Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 04, 18:32)
Aciu uz sveikinimus  smile.gif buvo trynukai, sirdeles visos plake tik liudnai baigesi treciam, labai daug isgyvenau.... bet aciu dievui pasiliko 2 maziukai  rolleyes.gif

Taip as pas Rolanda Ziobaka dariau, tik plana sustate jo zmona

Linkiu  jums  nestuke.gif , manau taip ir bus  4u.gif
Papildyta:
Tikrai, nors 3 karta man su gydytoju pasiseke, as dariau pas ziobaka, jo zmona sustate ilga protokola, nors gavosi lygiai toks pat efektas kaip ir su trumpu, ir viskas mums kainavo 8000-9000lt smile.gif

Liūdna dėl trečios širdelės..... Bet ačiū D, kad kiti mažiukai auga 4u.gif

Aš pati į konsultacijas važinėju pas Redą, o jos vyras darė LP. Tikrai nuostabūs žmonės, visada norisi grįžti, nes žinai, kad būsi išklausyta ir bus paaiškinti visi galimi variantai smile.gif Po jūsų komentaro net neliko abejonių, kad mūsų pasirinkimas bus geras mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(1EVA @ 2015 09 03, 22:36)
niu ka mergytes, kraustausi jau i pilvuku namucius.  nestuke.gif
nuosirdziai visoms linkiu istverti ta sunku ivf kelia ir sulaukti teigiamu rezultatu.  4u.gif

Džiugios naujienos 4u.gif LT darėtės IVF ir pas ką?
Atsakyti
nepamirkit mergaites pasidalinti info statistikoje http://www.supermama...;#entry69561554
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 17:30)
Liūdna dėl trečios širdelės..... Bet ačiū D, kad kiti mažiukai auga  4u.gif

Aš pati į konsultacijas važinėju pas Redą, o jos vyras darė LP. Tikrai nuostabūs žmonės, visada norisi grįžti, nes žinai, kad būsi išklausyta ir bus paaiškinti visi galimi variantai smile.gif Po jūsų komentaro net neliko abejonių, kad mūsų pasirinkimas bus geras  mirksiukas.gif  Ačiū  4u.gif
Papildyta:
Džiugios naujienos  4u.gif  LT darėtės IVF ir pas ką?

As po tokiu teigiamu paskaitinejimu nusprendziau keisti klinika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 18:30)
Liūdna dėl trečios širdelės..... Bet ačiū D, kad kiti mažiukai auga  4u.gif

Aš pati į konsultacijas važinėju pas Redą, o jos vyras darė LP. Tikrai nuostabūs žmonės, visada norisi grįžti, nes žinai, kad būsi išklausyta ir bus paaiškinti visi galimi variantai smile.gif Po jūsų komentaro net neliko abejonių, kad mūsų pasirinkimas bus geras  mirksiukas.gif  Ačiū  4u.gif
Papildyta:
Džiugios naujienos  4u.gif  LT darėtės IVF ir pas ką?

IVf daremes Norvegijoje. Is pirmo kartelio pavyko nestuke.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 04, 19:29)
nepamirkit mergaites pasidalinti info statistikoje http://www.supermama...;#entry69561554

as jau ten esu pasidalinusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 09 04, 22:26)
IVf daremes Norvegijoje. Is pirmo kartelio pavyko  nestuke.gif  wub.gif
Papildyta:
as jau ten esu pasidalinusi  thumbup.gif

Agam mačiau, saumuole wub.gif norisi ir kitų merginų patirčių taip lengviau rinktis..
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau, jei ne šioje temoje klausiu,bet radau tokia info "Teoriškai nevaisingumo gydymas įmanomas ir be hormonų. 1978-aisiais, taikant IVF, pirmoji tokiu būdu pradėta gyvybė užsimezgė nestimuliuojant kiaušidžių hormonais. Inseminacija, IVF ar ICSI (vyro spermatozoidas įšvirkščiamas tiesiai į kiaušinėlio citoplazmą) galimi ir be pagalbinės hormonų terapijos. Tačiau šansai, kad apvaisinimas bus sėkmingas, yra didesni, jei per gydymo ciklą subręs daugiau nei vienas kiaušinėlis. "

Skaitykite daugiau: http://www.tavovaika...u.d?id=61184541

Būtų įdomu sužinoti,ar Lietuvoje taiko tokį variantą Ivf be stimuliavimo hormonais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2015 09 05, 00:05)
Sveikos, atsiprašau, jei ne šioje temoje klausiu,bet radau tokia info "Teoriškai nevaisingumo gydymas įmanomas ir be hormonų. 1978-aisiais, taikant IVF, pirmoji tokiu būdu pradėta gyvybė užsimezgė nestimuliuojant kiaušidžių hormonais. Inseminacija, IVF ar ICSI (vyro spermatozoidas įšvirkščiamas tiesiai į kiaušinėlio citoplazmą) galimi ir be pagalbinės hormonų terapijos. Tačiau šansai, kad apvaisinimas bus sėkmingas, yra didesni, jei per gydymo ciklą subręs daugiau nei vienas kiaušinėlis. "

Skaitykite daugiau: http://www.tavovaika...u.d?id=61184541

Būtų įdomu sužinoti,ar Lietuvoje taiko tokį variantą Ivf be stimuliavimo hormonais?  4u.gif

