Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2015 07 02, 16:31)
Džiugu wub.gif kiek savaičių jums?

Pagal mmm 4 sav ir 6 dienos. Bet kadangi punkcija savaite anksciau, negu buti O natur, tai sake savaite dadet. Bet gydytoja tik uz dvieju savaiciu sake normaliai ziures, skaiciuos.
4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif sveikinu visas pasisektukes nestuke.gif wub.gif
Dovanoju dufhaston 7 tabletes ir dexomethason 4,5 tebletes ax.gif Kam reikia rasykit,esu is Pnvz bet ax.gif ax.gif galeciau atsiusti paprastu laisku jei i kita miesta smile.gif Sekmes
Atsakyti
RositaK, wou kokia liniuotė wub.gif Sveikinu labai, negaliu apsakyti kaip dėl jūsų džiaugiuosi, senokai tavo istoriją sekiau thumbup.gif

19891010, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Choice: 03 liepos 2015 - 07:37
QUOTE(Choice @ 2015 07 03, 08:36)
RositaK, wou kokia liniuotė  wub.gif Sveikinu labai, negaliu apsakyti kaip dėl jūsų džiaugiuosi, senokai tavo istoriją sekiau  thumbup.gif

Ačiū wub.gif pačiai dar laaabai nesitiki, kad pavyko bigsmile.gif bet gyvenam pasakiškoj euforijoj wub.gif wub.gif merginos, NIEKAD nenuleiskit rankų, niekad!!! 4u.gif 4u.gif

Aš turiu estrofem tris pakuotes gera kaina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu likusio Gonal du švirkštukus po daugiau nei 100 vežtus iš TR šaltai ir saugomus šaldytuve. Perleisčiau kam reikia už simbolinę kainytę.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie turinčiųsmile.gif, netikėtai spintoje radau dar vieną dėžutę crinono, galvojau, jau pardaviau visas. Galioja iki 04/2016. Per až 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai pasisektukem!!!!! Nuostabu girdeti tokias dziugias naujienas!!!!!! kad pilvukai augtu dideli ir stiprus stiprus smile.gif
Atsakyti
mergaites senbuves patarkit, kuo galeciau pakeist duphastana verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 03, 17:14)

man irgi ta pati beda, nors esu po iui, bet prg tik 21,buvo pries kelias dienas bent 32, o siandien sad.gif pasiule utrogestan vietoj dupho, bet jo LT nera vaistinese... crinone manau tik pakeis tada unsure.gif
As suradau pas merginas leidziamo rusisko progesteron, 11 ampuliu..gal kas zino kaip naudoti ji? Veliau kai pabaigsiu irgi turbut pereisiu prie crinone gelio g.gif Dupha geriu po 2 tabletes 2 kartus ir spiga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 07 03, 18:14)

Crinonu, utrogestu. Leidziamu progesteronu tiek rusiškų ( jie skaudus) tiek turkiškų leidziamu progesteronu.
Crinonas vaisingumo klinikose, utragestas užsakomas gintarinej vaistinej arba vokiečių vaistinej
Atsakyti
aciu mergaites , turiu lutinus tas pats kaip crinonas, bet turbut jau nieks nepades verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
trumpam įkišu savo trigrašį smile.gif Nežinau ar kam bus aktualu, bet Eurovaistinėje su Medaus kortele išduota pensininkui -25 proc. vaistams, perkant daugiau nei 3 skirtingus. Gonal 900 IU dėžutė man gavosi 300 EUR. Nežinau ar čia pigiai labai, bet man tai pigiausias variantas LT, kokį pavyko rasti. Va 4u.gif
Atsakyti