Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Sandrėja @ 2015 09 05, 21:50)
Sveikos, merginos, o mums nepavyko  cray.gif

Labai liūdna. Priminsiu, darėmės IVF+ICSI VK, įsodinimą atliko Visockienė (labai nepatiko). Mums viso kainavo ~3100Eur (kons., tyrimai, procedūra)

Nžn ką daryt... Tikrai bandysim dar kartą, bet kaip maks. geriau pasiruošti?  unsure.gif

Visų pirma siūlau padaryti ilgą pertrauką, nes kiaušidėms reikia poilsio. Aš manau, kad tai didelė nesąmonė išlaukti tik kokius 3 mėn. ir vėl startuoti.

Kitas dalykas, gal žiūrėkite klinikas užsienyje? Manaudaug geriau kokioje Lenkijoje, Turkijoje, Čekijoje, nei Lt. Čia tik alinamos kiaušidės, šaldymo technologijos visai pasenusios, o ir šaldyti, dažniausiai, nėra ką. O gi rezervas kiaušidžių sekinamas per tuos IVF, galima ir prisižaisti...
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2015 09 05, 21:50)
Sveikos, merginos, o mums nepavyko  cray.gif

Labai liūdna. Priminsiu, darėmės IVF+ICSI VK, įsodinimą atliko Visockienė (labai nepatiko). Mums viso kainavo ~3100Eur (kons., tyrimai, procedūra)

Nžn ką daryt... Tikrai bandysim dar kartą, bet kaip maks. geriau pasiruošti?  unsure.gif

Labai liūdna...laikykites...
Atsakyti
Ryt pradedu gerti estradiolį ir, jei viskas gerai, šitame cikle bandysim su 2 snaigutėm (pirmas kartas su šaldytais embrionais).

Su vyru nusprendėme, kad jeigu nesigaus, tai stosim į įvaikinimo eilę (įsivaikinę bendradarbiai sako ten irgi užtrunka, todėl reikia stoti kuo anksčiau). Dar bandysim vieną ISCI, jei išeis (jei iš viso išeis) perteklius, tai su snaigėm kol jos baigsis, bet viskas. Susitaikysim su mintim, kad mokslas dar ne tiek pažengęs rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=QuantManiac,2015 09 07, 09:31]
Ryt pradedu gerti estradiolį ir, jei viskas gerai, šitame cikle bandysim su 2 snaigutėm (pirmas kartas su šaldytais embrionais).

sekmes su saldytais 4u.gif mes irgi si menesi pirma karta imsim saldytus wub.gif kurioje jus klinikoje darotes proceduras ir priminkit kokios bedos pas jus?
Atsakyti
Sekmes startuojanciom wink.gif
Laimingas pabaigos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2015 09 06, 03:17)
Ačiū už nuomonę  4u.gif nenoriu dėl šalutinio poveikio...

O kokio? Tam pačiam straipsny rašo kad tas salutinid kur kas mažesnis nei galima įsivaizduoti...

Aš asmeniškai labai bijociau su vienu foliu ivf daryti...suprantu kai kito kelio nėra nes rezervas issekes bet kai ok...pati dėl kiekvieno atkritusio maziuko pergyvenu
...o su vienu foliu...turbūt kasdien migdomųjų gert turėčiau iskest ta laukimą doh.gif
Aš manau reikia jums daugiau info pasidomėti...ir tiek nebijoti
Aisku stimuliantai ne vitaminai...Nu bet o tačiau... Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 07, 10:53)
QUOTE(QuantManiac @ 2015 09 07, 09:31)

sekmes su saldytais 4u.gif mes irgi si menesi pirma karta imsim saldytus wub.gif kurioje jus klinikoje darotes proceduras ir priminkit kokios bedos pas jus?

