QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 25, 13:35)
O kodėl jūs privačiai uk neinat? Juk kur kas didesni pastojimo rodikliai.
Suprantu kaina...bet aš tai į LT nevaziuociau kur uk pazengus ir kur čia... Nesakau pavyksta lr Lt...bet lyginti mokamas procedūras su nemokamom uk manau prasmės nėra
.. Bet va į mokamą priežiūra kiek panos pasakoja tikrai ne valstybinio lygio.
pirmas musu bandysim buvo privacioje klinikoje Londone ARGC, geriausi pastojimo rezultatai, o elgaisi kaip su treciarusiais zmonemis. Pasidareme tyrimus, laukem paaiskinimo menesi laiko!!! ir nesulauke isejome, su daktaru susikambinti neimanoma, vos vos po 20 kartu skambinimo susisieki su administratore, o si sako, kad nieko padeti negali. Baisu. O uz visa procedura dar moki 10 000 -15 000 svaru???? Gal ne, aciu!
galvojome apie kitas, privacias klinikas, bet cia pacientui yra skiriama labai mazai laiko, bijau, kad bus taip, daug streso, daug skambuciu, o rezultatas 0
QUOTE(zibute30 @ 2015 06 25, 20:30)
Su Vilniaus VK tokie prisiminimai: Atejom punkcijai 15 min anksciau, taip liepe mano gydytoja cia klaipedoj, tai mus pasitiko tokia jau labai nemaloni ir susiraukusi administratore. Atsisedome laukt, laukiamasis ne is didziuju, jau vienai porai atejusiai po musu nebebuvo kur atsisest. Po mazdaug 40 min pagaliau pakviete mane procedurai, na ten narkoze, tai nieko nepamenu
. Atsibudau, apsirengiau, isejau i laukiamaji. Po 5 min pasikviete Usoniene, pasake kiek ispunktavo, kad sestadieni sodinimas. Klausia ar dar yra klausimu
, kokiu gali but klausimu kai dar esi po "kaifu" ir sunku paprastas mintis surinkt i viena. Dave lapa, isejom lauk. Skambinu sekancia diena del rezultatu, sako laukt ir skambint ryt apie 12 val. Skambinu 12, 12:05, 12:10 ir t.t., niekas nekelia paskui jau skambinu kas 10, kas 20 min, paskui kas pusvalandi. 15 val jau skambinu i pacia klinika, man pareiske taip: Tai juk siandien penktadienis, mes dirbam trumpiau, reikejo anksciau skambint
. Sakau as nuo 12 skambinu, niekas nekelia. Ai sako gal i boksa buvo isejes reikejo dazniau skambint
. Nu paskambinkit uz 15 min, pabandysim suzinot, o tai patys blyn perskambint negali??? Skambinu, sako reik vel laukt rytojaus, tai sakau gal man visai nebevaziuot? Sakau, gal ka gydytoja gali patart. Atsakymas - gydytoja cia jums nepades, pasiskambinkit ryt 10 val. Tai va teko vaziuot vel i vilniu, kad pasiskambint 10 val ir suzinot, kad nesidalino ir viskas baigta.
Vyro prisiminimai
Dave man indeli ir veda per visokius koridorius, sandelius, atidaro duris, ten tulikas, tokio dydzio kaip daugiabutyje, klozetas, maza kriaukle ir telikas. Sako jei ne tas telikas, ne pro kur pavyke nebutu
. Tai va, spreskit pacios ar tai normalus elgesys su zmonem privacioj klinikoj, kur mokami milziniski pinigai. Jei taip ziuri i zmogu, tai tada kokios pastangos del jo gali buti.
Ech, issiliejau
O Dieve Dieve!!!! Nejau taip gali elgtis gydytojai privacioje klinikoje??? Tikrai nera ko lyginti su Northway, ten kaip rojuje, ir privati palata, ir sokineja aplink tave, skambineja pasiteirauti kaip sveikata ar viskas gerai, paskambina kiek apsivaisino, kita diena kiek lasteliu, kasdienis susirasinejimas su daktare. Aptarnavimas tiesiog super!
tik ko truko, tai pokalbio po nepasisekusio IVF, kokiu dar tyrimu reikia, gal kokiu vaistuku pagerti ir panasiai. Na aisku suzinojusi atsakymas tikrai dar kelais dienas nebuciau galejusi su daktare kalbeti apie tai