Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Vilte2 @ 2015 06 25, 09:31)
Tikrai liudna ir pikta, kad taip vyksta. Bet taip yra ne tik Lietuvoj, bet ir UK. Po pirmo nepavykusio IVF man net kraujo neime ir netikrino hormonu. Dabar po antro IVF viskas tas pats! Kai nuejau pas sesele pranesti kad nepavyko vel, ji sake laukt susitikimo su gydytoju. Bet, jei gydytojas perziures mano istorija ir jam pasirodys, kad neverta su manim susitikt, jis viska perduos man per sesele!!! Ir trecia karta vel darysim taip aklai, be tyrimu! Argi ne absurdas?!!  doh.gif
Todel esu labai patenkinta radus sita foruma, kur gali rasti info apie IVF  thumbup.gif

Labai teisingai pastebejai. Tik Lietuva as pasitikiu labiau nei UK, tad kreipiausi i LT siai procedurai. pagalvojus, kaip man buvo blogai po isodinimo... O klinikoje iskart visus tyrimus padare ir tikrai viskas gerai, laselines pastate, vaistu prirase, siuntima i ligonine, jei tik, neduok Dieve, nepageres. O ka cia, UK butu dare, paracetamolio israse? Idomu po kiek dienu ar savaiciu butu paziureje ar vandenys nesikaupia? Tad ir kitai procedurai pasiryzom i LT kreiptis, be to, galima gauti NHS kompensacija, tai kodel gi ne? LT gydytojam bent dar galima i kisene ikisti pinigeliu, gal labiau ziures? bet vel gi, sitas forumas yra auksinis, tik cia galima rasti visa reikiama informacija, kokie butini tyrimai, kokie galimi pojuciai po proceduru ir panasiai
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 25, 08:49)
Labai teisingai pastebejai. Tik Lietuva as pasitikiu labiau nei UK, tad kreipiausi i LT siai procedurai. pagalvojus, kaip man buvo blogai po isodinimo... O klinikoje iskart visus tyrimus padare ir tikrai viskas gerai, laselines pastate, vaistu prirase, siuntima i ligonine, jei tik, neduok Dieve, nepageres. O ka cia, UK butu dare, paracetamolio israse? Idomu po kiek dienu ar savaiciu butu paziureje ar vandenys nesikaupia? Tad ir kitai procedurai pasiryzom i LT kreiptis, be to, galima gauti NHS kompensacija, tai kodel gi ne? LT gydytojam bent dar galima i kisene ikisti pinigeliu, gal labiau ziures? bet vel gi, sitas forumas yra auksinis, tik cia galima rasti visa reikiama informacija, kokie butini tyrimai, kokie galimi pojuciai po proceduru ir panasiai

Pritariu tau! Kokie cia gydytojai uk!! paprasciausiu lygu nenustato! Naudojasi google, kad suprastu kas per liga gali buti!
O kodel nebandot turkijos? kaip suprantu jie labiausiai pazenge.
Net nezinojau kad yra tokia galimybe, kad NHS kompensuoja darantis IVF Lietuvoje. Kaip gerai! thumbup.gif
Atsakyti
SVeikutes as ir turiu utrogestan 3 dezutes
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2015 06 25, 10:03)
Pritariu tau! Kokie cia gydytojai uk!! paprasciausiu lygu nenustato! Naudojasi google, kad suprastu kas per liga gali buti!
O kodel nebandot turkijos? kaip suprantu jie labiausiai pazenge.
Net nezinojau kad yra tokia galimybe, kad NHS kompensuoja darantis IVF Lietuvoje. Kaip gerai!  thumbup.gif

Galvojom apie Turkija, bet kadangi man buvo negerai, po isodinimo, tai baisu i svetima sali vaziuoti, jeigu antras kartas nebus sekmingas, manau neatmesim sios galimybes.
o ka Jus planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 25, 09:15)
Galvojom apie Turkija, bet kadangi man buvo negerai, po isodinimo, tai baisu i svetima sali vaziuoti, jeigu antras kartas nebus sekmingas, manau neatmesim sios galimybes.
o ka Jus planuojat?

Dar bandysim uk, 2 kartai priklauso nemokamai mum. Reikia isnaudot, tikiuos nebus tas nemokamas gydymas mano sveikatos saskaita g.gif . Labai noriu laparaskopijos ir pas genetikus smile.gif. Bet kazi ar mane jie sius cia, mastau gal Lt tirtis, tik irgi nezinau nuo ko pradet ir pas ka eit doh.gif . Turkija pasiliekam kaip paskutine vilties stotele 4u.gif
Labai tikiu, kad jum pavyks sykart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 25, 12:49)

O kodėl jūs privačiai uk neinat? Juk kur kas didesni pastojimo rodikliai.
Suprantu kaina...bet aš tai į LT nevaziuociau kur uk pazengus ir kur čia... Nesakau pavyksta lr Lt...bet lyginti mokamas procedūras su nemokamom uk manau prasmės nėra
.. Bet va į mokamą priežiūra kiek panos pasakoja tikrai ne valstybinio lygio.

Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 25, 12:35)
Suprantu kaina...bet aš tai į LT nevaziuociau kur uk pazengus ir kur čia... Nesakau pavyksta lr Lt...bet lyginti mokamas procedūras su nemokamom uk manau prasmės nėra

O apie kurias klinikas kalbat? blush2.gif as labai mazai randu atsiliepimu apie uk klinikas. As asmeniskai lankausi privacioje klinikoje, mum dave pasirinkt is saraso, bet taip greitai, per kelias min, gal prasta pasirinkom blink.gif . O ligonine sumoka pinigus uz mus, tai klinikai, bent as taip suprantu blush2.gif . Kadangi i skiriamus pinigus neiveina ivairus tyrimai ir pan, todel mano klinika nieko nedaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 23, 10:56)
Nedariau tokiu tyrimu, as noriu kita klinika susirasti ir issamiai su jais pasikalbeti kokiu tyrimu mums reiketu, ar genetiniu, imuniteto, ar dar kokiu. Tikiuosi jie gales padeti. Northway klinika man labai patiko, super daktarai ir seseles, tik daug susirasinejimo zinutemis, kadangi ne visada laiko turi atsiliepti telefonu.
O mes svajojame apie VK... kodel tau ten nepatiko?  ax.gif

Su Vilniaus VK tokie prisiminimai: Atejom punkcijai 15 min anksciau, taip liepe mano gydytoja cia klaipedoj, tai mus pasitiko tokia jau labai nemaloni ir susiraukusi administratore. Atsisedome laukt, laukiamasis ne is didziuju, jau vienai porai atejusiai po musu nebebuvo kur atsisest. Po mazdaug 40 min pagaliau pakviete mane procedurai, na ten narkoze, tai nieko nepamenu biggrin.gif. Atsibudau, apsirengiau, isejau i laukiamaji. Po 5 min pasikviete Usoniene, pasake kiek ispunktavo, kad sestadieni sodinimas. Klausia ar dar yra klausimu doh.gif , kokiu gali but klausimu kai dar esi po "kaifu" ir sunku paprastas mintis surinkt i viena. Dave lapa, isejom lauk. Skambinu sekancia diena del rezultatu, sako laukt ir skambint ryt apie 12 val. Skambinu 12, 12:05, 12:10 ir t.t., niekas nekelia paskui jau skambinu kas 10, kas 20 min, paskui kas pusvalandi. 15 val jau skambinu i pacia klinika, man pareiske taip: Tai juk siandien penktadienis, mes dirbam trumpiau, reikejo anksciau skambint bash.gif . Sakau as nuo 12 skambinu, niekas nekelia. Ai sako gal i boksa buvo isejes reikejo dazniau skambint frusty.gif. Nu paskambinkit uz 15 min, pabandysim suzinot, o tai patys blyn perskambint negali??? Skambinu, sako reik vel laukt rytojaus, tai sakau gal man visai nebevaziuot? Sakau, gal ka gydytoja gali patart. Atsakymas - gydytoja cia jums nepades, pasiskambinkit ryt 10 val. Tai va teko vaziuot vel i vilniu, kad pasiskambint 10 val ir suzinot, kad nesidalino ir viskas baigta.
Vyro prisiminimai smile.gif Dave man indeli ir veda per visokius koridorius, sandelius, atidaro duris, ten tulikas, tokio dydzio kaip daugiabutyje, klozetas, maza kriaukle ir telikas. Sako jei ne tas telikas, ne pro kur pavyke nebutu biggrin.gif. Tai va, spreskit pacios ar tai normalus elgesys su zmonem privacioj klinikoj, kur mokami milziniski pinigai. Jei taip ziuri i zmogu, tai tada kokios pastangos del jo gali buti.
Ech, issiliejau ax.gif
Atsakyti
Na ne, kas link komforto, "mano laikais" taip blogai nebūdavo. Buvo atskira palata, MB paliekamas su video ir žurnalais, paskui galima drybsot kiek tik nori, su MB rankytėm susikabinę.
Vėliau pradėjo taupyti ir atsisakė palatų, koridoriukuose ir pakampiuose viską reik daryt per 5 minutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 06 25, 13:35)

pirmas musu bandysim buvo privacioje klinikoje Londone ARGC, geriausi pastojimo rezultatai, o elgaisi kaip su treciarusiais zmonemis. Pasidareme tyrimus, laukem paaiskinimo menesi laiko!!! ir nesulauke isejome, su daktaru susikambinti neimanoma, vos vos po 20 kartu skambinimo susisieki su administratore, o si sako, kad nieko padeti negali. Baisu. O uz visa procedura dar moki 10 000 -15 000 svaru???? Gal ne, aciu!
galvojome apie kitas, privacias klinikas, bet cia pacientui yra skiriama labai mazai laiko, bijau, kad bus taip, daug streso, daug skambuciu, o rezultatas 0 sad.gif

