Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(SraigyteR @ 2015 09 21, 12:37)
as labai nekantri, pasidariau siandien ta testuka, nieko nerodo, aisku labai pergyvenu, bet gal dar ir neturi rodyti o jums rode 5-6 diena jau ka nors, kada realu kad pradetu vaiduokliuoti jei kas yra? g.gif

Kiekvieno organizmas skirtingas, mano labai lėtai pašalina tą cetrotide'ą (jau ir per IUI, ir per IVF pastebėjau). Pas mane vaiduokliavo nuo pat pirmo testo, bet čia buvo TIKRAI citrotide, kadangi kai pasidariau HCG, tai buvo 1,79 ar 2,79, nebepamenu, t.y. tokio nėštumo joks testas nerodytų. O po to pradėjo ryškėti tas vaiduokliukas, BET nežiūrint to, kad paskutinis HCG buvo 76, testas ryškios antros juostelės taip ir neparodė. Taip kad su tais testais visko gali būti... Pasistenk nusiraminti ir palaukti. Žinau, kaip lėtai tas laikas atrodo eina, bet nieko nepadarysi... Arba lėk darytis HCG smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 21, 11:28)
20 savaiciu  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Mimoza, nėra tų žodžių, kurie tave paguostų. Labai užjaučiu tave, laikykis... console.gif Su laiku gal tas skausmas bus nebe toks aštrus... verysad.gif
Atsakyti
... Pasistenk nusiraminti ir palaukti. Žinau, kaip lėtai tas laikas atrodo eina, bet nieko nepadarysi... Arba lėk darytis HCG smile.gif
[/quote]

as ir galvojau kad priduoti kraujuka:), bet kai jokiu pozymiu nejauciu tai ir bandau nusiraminti kad reikia sulaukti penktadienio, o jums kokie nors nestumo pozymiai buvo krutine jautri, pilvo tempimas? nu man nieko apsoluciai, tai panika, oj kaip sunku emociskai ne tas zodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 21, 12:54)
Kiekvieno organizmas skirtingas, mano labai lėtai pašalina tą cetrotide'ą (jau ir per IUI, ir per IVF pastebėjau). Pas mane vaiduokliavo nuo pat pirmo testo, bet čia buvo TIKRAI citrotide, kadangi kai pasidariau HCG, tai buvo 1,79 ar 2,79, nebepamenu, t.y. tokio nėštumo joks testas nerodytų. O po to pradėjo ryškėti tas vaiduokliukas, BET nežiūrint to, kad paskutinis HCG buvo 76, testas ryškios antros juostelės taip ir neparodė. Taip kad su tais testais visko gali būti... Pasistenk nusiraminti ir palaukti. Žinau, kaip lėtai tas laikas atrodo eina, bet nieko nepadarysi... Arba lėk darytis HCG smile.gif

ar turit omeny ovitrele (sprogdukų) nes nuo cetrotide neturėtų testukas rodyti 4u.gif
su testukais tai neskubėkit žaisti, nes tik įtampa, o hcg aš visada pradedu daryti 5d. po blastučių įsodinimo, tai vieną kartą buvo 11 ir vis didėjo, bet dėja 11sav . persileidimas, o paskutinį kartą buvo 6,63 o 7d. 23, bet paskui pradėjo mažėti sad.gif tai prie tokių skaičiukų nebent labai, labai jautrus testas vos įžiūrimą vaiduokliuką parodys, su testais siūlau pradėti žaisti nebent nuo 7d, bet jeigu bus neigiamas, tai tikrai nereikia iškarto nusiminti, man tą kart kai pastojau, bet paskui persileidau,net 15d. po įsodininimo rodė blankią juostelę, nors hcg jau buvo apie 1500

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 21, 13:07)
ar turit omeny ovitrele (sprogdukų) nes nuo cetrotide neturėtų testukas rodyti  4u.gif
su testukais tai neskubėkit žaisti, nes tik įtampa, o hcg aš visada pradedu daryti 5d. po blastučių įsodinimo, tai vieną kartą buvo 11 ir vis didėjo, bet dėja 11sav . persileidimas, o paskutinį kartą buvo 6,63 o 7d. 23, bet paskui pradėjo mažėti sad.gif tai prie tokių skaičiukų nebent labai, labai jautrus testas vos įžiūrimą vaiduokliuką parodys, su testais siūlau pradėti žaisti nebent nuo 7d, bet jeigu bus neigiamas, tai tikrai nereikia iškarto nusiminti, man tą kart kai pastojau, bet paskui persileidau,net 15d. po įsodininimo rodė blankią juostelę, nors hcg jau buvo apie 1500

Oi, tfu, atsiprašau. Be abejo, ovitrelle blush2.gif Vištytė aš, visai atminties po narkozių nebeliko...
Papildyta:
[quote=SraigyteR,2015 09 21, 12:57]
... Pasistenk nusiraminti ir palaukti. Žinau, kaip lėtai tas laikas atrodo eina, bet nieko nepadarysi... Arba lėk darytis HCG smile.gif
[/quote]

as ir galvojau kad priduoti kraujuka:), bet kai jokiu pozymiu nejauciu tai ir bandau nusiraminti kad reikia sulaukti penktadienio, o jums kokie nors nestumo pozymiai buvo krutine jautri, pilvo tempimas? nu man nieko apsoluciai, tai panika, oj kaip sunku emociskai ne tas zodis doh.gif
[/quote]