Manau taikytų. Tik yra didesnė tikimybė su daugiau kiausialasciu. Nes būna ir tuščių jų ir nesubrendusiu. Žinau su žemų rezervų kurioms buna po vieną foli stimuliuojant ar ne, yra taip darė be stimuliantu.
O kodėl jūs nenorite stimuliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 02, 15:15)
Nu ka merginos,rezultatai tokie 0.500. Tai suprantu nieko nepavyko,laukiu gines skambucio tarsimes ka toliau daryt
Papildyta:

laikome kumstukus uz jus smile.gif
Gal galit pakomentuoti kokios buvo pas jus problemos? Ir kiek jums kainavo su visais vazinejimais,ar daug teko vaziuoti i echo?

sveiki,

mes vaziavome del mano problemu, nes Lietuvoje 6 metus visi sake, kad visas gerai ir laukite... tik laika praradome... mums net nesiule ivf... dariausi 2 histero ir 2 laparaskopijas... o gi mano problema prastos kokybes kaisialastes... siaip aisku, kad su visais tyrimais ir kelione 1 apsilankymas buvo apie 150-170 euru, tiesa ir su vaistais... pirmiau skire kontracepninius gerti... o galiausiai, tai pats ivf kainuoja 1000 euru jau su icsi, vaistu man nereikejo brangiu, nes issekes rezervas... tik palaikymaui dabar daug ka tenka vartoti... duphastone, festimon ir zvakutes... tai menesiui iseina apie 150 euru
Viso vaziavome 4 kartus, bendrai isleidome 2 000 euru, laukiame rezultato... bet i ta suma ieina visi tyrimai, net ir ziv bei hepatito, nenorejome cia darytis...
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 02, 19:36)
As lankausi VK pas U, na as tiesiog manau kad gal geriau iskart negu laukti kazko,uztai ir klausiu jusu patarimo,nes nzn ka daryti tokiu atveju,pinigeliai skolinti,nervu daug. Man isodino 2embrionus,blastutes turejo but 3,bet ir tos dingo.
Problema pas MB, mazas sk.,judrumas prastas.

laba diena,

gal pabandykite nuvaziuoti i Lenkija Bocian klinika... bekite nuo Usonienes... jai rupi tik pinigai.... ten daktarai neziures i Jus kaip i pinigu saltini... siulo priimtinesni varianta, o ne pati brangiausia... manau, gales tikrai gerai patarti... neismeskite vel skolintu pinigu... o be to, ir pacios proceduros ir vaistai Lenkijoje pigiau kainuoja
Atsakyti
QUOTE(sirinal @ 2015 09 05, 13:51)
sveiki,

mes vaziavome del mano problemu, nes Lietuvoje 6 metus visi sake, kad visas gerai ir laukite... tik laika praradome... mums net nesiule ivf... dariausi 2 histero ir 2 laparaskopijas... o gi mano problema prastos kokybes kaisialastes... siaip aisku, kad su visais tyrimais ir kelione 1 apsilankymas buvo apie 150-170 euru, tiesa ir su vaistais... pirmiau skire kontracepninius gerti... o galiausiai, tai pats ivf kainuoja 1000 euru jau su icsi, vaistu man nereikejo brangiu, nes issekes rezervas... tik palaikymaui dabar daug ka tenka vartoti... duphastone, festimon ir zvakutes... tai menesiui iseina apie 150 euru
Viso vaziavome 4 kartus, bendrai isleidome 2 000 euru, laukiame rezultato... bet i ta suma ieina visi tyrimai, net ir ziv bei hepatito, nenorejome cia darytis...
Papildyta:
laba diena,

gal pabandykite nuvaziuoti i Lenkija Bocian klinika... bekite nuo Usonienes... jai rupi tik pinigai.... ten daktarai neziures i Jus kaip i pinigu saltini... siulo priimtinesni varianta, o ne pati brangiausia... manau, gales tikrai gerai patarti... neismeskite vel skolintu pinigu... o be to, ir pacios proceduros ir vaistai Lenkijoje pigiau kainuoja

Tai vat galvojau apie nortway klinika,geri atsiliepimai,zinoma butu pinigeliu tai be jokiu kalbu sautume i TR,bet... verysad.gif vat apie Lenkija dar mazokai ka esu girdejus g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, o mums nepavyko cray.gif

Labai liūdna. Priminsiu, darėmės IVF+ICSI VK, įsodinimą atliko Visockienė (labai nepatiko). Mums viso kainavo ~3100Eur (kons., tyrimai, procedūra)

Nžn ką daryt... Tikrai bandysim dar kartą, bet kaip maks. geriau pasiruošti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 05, 06:31)
Manau taikytų. Tik yra didesnė tikimybė su daugiau kiausialasciu. Nes būna ir tuščių jų ir nesubrendusiu. Žinau su žemų rezervų kurioms buna po vieną foli stimuliuojant ar ne, yra taip darė be stimuliantu.
O kodėl jūs nenorite stimuliuoti?

Ačiū už nuomonę 4u.gif nenoriu dėl šalutinio poveikio...
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2015 09 05, 19:50)
Sveikos, merginos, o mums nepavyko  cray.gif

Labai liūdna. Priminsiu, darėmės IVF+ICSI VK, įsodinimą atliko Visockienė (labai nepatiko). Mums viso kainavo ~3100Eur (kons., tyrimai, procedūra)

Nžn ką daryt... Tikrai bandysim dar kartą, bet kaip maks. geriau pasiruošti?  unsure.gif

Uzjauciu verysad.gif Mums irgi buvo tas pars daryta,tik pas U, bet teko ir pas Visockiene lankytis,kol atostogavo U,tai man atrode viskas atmesstinai,tik ji daugiau bendraujanti nei U.
Kad tik kas pasakytu kurioj klinikoj laukia sekme,begtume tekinos visos
Atsakyti