Pas mane policistinės ir endo, pas vyrą tik pavieniai spermatozoidai (greičiausiai turi lengvą cistinės fibrozės formą, genetikai kol kas tik kariotipą tyrė). Daromės Vilniuje VK, jokių priekaištų neturiu. Priima kada mes norim (porą kartų ir po darbo), visi mus atsimena, gražiai elgiasi, viską paaiškina. Aš paskaičiavau, kad netgi pigiau ima, negu jų puslapyje parašyta. Fantazuoju, mes jiems iš profesinės pusės naudingi, jei pasiseks, taigi paskui galės girtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo QuantManiac: 07 rugsėjo 2015 - 11:21
[quote=QuantManiac,2015 09 07, 11:21]
[/quote]
Pas mane policistinės ir endo, pas vyrą tik pavieniai spermatozoidai (greičiausiai turi lengvą cistinės fibrozės formą, genetikai kol kas tik kariotipą tyrė). Daromės Vilniuje VK, jokių priekaištų neturiu. Priima kada mes norim (porą kartų ir po darbo), visi mus atsimena, gražiai elgiasi, viską paaiškina. Aš paskaičiavau, kad netgi pigiau ima, negu jų puslapyje parašyta. Fantazuoju, mes jiems iš profesinės pusės naudingi, jei pasiseks, taigi paskui galės girtis.
[/quote]

Na bet jei turit saldytu blastuciu, vadinasi apsivaisina ir turi pasisekti nestuke.gif na mums sekmes prireiks si menesiuka 4u.gif kelinta diena ciklas prasidejo?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2015 09 04, 23:05)
Sveikos, atsiprašau, jei ne šioje temoje klausiu,bet radau tokia info "Teoriškai nevaisingumo gydymas įmanomas ir be hormonų. 1978-aisiais, taikant IVF, pirmoji tokiu būdu pradėta gyvybė užsimezgė nestimuliuojant kiaušidžių hormonais. Inseminacija, IVF ar ICSI (vyro spermatozoidas įšvirkščiamas tiesiai į kiaušinėlio citoplazmą) galimi ir be pagalbinės hormonų terapijos. Tačiau šansai, kad apvaisinimas bus sėkmingas, yra didesni, jei per gydymo ciklą subręs daugiau nei vienas kiaušinėlis. "

Skaitykite daugiau: http://www.tavovaika...u.d?id=61184541

Būtų įdomu sužinoti,ar Lietuvoje taiko tokį variantą Ivf be stimuliavimo hormonais?  4u.gif

Bijau pameluoti, lygtai Northway RŽ daro IVF natūraliam cikle, be stimuliavimo. Nes kai kurioms merginosm ne(be)sistimuliuoja, vienas-du kiaušinėliai ar su vaistais ar be vaistų.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 07, 14:12)
Bijau pameluoti, lygtai Northway RŽ daro IVF natūraliam cikle, be stimuliavimo. Nes kai kurioms merginosm ne(be)sistimuliuoja, vienas-du kiaušinėliai ar su vaistais ar be vaistų.

Ir vk zinau daro. Bet tik tom kam nesistmuliuoja..kitoms šio didesnį šansą.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 07, 12:07)
O kokio?  Tam pačiam straipsny rašo kad tas salutinid kur kas mažesnis nei galima įsivaizduoti...

Aš asmeniškai labai bijociau su vienu foliu ivf daryti...suprantu kai kito kelio nėra nes rezervas issekes bet kai ok...pati dėl kiekvieno atkritusio maziuko pergyvenu
...o su vienu foliu...turbūt kasdien migdomųjų gert turėčiau iskest ta laukimą  doh.gif
Aš manau reikia jums daugiau info pasidomėti...ir tiek nebijoti
Aisku stimuliantai ne vitaminai...Nu bet o tačiau... Sėkmės  4u.gif

Ačiū, daugiau info nereikia 4u.gif ,nes tai ne pirmas kartas būtų, su visais bandymais ir vienu pavykusiu berods 5 kartai, todėl ir ieškau saugiausio varianto...http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431043 čia yra apie šalutinius poveikius daugiau, o asmeniškai turėjau hiperstimuliacija,kurios pakartot nei uz ką nenoreciau ir niekam nelinkeciau,be to esu tos nuomonės kad vaistas yra vaistas, niekada nežinai kur savo pėdsaką paliks...žinoma prieš pirmą kartą buvau drasesne,nes nežinojau kas laukia,rodes bet kokia kaina,kad tik pavyktų, dabar viskas kitaip,nes norisi kad vaikas turėtų sveiką mama,bet ir mažylio dar vieno stipriai norisi... Visoms sėkmės,aš irgi uz RZ sutuoktinius, esu dekinga uz žmogiškumą,profesionalumą ir ispildyta svajone. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 07, 14:12)

Ačiū! Būtinai pasiteirausiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu jusu paklausti, gavau AMH 0,15
pradejom stimuliuoti, bet ar gavus toki ats verta testi stimuliacija?
vyro turtas geras, ar jau mum sansu nera? verysad.gif
Atsakyti