Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Vilte2 @ 2015 06 26, 15:27)
Tie vaistukai embriogen vadinasi. As irgi ju bandysiu prasytis.  4u.gif
Siuo metu laukiam, kada paskirs laika susitikt su gydytoju is klinikos, matysim ka kalbes del sekancio IVF. Galvoju gal kita savaite eiti pas GP, bandysiu kurti istorija del laparoskopijos, kad baisiai skauda visur, ir kad klinika rekomenduoja daryt LP. Nezinau ar neikliusiu su melais. Bet kaip kitaip pasiekt savo  doh.gif .
O jus nebandysit pas genetikus eiti? Ar siaip kokiu tyrimu darytis?

Manau, kad GP vistiek susisieks su klinika, atskirai sius echo darytis. jie juk cia nieko neskiria siaip, ir tu paciu kraujo tyrimu nenori daryti, kurie jiems centus kainuoja...
As noriu pasidaryti imuno bei genetinius tyrimus, tai laukiu gydytojos atsakymo ar darytu toje pacioje Northway klinikoje. Dar klausimas ar jie dirba su Embriogen (reikia isidemeti si stebuklinga vaistuka) g.gif
QUOTE(selione @ 2015 06 28, 08:06)
Prisiduodu. Ir šeštasis IVF nepavyko  verysad.gif  verysad.gif
Dar pasidarysiu hcg, bet iš patirties žinau, kad 12 DPI NT nebemeluoja, jei nerodo tai ir nėra nieko. Gaila žiauriai, posmelį nuverkiau, bet žinau, kad nieko nepakeisiu, nors šįkart turėjom pačius kokybiškiausius per visus bandymus embrionus ir tikrai turėjau daug vilties.

Laikykis verysad.gif o kokius tyrimus dareisi per pastaruosius metus? Bandet Embriogen?
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 06 26, 13:09)
o, bent kazkas. nes jau visiskai atsilike Europoj mes. tikiuosi, neatsiras kokiu dunduku su savo akmens amziaus nuomone ir istatymas vel pastrigs..

Atsiras doh.gif

Papildyta:
QUOTE(selione @ 2015 06 28, 10:06)
Prisiduodu. Ir šeštasis IVF nepavyko  verysad.gif   verysad.gif
Dar pasidarysiu hcg, bet iš patirties žinau, kad 12 DPI NT nebemeluoja, jei nerodo tai ir nėra nieko. Gaila žiauriai, posmelį nuverkiau, bet žinau, kad nieko nepakeisiu, nors šįkart turėjom pačius kokybiškiausius per visus bandymus embrionus ir tikrai turėjau daug vilties.

Diržo duosiu.
Ar pasidarei šiandien HCG?
Man NT pradėjo rodyti tik 14 dpi, kai HCG buvo virš 100.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 29 birželio 2015 - 12:24
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 29, 12:48)
Laikykis  verysad.gif  o kokius tyrimus dareisi per pastaruosius metus? Bandet Embriogen?

Nebandėm šito, pasidomėsiu g.gif . Bet prieš šį ivf pusmetį gerta Visannette (pistabdanti endo, nes nebūna mm), net 4 kartus tirtas LH, FSH, PRL, E2, PRG, T, fT4. Pagal tyrimus labai aukšas FSH, todėl liepta gerti DHEA. Kažkada ilgai bandžiau akupunktūrą, tačiau ivf irgi nepavyko.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 29, 13:24)
Diržo duosiu.
Ar pasidarei šiandien HCG?
Man NT pradėjo rodyti tik 14 dpi, kai HCG buvo virš 100.

Jei nuo diržo pataps II, nesipriešinsiu smile.gif Rytoj, šiandien nebespėjau kraujo priduot, tik skubiai NT padariau, tai rode I.
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 29, 12:48)
Manau, kad GP vistiek susisieks su klinika, atskirai sius echo darytis. jie juk cia nieko neskiria siaip, ir tu paciu kraujo tyrimu nenori daryti, kurie jiems centus kainuoja...
As noriu pasidaryti imuno bei genetinius tyrimus, tai laukiu gydytojos atsakymo ar darytu toje pacioje Northway klinikoje. Dar klausimas ar jie dirba su Embriogen (reikia isidemeti si stebuklinga vaistuka)  g.gif 

embriogen yra ne vaistai o terpe http://www.vaisingum...jancius-persile

ir kas keista ir skaudu ... kode patys giniai to nesiulo jei tai naudoja nuo 2011m ir implantuotis padeda net 44 proc daugiau ... nu negi pats zmogus atejes turi aiskinti gydytojui... o paskui saukia visa gerkle ko cia forumu prisiskaitot.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2015 06 29, 17:05)
Jei nuo diržo pataps II, nesipriešinsiu smile.gif Rytoj, šiandien nebespėjau kraujo priduot, tik skubiai NT padariau, tai rode I.

Aš neprarandu vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 30, 13:32)
Aš neprarandu vilties  4u.gif

Sveika, ačiū už palaikymą, bet tik dabar prie kompo prisėdau. Hcg < 0,1. Turbūt aš naivi, bet tikiu, kad vistiek kada nors ateis ir į mano kiemą šventė smile.gif
Atsakyti
Užjaučiu verysad.gif
Gal mąstysi apie TR?
Atsakyti
gal jūs galėsite atsakyti - greit eisiu pas hematologą, teks turbūt priduoti kraują tyrimams, ar reikia būti nevalgius ir negėrus?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2015 07 01, 14:25)
gal jūs galėsite atsakyti - greit eisiu pas hematologą, teks turbūt priduoti kraują tyrimams, ar reikia būti nevalgius ir negėrus?

Sveikutes 4u.gif
O,kokie zmones,Spinsa jo reikia but nevalgius ir negerus,bent jau man taip sake mirksiukas.gif
Selione,stiprybes dabar jums ir svarbiausia tikrai yra tiketi.O tikejimas daro stebuklus,pavyzdys manau Rositele yra mirksiukas.gif
visoms sekmes sekmes ir dar karta sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien pirma Gonalio doze, prasideda IVF kelias:) Gal yra daugiau si menesi kurios darys?Kartu butu smagiau
Atsakyti
Sekmes merginos 4u.gif
O as siek tiek gali pavirusuot wub.gif 4u.gif
Yra gimdoj vienas maziukas wub.gif sake kitas dar gali islyst, bet greiciausiai bus vienas wub.gif Sekantis vizitas uz dvieju savaiciu, tikiuosi jau sirdele isgirst bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 07 02, 14:35)
Sekmes merginos 4u.gif 
O as siek tiek gali pavirusuot wub.gif  4u.gif
Yra gimdoj vienas maziukas wub.gif  sake kitas dar gali islyst, bet greiciausiai bus vienas wub.gif  Sekantis vizitas uz dvieju savaiciu, tikiuosi jau sirdele isgirst bigsmile.gif

Džiugu wub.gif kiek savaičių jums?
Atsakyti