Pagal mmm 4 sav ir 6 dienos. Bet kadangi punkcija savaite anksciau, negu buti O natur, tai sake savaite dadet. Bet gydytoja tik uz dvieju savaiciu sake normaliai ziures, skaiciuos.
Labas vakaras mergaites sveikinu visas pasisektukes Dovanoju dufhaston 7 tabletes ir dexomethason 4,5 tebletes Kam reikia rasykit,esu is Pnvz bet galeciau atsiusti paprastu laisku jei i kita miesta Sekmes
Sveikos merginos, turiu likusio Gonal du švirkštukus po daugiau nei 100 vežtus iš TR šaltai ir saugomus šaldytuve. Perleisčiau kam reikia už simbolinę kainytę.
man irgi ta pati beda, nors esu po iui, bet prg tik 21,buvo pries kelias dienas bent 32, o siandien pasiule utrogestan vietoj dupho, bet jo LT nera vaistinese... crinone manau tik pakeis tada
As suradau pas merginas leidziamo rusisko progesteron, 11 ampuliu..gal kas zino kaip naudoti ji? Veliau kai pabaigsiu irgi turbut pereisiu prie crinone gelio Dupha geriu po 2 tabletes 2 kartus ir spiga
Crinonu, utrogestu. Leidziamu progesteronu tiek rusiškų ( jie skaudus) tiek turkiškų leidziamu progesteronu.
Crinonas vaisingumo klinikose, utragestas užsakomas gintarinej vaistinej arba vokiečių vaistinej
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney
Sveikos, mergaitės, trumpam įkišu savo trigrašį Nežinau ar kam bus aktualu, bet Eurovaistinėje su Medaus kortele išduota pensininkui -25 proc. vaistams, perkant daugiau nei 3 skirtingus. Gonal 900 IU dėžutė man gavosi 300 EUR. Nežinau ar čia pigiai labai, bet man tai pigiausias variantas LT, kokį pavyko rasti. Va