Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(zibute30 @ 2015 06 26, 13:53)
http://www.15min.lt/...onais-56-512187

Gal sakau ir Lietuvoj ledai pajudės pagaliau g.gif

o, bent kazkas. nes jau visiskai atsilike Europoj mes. tikiuosi, neatsiras kokiu dunduku su savo akmens amziaus nuomone ir istatymas vel pastrigs..
Atsakyti
Sveikos mielos likimo drauges smile.gif esu po pirmo susitikimo su savo pipiriuku smile.gif mum 6 sav ir 2 dieneles. Koks nuostabus jausmas buvo isgirsti sirdeles plakima smile.gif visoms linkiu nenuleisti ranku ir pajusti ta jausma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 06 26, 14:04)
Sveikos mielos likimo drauges smile.gif esu po pirmo susitikimo su savo pipiriuku smile.gif  mum 6 sav ir 2 dieneles. Koks nuostabus jausmas buvo isgirsti sirdeles plakima smile.gif visoms linkiu nenuleisti ranku ir pajusti ta jausma smile.gif

Ech Ieva, kaip džiaugiuos už tave wub.gif saugok ir tausok!

ir džiugu, ir tuo pačiu grįžta liūdesėlis, kad ir maniesiems pabėgusiems jau būtų tiek pat laiko...
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2015 06 26, 10:58)
Mes lankomes Bourn hall klinikoje. Pati ligonine neinvestuoja i palatu atnaujinima  lotuliukas.gif , bet man tai ir nerupejo  4u.gif, bet aisku viskas angliskai tvarkinga. Bet va seseliu gerumas  wub.gif ! Einant i transferi net isgyre, kad grazus kombinzonas mano, tai prajuokino ir nuime itampa nors biski. Bet va su gydytojeliu nepapuole  doh.gif , jam tik isimt ir idet svarbu, o daugiau viskas per seseles  schmoll.gif .
Gal jau buvot susitike su gydytoja ir pakonsultavo kokius tyrimus daryt? Ar dar laukiat?  smile.gif

Va tas ir man nepatinka, kad su gydytoju beveik nebendrauji, o seseles daug ko nezino. O kokia dabartine tavo situacija? ax.gif

Mes jau vel UK, tai ruosiames vaziuoti i LT rugpjuti, tik kad nezinome kur kreiptis, gal toje pacioje klinikoje.. tik prasyti (pamirsau kaip vadinasi vaistukai) Embyo... kazkas, kad padidintu tikimybe isitvirtinti mazuliukams. VK dirba su jais.

http://www.tevu-darz...atistika/page/3 nu vistiek pagal sia statistika VK geriausia... net nzn ka daryti sad.gif

QUOTE(1EVA @ 2015 06 26, 12:04)
Sveikos mielos likimo drauges smile.gif esu po pirmo susitikimo su savo pipiriuku smile.gif  mum 6 sav ir 2 dieneles. Koks nuostabus jausmas buvo isgirsti sirdeles plakima smile.gif visoms linkiu nenuleisti ranku ir pajusti ta jausma smile.gif

4u.gif 4u.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
Stiprybes ir sveikatos Jums! thumbup.gif Kaip smagu, kad yra tokiu graziu pasisekimu, nes siuo metu labai daug blogu naujienu pas mus mergaites. Butent del tokiu pasisekimu negalime nuleisti ranku ir toliau kabintis nestuke.gif link thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 06 26, 14:55)
Ech Ieva, kaip džiaugiuos už tave  wub.gif saugok ir tausok!

ir džiugu, ir tuo pačiu grįžta liūdesėlis, kad ir maniesiems pabėgusiems jau būtų tiek pat laiko...

aciu molevape smile.gif as vis apie tave pagalvoju, ir giliai sirdyje linkiu ir tikiu kad tau ateis tokia dienele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 26, 15:28)
Va tas ir man nepatinka, kad su gydytoju beveik nebendrauji, o seseles daug ko nezino. O kokia dabartine tavo situacija?  ax.gif

Mes jau vel UK, tai ruosiames vaziuoti i LT rugpjuti, tik kad nezinome kur kreiptis, gal toje pacioje klinikoje.. tik prasyti (pamirsau kaip vadinasi vaistukai) Embyo... kazkas, kad padidintu tikimybe isitvirtinti mazuliukams. VK dirba su jais.