QUOTE(zibute30 @ 2015 06 25, 20:30)
Su Vilniaus VK tokie prisiminimai: Atejom punkcijai 15 min anksciau, taip liepe mano gydytoja cia klaipedoj, tai mus pasitiko tokia jau labai nemaloni ir susiraukusi administratore. Atsisedome laukt, laukiamasis ne is didziuju, jau vienai porai atejusiai po musu nebebuvo kur atsisest. Po mazdaug 40 min pagaliau pakviete mane procedurai, na ten narkoze, tai nieko nepamenu biggrin.gif. Atsibudau, apsirengiau, isejau i laukiamaji. Po 5 min pasikviete Usoniene, pasake kiek ispunktavo, kad sestadieni sodinimas. Klausia ar dar yra klausimu doh.gif , kokiu gali but klausimu kai dar esi po "kaifu" ir sunku paprastas mintis surinkt i viena. Dave lapa, isejom lauk. Skambinu sekancia diena del rezultatu, sako laukt ir skambint ryt apie 12 val. Skambinu 12, 12:05, 12:10 ir t.t., niekas nekelia paskui jau skambinu kas 10, kas 20 min, paskui kas pusvalandi. 15 val jau skambinu i pacia klinika, man pareiske taip: Tai juk siandien penktadienis, mes dirbam trumpiau, reikejo anksciau skambint bash.gif . Sakau as nuo 12 skambinu, niekas nekelia. Ai sako gal i boksa buvo isejes reikejo dazniau skambint frusty.gif. Nu paskambinkit uz 15 min, pabandysim suzinot, o tai patys blyn perskambint negali??? Skambinu, sako reik vel laukt rytojaus, tai sakau gal man visai nebevaziuot? Sakau, gal ka gydytoja gali patart. Atsakymas - gydytoja cia jums nepades, pasiskambinkit ryt 10 val. Tai va teko vaziuot vel i vilniu, kad pasiskambint 10 val ir suzinot, kad nesidalino ir viskas baigta.
Vyro prisiminimai  smile.gif Dave man indeli ir veda per visokius koridorius, sandelius, atidaro duris, ten tulikas, tokio dydzio kaip daugiabutyje, klozetas, maza kriaukle ir telikas. Sako jei ne tas telikas, ne pro kur pavyke nebutu biggrin.gif. Tai va, spreskit pacios ar tai normalus elgesys su zmonem privacioj klinikoj, kur mokami milziniski pinigai. Jei taip ziuri i zmogu, tai tada kokios pastangos del jo gali buti.
Ech, issiliejau ax.gif

O Dieve Dieve!!!! Nejau taip gali elgtis gydytojai privacioje klinikoje??? Tikrai nera ko lyginti su Northway, ten kaip rojuje, ir privati palata, ir sokineja aplink tave, skambineja pasiteirauti kaip sveikata ar viskas gerai, paskambina kiek apsivaisino, kita diena kiek lasteliu, kasdienis susirasinejimas su daktare. Aptarnavimas tiesiog super! thumbup.gif tik ko truko, tai pokalbio po nepasisekusio IVF, kokiu dar tyrimu reikia, gal kokiu vaistuku pagerti ir panasiai. Na aisku suzinojusi atsakymas tikrai dar kelais dienas nebuciau galejusi su daktare kalbeti apie tai
Atsakyti
http://www.15min.lt/...onais-56-512187

Gal sakau ir Lietuvoj ledai pajudės pagaliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 26, 08:12)
pirmas musu bandysim buvo privacioje klinikoje Londone ARGC, geriausi pastojimo rezultatai, o elgaisi kaip su treciarusiais zmonemis. Pasidareme tyrimus, laukem paaiskinimo menesi laiko!!! ir nesulauke isejome, su daktaru susikambinti neimanoma, vos vos po 20 kartu skambinimo susisieki su administratore, o si sako, kad nieko padeti negali. Baisu. O uz visa procedura dar moki 10 000 -15 000 svaru???? Gal ne, aciu!
galvojome apie kitas, privacias klinikas, bet cia pacientui yra skiriama labai mazai laiko, bijau, kad bus taip, daug streso, daug skambuciu, o rezultatas 0

Mes lankomes Bourn hall klinikoje. Pati ligonine neinvestuoja i palatu atnaujinima lotuliukas.gif , bet man tai ir nerupejo 4u.gif, bet aisku viskas angliskai tvarkinga. Bet va seseliu gerumas wub.gif ! Einant i transferi net isgyre, kad grazus kombinzonas mano, tai prajuokino ir nuime itampa nors biski. Bet va su gydytojeliu nepapuole doh.gif , jam tik isimt ir idet svarbu, o daugiau viskas per seseles schmoll.gif .
Gal jau buvot susitike su gydytoja ir pakonsultavo kokius tyrimus daryt? Ar dar laukiat? smile.gif
Atsakyti