Ne, išskyrūs tai, kad tiesiog nenorėjau valgyti smile.gif Bet aš manau čia nuo hormonų, o ne nuo nėštumo...
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 21, 12:07)
ar turit omeny ovitrele (sprogdukų) nes nuo cetrotide neturėtų testukas rodyti  4u.gif

ailima, kaip gaila, kad maziukai pabego verysad.gif , nezinau ar isdrysiu nueiti ryt kraujo priduoti biggrin.gif nors butu viskas aisku ir nebereiktu panikuoti sitaip smile.gif rytoj man 5 diena butu, o idomu ar imanoma kad HCG dar nieko nerodytu? ech milijonas klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2015 09 21, 13:59)
ailima, kaip gaila, kad maziukai pabego  :verysad: , nezinau ar isdrysiu nueiti ryt kraujo priduoti  :D nors butu viskas aisku ir nebereiktu panikuoti sitaip  :) rytoj man 5 diena butu, o idomu ar imanoma kad HCG dar nieko nerodytu? ech milijonas klausimu :geda2:

Jei gali dar pakentek diena-dvi. Jeigu vadovautis sita lentele http://rainbowsandra...-ivf-cycle.html, tai tik 6-7 d. HCG pradeda issiskirti ir patenka i krauja. O, jei dar nutiktu taip, kad velyvesne implantacija...daugiau gali buti nusivylimo ir neigiamu emociju del nieko.
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2015 09 21, 14:59)
ailima, kaip gaila, kad maziukai pabego  verysad.gif , nezinau ar isdrysiu nueiti ryt kraujo priduoti  biggrin.gif nors butu viskas aisku ir nebereiktu panikuoti sitaip  smile.gif rytoj man 5 diena butu, o idomu ar imanoma kad HCG dar nieko nerodytu? ech milijonas klausimu blush2.gif

gal neskubėk, visur rekomenduoja nuo 8d. daryti, nebent eisi priduoti su ta mintimi, kad jeigu nieko neparodys, dar nenusiminti mirksiukas.gif nes tikrai gali būti skaičiukai pvz koks 3 ir ką, nu nei taip, nei taip
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 21, 12:23)
taip, gimdos kaklelis ir infekcija, nebutu dvynyku isnesiociau viena, todel sake butinai kita karta apsiuti, kazkas rase bandys ivf natur cikle, nezinai kas?? nes noriu isbandyti sita galimybe, juolab man uzdraude sodint pora embrionu

Del naturalaus ciklo nezinau, bet manau tikrai galima, geriausiai vistik klausti daktaru, o gal galima stimuliuoti ir ne leidziamais hormonais, kas nors is geremu? Gal organizmui lengviau g.gif
O del gimdos kaklelio ar buvo kazkokiu problemu su juo anksciau? Pas mane buvo operuotas, tai irgi siek tiek nerimauju.
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 09 21, 14:39)
Jei gali dar pakentek diena-dvi. Jeigu vadovautis sita lentele http://rainbowsandra...-ivf-cycle.html, tai tik 6-7 d. HCG pradeda issiskirti ir patenka i krauja. O, jei dar nutiktu taip, kad velyvesne implantacija...daugiau gali buti nusivylimo ir neigiamu emociju del nieko.

tikrai pakentesiu dar dvi dieneles, kad ir kaip sunku bet taip bus manau geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SraigyteR: 21 rugsėjo 2015 - 15:02
Sveikos 7DPI HCG 70, 11DPI HCG 245 su blastutem. Ar viskas gerai? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(tina3333 @ 2015 09 21, 16:35)

Labai gerai! Netgi dviem kvepia 😉
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 09:52)
Merginos, cia ne i tema bet gal galit isreiksti nuomone apie varda Ingis, taip noriu pavadinti sunu. Parasiau vardu skyrelyje, bet ten nelabai kas demesi atkreipe.

na taip, čia nelabai į temą diskutuot dėl vardų 4u.gif be to, koks gi skirtumas ką kiti mano? tai visiškai pašaliniai žmonės jūsų šeimai, jei jums su vyrų vardas tinka ir manot, kad sūnui tiks, tai kokios nuomonės gali pakeist jūsų sprendimą?
man vardas nepatinka. bet nereiškias, kad jei 100 pasakys,kad nepatinka, o 2 kad patinka, jūs nevadinsit? mirksiukas.gif

QUOTE(steka @ 2015 09 21, 11:17)
Mimoza, Floria, jei turesit galimybe, pries sekanti bandyma pameginkit pasikonsultuot su hematologu. Teko skaityt nemazai straipsniu, kad velyvas persileidimas ivyko del kraujo kresejimo. Nedristu teigti, kad tai buvo ir jusu atveju, bet gal butu geriau iseliminuoti si trikdi, jei galima (pvz geriant baby aspirin).
Stiprybes didziausios abiems!

ačiū už patarimą. bet mano atveju buvo ne tas. man trūko vandenmaišis, o kito leliuko, gelbėjant mano sveikatą, turėjom tiesiog nutraukti gyvybę.. gėriau aš šiaip kraują skystinančius. autopsiją darė tiek leliukams, tiek tyrė placentas, nieko nerasta, kas galėjo įtakot. čia dvynių reikalas ir tiek. kaip pasakė 50 proc atveju būna, tai va ir patekom į tuos nelaiminguosius... sekančiu kartu, jei vėl reiks IVF, nedėsim dviejų, tokios rizikos nebenoriu.

QUOTE(tina3333 @ 2015 09 21, 16:35)

viskas gerai, sveikinu 4u.gif
Atsakyti