didelis vienas gautųsi. Ankstesnėse temose žiūriu nebėra failiukų, nebeaktyvūs... Gal kažkas padės?? Rusų tinklalapiuose sunkiai man einasi rasti...
Mano email: dionisija@gmail.com
Labai dėkoju!
QUOTE(SimoLuka @ 2016 04 20, 10:16)
ieškau ir magnolijų chemučių, kur paveikslai iš trijų dalių susideda arba ir didelis vienas gautųsi.
magnolijos
Sveikos siuvinėtojos ! Labai noriu siuvinėti, bet nemoku susirasti ir parsisiusti shemu. Žiurėjau temos pradžioj, bet nieko nesuprantu... Kas tie konverteriai ? Atleiskit, kad trukdau, bet gal kasnors galit padėti ? Būčiau labai dėkinga !
QUOTE(Depresyja @ 2016 04 30, 08:01)
Sveikos siuvinėtojos ! Labai noriu siuvinėti, bet nemoku susirasti ir parsisiusti shemu. Žiurėjau temos pradžioj, bet nieko nesuprantu... Kas tie konverteriai ? Atleiskit, kad trukdau, bet gal kasnors galit padėti ? Būčiau labai dėkinga !
Kokių konkrečiai schemų norit? Pirmajame puslapyje yra nuorodos į rusišką forumą, ten galima rasti schemučių. Kaip atsisiųsti, yra paaiškinta.
Padėti galim, tik reiktų konkrečiau - kuo padėti?
QUOTE(pukse @ 2016 05 03, 13:50)
Kokių konkrečiai schemų norit? Pirmajame puslapyje yra nuorodos į rusišką forumą, ten galima rasti schemučių. Kaip atsisiųsti, yra paaiškinta.
Juk parašiau, kad nesuprantu kaip parsisiusti, mačiau kad yra pirmam puslapyje...man reikia juodai baltu scemu su katinais
gal kas turit zirniu shemute Luca-S B2256 , ir dar to pacio vysniu spalvu rakto aciu labai.
QUOTE(daibava @ 2016 05 07, 18:15)
ACIU labai,tik neduoda pasididint spalvu paletes.
Labas rytas
merginos gal turit pirties tema kokiu schemu ?
noriu teciui ant pirties duru issiuvinet, pirties atidarymo proga
merginos gal turit pirties tema kokiu schemu ?
noriu teciui ant pirties duru issiuvinet, pirties atidarymo proga