http://www.tevu-darz...atistika/page/3 nu vistiek pagal sia statistika VK geriausia... net nzn ka daryti sad.gif
4u.gif  4u.gif  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif
Stiprybes ir sveikatos Jums!  thumbup.gif Kaip smagu, kad yra tokiu graziu pasisekimu, nes siuo metu labai daug blogu naujienu pas mus mergaites. Butent del tokiu pasisekimu negalime nuleisti ranku ir toliau kabintis  nestuke.gif  link  thumbup.gif

aciuka smile.gif sveikatos tikrai reikia wink.gif nes jos kazko nelabai teturiu. rytais jau atsikeliu pilnai pavargus doh.gif bet viska istversiu del savo mazylio ! smile.gif wub.gif sekmytes visoms ir siunciu virusiuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 26, 12:28)
Va tas ir man nepatinka, kad su gydytoju beveik nebendrauji, o seseles daug ko nezino. O kokia dabartine tavo situacija?  ax.gif

Tie vaistukai embriogen vadinasi. As irgi ju bandysiu prasytis. 4u.gif
Siuo metu laukiam, kada paskirs laika susitikt su gydytoju is klinikos, matysim ka kalbes del sekancio IVF. Galvoju gal kita savaite eiti pas GP, bandysiu kurti istorija del laparoskopijos, kad baisiai skauda visur, ir kad klinika rekomenduoja daryt LP. Nezinau ar neikliusiu su melais. Bet kaip kitaip pasiekt savo doh.gif .
O jus nebandysit pas genetikus eiti? Ar siaip kokiu tyrimu darytis?
Papildyta:
QUOTE(1EVA @ 2015 06 26, 11:04)

👍 wub.gif
Atsakyti
Prisiduodu. Ir šeštasis IVF nepavyko verysad.gif verysad.gif
Dar pasidarysiu hcg, bet iš patirties žinau, kad 12 DPI NT nebemeluoja, jei nerodo tai ir nėra nieko. Gaila žiauriai, posmelį nuverkiau, bet žinau, kad nieko nepakeisiu, nors šįkart turėjom pačius kokybiškiausius per visus bandymus embrionus ir tikrai turėjau daug vilties.
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2015 06 28, 11:06)
Prisiduodu. Ir šeštasis IVF nepavyko  verysad.gif  verysad.gif
Dar pasidarysiu hcg, bet iš patirties žinau, kad 12 DPI NT nebemeluoja, jei nerodo tai ir nėra nieko. Gaila žiauriai, posmelį nuverkiau, bet žinau, kad nieko nepakeisiu, nors šįkart turėjom pačius kokybiškiausius per visus bandymus embrionus ir tikrai turėjau daug vilties.

Oi kaip liūdna . . Labai labai tikejau šiuo kartu... Laikykites....
O gal nerodo nt? Dabar vienai mergaitei prie 150 hcg nerode nt....
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 28, 11:17)
Oi kaip liūdna . . Labai labai tikejau šiuo kartu... Laikykites....
O gal nerodo nt? Dabar vienai mergaitei prie 150 hcg nerode nt....

Dėkui, laikausi, nors ir sunku unsure.gif Aš prieš kelis metus buvau trumpam pastojusi po 2IVF, tai man jau prie 33 hcg NT rode blyškius, bet labai aiškius II. Tiesiog nebežinau kur ieškoti bėdų, įtariu endometriozė man viską sunaikina, ką tik įdeda. Ir dar bėda, kad stimuliavimu dozės milžiniškos (po 300), o užauga kaskart vis mažiau, šįkart tik 3 užaugo, iš jų tik 2 geri ir tai sugebejo su IMSI tuos pačius 2 kokybiškus užauginti ir įsidointi g.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2015 06 28, 11:30)
Dėkui, laikausi, nors ir sunku  unsure.gif  Aš prieš kelis metus buvau trumpam pastojusi po 2IVF, tai man jau prie 33 hcg NT rode blyškius, bet labai aiškius II.  Tiesiog nebežinau kur ieškoti bėdų, įtariu endometriozė man viską sunaikina, ką tik įdeda. Ir dar bėda, kad stimuliavimu dozės milžiniškos (po 300), o užauga kaskart vis mažiau, šįkart tik 3 užaugo, iš jų tik 2 geri ir tai sugebejo su IMSI tuos pačius 2  kokybiškus užauginti ir įsidointi  g.gif

O gal reiktų pailsinti organizmą prieš dedant gražuolius? g.gif na kaip Rositai žiūrėk visi buvo nesekmingi. Pasirinko klinika kur dirba tik su saldytais ir va kokie rezultatai wub.gif wub.gif O buvo 9 ivf...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 28, 12:04)
O gal reiktų pailsinti organizmą prieš dedant gražuolius?  g.gif na kaip Rositai žiūrėk visi buvo nesekmingi. Pasirinko klinika kur dirba tik su saldytais ir va kokie rezultatai  wub.gif  wub.gif O buvo 9 ivf...

Tu skaitai mano mintis... lygiai tą patį visą dieną galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2015 06 28, 07:06)
Prisiduodu. Ir šeštasis IVF nepavyko  verysad.gif  verysad.gif

verysad.gif 4u.gif stiprybes
Atsakyti