Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos, 29 tema

QUOTE(Bagyyra @ 2016 02 25, 17:13)
Sveikutes gal kuri savo lobynuose turit ar matet sias schemutes kur nors?

user posted image
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif gal kas turite šio paveikslėlio schema..(Dimensions Counted Cross Stitch Kit Peonies & Delphiniums (D35257))? niekur nerandu jau visur išieškojau atrodo g.gif kur randu ten nebera failo schmoll.gif Ačiū
user posted image
image upload
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2016 02 26, 14:11)
Sveiki,  4u.gif  gal kas turite šio paveikslėlio schema..(Dimensions Counted Cross Stitch Kit Peonies & Delphiniums (D35257))?

puokštė
Atsakyti
metrikas su zuikiu

Sveikos 4u.gif Turiu šio metriko schemą, bet labai neaiškus ir nėra spalvų rakto. Gal kas turit aiškesnę schemą ar bent jau spalvų raktą. ax.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidvar @ 2016 02 27, 20:06)
Sveikos 4u.gif  Turiu šio metriko schemą, bet labai neaiškus ir nėra spalvų rakto. Gal kas turit aiškesnę schemą ar bent jau spalvų raktą. ax.gif

mano turima ši schema irgi prasta,
bet dalinosi ir tokia
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2016 02 27, 21:19)
mano turima ši schema irgi prasta,
bet dalinosi ir tokia
user posted image    user posted image  user posted image

O kaip su siūlų numeriukais, nes neturiu spalvų rakto. O čia kiek matau paprastai sunumeruota nuo 1-22 ir tiek g.gif AR taip reikia ir skaityti, kad Gamma siūliukai nuo 1-22? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri turite širdies schemutę?
user posted image
(man reikia tik viduriniojo...)
Atsakyti
Mielosios, gal kuri matėt ar turit Fridos Kalo autoportreto schemą? Būčiau labai dėkinga.
Frida Kahlo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krize: 23 kovo 2016 - 14:27
Laba diena,
Ieškau šios schemutės
user posted image

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2016 03 23, 14:25)
Mielosios, gal kuri matėt ar turit Fridos Kalo autoportreto schemą? Būčiau labai dėkinga.
Frida Kahlo

gal tokia tiks

user posted image user posted image
Atsakyti
Reikia skubios jūsų pagalbos, merginos. Schemą lygtai turiu, bet nerandu spalvų kodų. Ar galite padėti?

user posted image

O gal kas pasiūlytumėt paprastesnį paveiksliuką, su mažiau spalvų? Bet tik va tokio stiliaus. Aš net mielai ir nupirkčiau jau išsiuvinėtą, nes įtariu, pati jau nebespėsiu padaryti... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos mirksiukas.gif
Gal kas turite ar kur užmatete kur, labai reikia SCHEMOS:
TIKĖJIMO ANGELAS Angel of Faith Cross stitch

https://www.pinteres...03578244959328/
Atsakyti