QUOTE(Sidabrėlė @ 2015 09 07, 15:01)
Ačiū, daugiau info nereikia
,nes tai ne pirmas kartas būtų, su visais bandymais ir vienu pavykusiu berods 5 kartai, todėl ir ieškau saugiausio varianto...http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431043 čia yra apie šalutinius poveikius daugiau, o asmeniškai turėjau hiperstimuliacija,kurios pakartot nei uz ką nenoreciau ir niekam nelinkeciau,be to esu tos nuomonės kad vaistas yra vaistas, niekada nežinai kur savo pėdsaką paliks...žinoma prieš pirmą kartą buvau drasesne,nes nežinojau kas laukia,rodes bet kokia kaina,kad tik pavyktų, dabar viskas kitaip,nes norisi kad vaikas turėtų sveiką mama,bet ir mažylio dar vieno stipriai norisi... Visoms sėkmės,aš irgi uz RZ sutuoktinius, esu dekinga uz žmogiškumą,profesionalumą ir ispildyta svajone.
Papildyta:
Ačiū! Būtinai pasiteirausiu
As Jus puikiai suprantu,pati meginsiu ieskoti irgi kito varianto,nes irgi turejau hyper...per savo gyvenima tik D maldavau arba ten arba ten,buvo baisu,kokie skausmai,as daugiau nebenoreciau to patirti,ir niekam nelinkiu,nes to momontu pasakiau,kad jei buciau zinojus kad taip atsitiks,net nebuciau taip saves aukojus
maza to nuo visu 6metus eito vargo ir stimuliuota krutineje atsirado 2 cisteles,kurias turiu stebeti,apmaudu kad del vieno stebuklelio tenka tiek kanciu ir nezinia kokios veliau pasekmes...