Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burgunt @ 2015 07 03, 19:06)
aciu mergaites , turiu lutinus tas pats kaip crinonas, bet turbut jau nieks nepades  verysad.gif

pades pades ! tik sudejus ne gulek o pasivaiksciok , nes sako geriau savinasi ,

pavyko jums? wub.gif po ivf?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 03, 19:54)
pades pades ! tik sudejus ne gulek o pasivaiksciok , nes sako geriau savinasi ,

pavyko jums?  wub.gif po ivf?

as isviso turejau 4 IVF, 1 nedabaigtas, 2,3- cias nesekmingi, 1 turejau su saldytais irgi nesekmingas. dabar 4 tas kartas. 11 dpi buvo vaiduokliukas, bet ta pati vakara pradejau kraujuot. kraujavau 3 dienas normaliai jau galvojau kad viskas, pabego verysad.gif vakar svaru jokio kraujo. siandien ryte ant durniaus pasidariau vel testa jau ryskios dvi juosteles smile.gif bet vel pradejau kraujuot verysad.gif tai dabar manau kad jau tikrai viskas. Igeriau 4 tapletes magnio, vit c. 2 tap lutinus isidejau, bet juk kraujuoju tad nemanau kad pasisavins.
vakar darbe man labai sueme nugara, net paeit negalejau. Isgeriau stipriu nuskausminimu, gal del to vel kraujuot pradejau g.gif
Papildyta:
si karta bande maziukai kabintis, bet organismas atmete verysad.gif per 17 metu pirma kart pamaciau testa su dviem juostelem. nu nieko, tiek prakentejom dar tiek prakentesim smile.gif reiktu pasidaryt genetinius tyrimus. kame reikalas.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 03, 21:01)
as isviso turejau 4 IVF, 1 nedabaigtas, 2,3- cias nesekmingi, 1 turejau su saldytais irgi nesekmingas. dabar 4 tas kartas. 11 dpi buvo vaiduokliukas, bet ta pati vakara pradejau kraujuot. kraujavau 3 dienas normaliai jau galvojau kad viskas, pabego verysad.gif vakar svaru jokio kraujo. siandien ryte ant durniaus pasidariau vel testa jau ryskios dvi juosteles smile.gif bet vel pradejau kraujuot verysad.gif tai dabar manau kad jau tikrai viskas. Igeriau 4 tapletes magnio, vit c. 2 tap lutinus isidejau, bet juk kraujuoju tad nemanau kad pasisavins.
vakar darbe man labai sueme nugara, net paeit negalejau. Isgeriau stipriu nuskausminimu, gal del to vel kraujuot pradejau  g.gif

gal kokia hematoma, o tu negali pasiimt biuletenio ir pagulet? gulimas rezimas sioje situacijoje nepakeiciamas dalykas thumbup.gif labai daug mergaiciu taip issaugojo savo lelytes ... zinau darbai namai ir pan ... bet guleti reikia ir butu gerai leidziamas progesteronas, laikau kumscius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 03, 21:05)
gal kokia hematoma, o tu negali pasiimt biuletenio ir pagulet? gulimas rezimas sioje situacijoje nepakeiciamas dalykas  thumbup.gif labai daug mergaiciu taip issaugojo savo lelytes ... zinau darbai namai ir pan ... bet guleti reikia ir butu gerai leidziamas progesteronas, laikau kumscius  wub.gif

vakar gavau nedarbinguma del nugaros, nes ciut paejau, net pas daktara veze bendradarbe smile.gif leidzemo progesterono negausiu nes as ne lietuvoje. o toks ankstyvas nestumas cia dar nesiskaito nestumu. vyksta naturali gamtos atranka, kad ir kaip liudnai skamba. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 03, 21:14)
vakar gavau nedarbinguma del nugaros, nes ciut paejau, net pas daktara veze bendradarbe  smile.gif leidzemo progesterono negausiu nes as ne lietuvoje. o toks ankstyvas nestumas cia dar nesiskaito nestumu. vyksta naturali gamtos atranka, kad ir kaip liudnai skamba. verysad.gif

O tu planuoji pasiduoti? verysad.gif unsure.gif jugi parašyk turkaitem gal kuriai liko ir atsiųs... Žinau ne vieną kuriai tik progesteronas padejo isvengt tos atrankos...
Nu aš tikiu tavo maziuku ir laikau kumščius !
Atsakyti
nepasiduodu as, per tiek metu pirma kart kibimas smile.gif man tai kaip stebuklas
Atsakyti
Merginos gal ne i tema biski, bet gal kuri pakomentuos 4u.gif
Duphas 10 mg progesterono, crinone 90 mg progesterono, utregastan 200 mg. Tai iseina kad utrogestan pats geriausias(be leidziamo) taip suprantu?
Kadangi cia niekaip negausiu recepto vardinio utrogestanui galvoju varyti i Lenkija vaistu butent utrogestano..turiu apie 10 crinone, bet cia gautusi per puse doze kurios man reikia g.gif
Nu kazkaip reikia gelbeti gi maniski pypsiuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 04, 09:00)
Merginos gal ne i tema biski, bet gal kuri pakomentuos  4u.gif
Duphas  10 mg progesterono, crinone 90 mg progesterono, utregastan 200 mg. Tai iseina kad utrogestan pats geriausias(be leidziamo) taip suprantu?
Kadangi cia niekaip negausiu recepto vardinio utrogestanui galvoju varyti i Lenkija vaistu butent utrogestano..turiu apie 10 crinone, bet cia gautusi per puse doze kurios man reikia  g.gif
Nu kazkaip reikia gelbeti gi maniski pypsiuka  unsure.gif

as kai vartojau utragestan tai man reikejo ju po 4 kitos zinau po 6 dedasi ri daugiau as dejaus 100 stiprumo.
man crinona stai labai geras bet cia nuo kiekvienos priklauso , tu kai dareis progest buvai su crinonu ar tik su dufu?
Atsakyti
turbut nepasisekei r si kart 14 dpi tik HCG 34. bande kabintis bet..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 06, 12:10)
turbut nepasisekei r si kart 14 dpi tik HCG 34. bande kabintis bet..... verysad.gif

14 d po isodinimo? Sodino kelių dienų?
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 06, 12:10)

Gal dar del visa ko pasikartoj HCG poryt g.gif Bet bent jau kabinosi...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 06, 12:12)
14 d po isodinimo?  Sodino kelių dienų?

2dienu, dar sendien pridaviau krauja, bet sansu mazai. Cia kraujas buvo duotas ketvirtadieni, buvo 34 . tai jeigu nesikabina ar gali po 3dienu but testas teigiamas, logiskai turetu mazet, jau kaip ir nieko nebut unsure.gif jau kabinuosi siaudo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 06 liepos 2015 - 11:56