Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(provizore @ 2015 09 07, 19:24)
sveikos  4u.gif
noriu jusu paklausti, gavau AMH 0,15
pradejom stimuliuoti, bet ar gavus toki ats verta testi stimuliacija?
vyro turtas geras, ar jau mum sansu nera?  verysad.gif

O ar stimuliuojasi? Kiek matė foliu? su tokiu amh tikrai sudėtinga situacija...ir laaaaabai atsakingai pagalvociau kur daryti IVF. Sėkmės Jums!!
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2015 09 07, 15:01)
Ačiū, daugiau info nereikia  4u.gif ,nes tai ne pirmas kartas būtų, su visais bandymais ir vienu pavykusiu berods 5 kartai, todėl ir ieškau saugiausio varianto...http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431043 čia yra apie šalutinius poveikius daugiau, o asmeniškai turėjau hiperstimuliacija,kurios pakartot nei uz ką nenoreciau ir niekam nelinkeciau,be to esu tos nuomonės kad vaistas yra vaistas,  niekada nežinai kur savo pėdsaką paliks...žinoma prieš pirmą kartą buvau drasesne,nes nežinojau kas laukia,rodes bet kokia kaina,kad tik pavyktų, dabar viskas kitaip,nes norisi kad vaikas turėtų sveiką mama,bet ir mažylio dar vieno stipriai norisi... Visoms sėkmės,aš irgi uz RZ sutuoktinius, esu dekinga uz žmogiškumą,profesionalumą ir ispildyta svajone. 4u.gif
Papildyta:
Ačiū! Būtinai pasiteirausiu 4u.gif

As Jus puikiai suprantu,pati meginsiu ieskoti irgi kito varianto,nes irgi turejau hyper...per savo gyvenima tik D maldavau arba ten arba ten,buvo baisu,kokie skausmai,as daugiau nebenoreciau to patirti,ir niekam nelinkiu,nes to momontu pasakiau,kad jei buciau zinojus kad taip atsitiks,net nebuciau taip saves aukojus verysad.gif maza to nuo visu 6metus eito vargo ir stimuliuota krutineje atsirado 2 cisteles,kurias turiu stebeti,apmaudu kad del vieno stebuklelio tenka tiek kanciu ir nezinia kokios veliau pasekmes... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2015 09 07, 17:01)
Ačiū, daugiau info nereikia  4u.gif ,nes tai ne pirmas kartas būtų, su visais bandymais ir vienu pavykusiu berods 5 kartai, todėl ir ieškau saugiausio varianto...http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431043 čia yra apie šalutinius poveikius daugiau, o asmeniškai turėjau hiperstimuliacija,kurios pakartot nei uz ką nenoreciau ir niekam nelinkeciau,be to esu tos nuomonės kad vaistas yra vaistas,  niekada nežinai kur savo pėdsaką paliks...žinoma prieš pirmą kartą buvau drasesne,nes nežinojau kas laukia,rodes bet kokia kaina,kad tik pavyktų, dabar viskas kitaip,nes norisi kad vaikas turėtų sveiką mama,bet ir mažylio dar vieno stipriai norisi... Visoms sėkmės,aš irgi uz RZ sutuoktinius, esu dekinga uz žmogiškumą,profesionalumą ir ispildyta svajone. 4u.gif
Papildyta:
Ačiū! Būtinai pasiteirausiu 4u.gif

Na turint viena vaikeli situacija yra kita. Ir pasirinkimo daugiau. Tiesiog turit vaikutį ir dėl savęs nuraminimo galit pabandyti ivf natur cikle. Bet jei kaip pati rasot pavyko iš 5 karto....tai kokios sėkmės reikia tikėtis su vienu foliu... Bet žinoma visko būna!!!

Dėl šalutinių... Taip vaikučiams reikia sveikų tėvų... Na bet kai vaikučių nėra... Tiesiog į tai žiūri šiek tiek kitomis akimis....kaip suprantu ir jūs taip ziurejot.. Buvo hyper bet vistiek daejot iki 5 ivf
... Tai ir rodo kas svarbiau... Renkamės mes..
Atsakyti
Labas.
Gal yra planuojanciu IVF greitu laiku JAV, Cikagoje? padovanociau dezute Gonal 900. Neatidaryta, laikoma saldytuve galioja iki rugsejo pabaigos. Rasykit i AZ. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baissa: 08 rugsėjo 2015 - 17:08
Sveikos. Gal kokia mergaičiukė, kuri kada nors pirko vaistus stimuliacijai Lenkijoje, galėtų parašyti man į až? Noriu trupučio informacijos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 04, 20:29)
nepamirkit mergaites pasidalinti info statistikoje http://www.supermama...;#entry69561554

Pasakyta, padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 09, 16:36)
Pasakyta, padaryta  4u.gif

o gal kur nors yra visa šita statistika suskaičiuota?
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 09 09, 16:40)
o gal kur nors yra visa šita statistika suskaičiuota?

deja, sito nezinau
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 09, 15:51)
deja, sito nezinau

siekla senai begirdeta smile.gif kaip laikaisi? smile.gif
Atsakyti
Nors ne IVF dariau, o stimuliacija, bet cia jau ne viena tema vis tyliai skaitau tai zinau tikrai cia gal kam iseis patarti ir gal kas turi ar zino is kur gauti leidziamo progesterono skubiai?
Esulabai issigandus siandien gaunasi 3 savaites ir 5 dienos po O ir HCG tik 1324, o progesteronas 32,8, naudoju du kartus duphastona ir karta utragestan einant miegoti. Preita sestadieni HCG buvo 587, o PRG 51 tai galvoju ar jau viskas nusrasyti save ar dar niekas neprarasta cia, nera jokio tepliojimo ir krutine atrodo dar jautri verysad.gif Gal kas ka gales patarti ir pasakyti?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Nebrangei parduodu (Fraxiparine 0.3ml) - 6 atlikusias ampoles. Jei kam reikia- PM.
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 09 10, 22:37)
siekla senai begirdeta smile.gif kaip laikaisi? smile.gif

La, laikausi puikiai, turesiu sunu. Dabar dar negaliu patiketi kad pavyko nestuke.gif
O kaip jums seks? Gal jau zinot ka turesit?
Atsakyti