Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 03, 20:43)
aciukas  smile.gif man kiausintakiai pasalinti, 1 ivf pas Odeta Kazlauskiene darem, persileidimas, 2ivf pas Usoniene irgi persileidimas, ir tik nortway gydytojai padejo, kai kraujavau ligonenei, nes dvynuku implantacija buvo, visada mano gydytojas skambindavo, teiravosi kokia gydytoja priziuri, pats jai skambindavo,pergyveno kartu su manim kad gali baigtis blogai, bendravo su kita klinika, klause ju nuomones, nu vienu zodziu gal man pasiseke, bet gydytojas tikrai is didziosios raides  rolleyes.gif

Visų pirma sveikinu su dvynukais 4u.gif
Aš taip laukiau kažkokios panašios žinutės į Tavo... Pati lankausi Northway pas R.Ž. ir ruošiuosi pas juos darytis IVF. Tai šis komentaras man kaip oro gūsis, kuris suteikia daug vilties... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 10:08)
Visų pirma sveikinu su dvynukais  4u.gif
Aš taip laukiau kažkokios panašios žinutės į Tavo... Pati lankausi Northway pas R.Ž. ir ruošiuosi pas juos darytis IVF. Tai šis komentaras man kaip oro gūsis, kuris suteikia daug vilties...  4u.gif

gal skaičiavot, kiek jums gausis IVF? kaži iki 10 tūkst. litų realu tilpt?
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 09 04, 10:49)
gal skaičiavot, kiek jums gausis IVF? kaži iki 10 tūkst. litų realu tilpt?

Nesu ekspertė, nes pati tik ruošiuos šiam reikalui, bet manau, kad įmanoma sutilpti g.gif Aišku, daug kas priklauso kokios nevaisingumo bėdos, kiek vaistų bus skiriama. Man viena mergaitė iš SM rašė, kad kainavo 7000 LT plius minus. Tai aš kažkaip galvoju, kad pati turėčiau sutilpti į 10 000LT. Bent jau to tikiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 10:58)
Nesu ekspertė, nes pati tik ruošiuos šiam reikalui, bet manau, kad įmanoma sutilpti  g.gif  Aišku, daug kas priklauso kokios nevaisingumo bėdos, kiek vaistų bus skiriama. Man viena mergaitė iš SM rašė, kad kainavo 7000 LT plius minus. Tai aš kažkaip galvoju, kad pati turėčiau sutilpti į 10 000LT. Bent jau to tikiuos  smile.gif

dėkui už info smile.gif labai sunku apsispręst į kurią kliniką eit..
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 10:58)
Nesu ekspertė, nes pati tik ruošiuos šiam reikalui, bet manau, kad įmanoma sutilpti  g.gif  Aišku, daug kas priklauso kokios nevaisingumo bėdos, kiek vaistų bus skiriama. Man viena mergaitė iš SM rašė, kad kainavo 7000 LT plius minus. Tai aš kažkaip galvoju, kad pati turėčiau sutilpti į 10 000LT. Bent jau to tikiuos  smile.gif

Na ziurekit kiek toje klinikoj ivf su icsi kainuoja, ar šaldymas kainuoja, kelionės jei ne vietiniai, echo ir konsultacija ivf metu atskirai skaiciuojasi, dar kraujo tyrimai prieš ivf abiems su vyru, vaistus skaičiuoti reiktų po gonalio 150-200 į dieną. Stimuliuojama plius minus 8-12 d. Dar kokių 3 cetrotide, po isodinimo crinonas bent po vieną į dieną dvi savaites. Dar kitoms skiria skystinancius fraksiparina leidžiamus.
Vaistų kainos nuo klinikos ir plius minus skiriasi
Bet jei vaistų minimaliai ir lengvai stimuliuojasi turėtumėt sutilpti į 3000 e.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 09 04, 11:05)

Mes pradžioje svyravom tarp TR ir LT. TR šiai dienai atkrenta, nes neturim kol kas santuokos liudijimo... Tai mes dabar pasiliekam ties Northway klinikos. Lankėmės ne vieną kartą pas juos ir likom patenkinti smile.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 04, 11:06)
Na ziurekit kiek toje klinikoj ivf su icsi kainuoja, ar šaldymas kainuoja, kelionės jei ne vietiniai, echo ir konsultacija ivf metu atskirai skaiciuojasi, dar kraujo tyrimai prieš ivf abiems su vyru,  vaistus skaičiuoti reiktų po gonalio 150-200 į dieną. Stimuliuojama plius minus 8-12 d. Dar kokių 3 cetrotide,  po isodinimo crinonas bent po vieną į dieną dvi savaites. Dar kitoms skiria skystinancius fraksiparina leidžiamus.
Vaistų kainos nuo klinikos ir plius minus skiriasi
  Bet jei vaistų minimaliai ir lengvai stimuliuojasi turėtumėt sutilpti į 3000 e.

Ačiū, Šiaurės meškut, už išsamų paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 09 04, 10:05)

Man VK gavosi 2700 euru, vazinejima i vilniu dar reiketu priskaiciuoti smile.gif, Bet mano atsiliepimas apie VK yra labai labai prastas.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 04, 11:27)
Man VK gavosi 2700 euru, vazinejima i vilniu dar reiketu priskaiciuoti smile.gif, Bet mano atsiliepimas apie VK yra labai labai prastas.

tai va, kad apie visus yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų smile.gif matyt, tiesiog teks mest monetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 04, 11:27)

Mums VK gavosi ~ 11000 litų. Atsiliepimai irgi prasti, nekartočiau.
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 09 03, 20:16)
Nu tikri saunuoliai!Gal pas R.Z. lanketes?nu ta as pastebejau kiek buvau,kad konsultuojasi ir tariasi su kitais,kitus konsultuoja,nugirdau pokalbi kad kazkuriuo atveju siuncia poras ir i uzsieni.Nu mums su vyru kazkaip rimta ispudi palike..Aisku technologijos,patirtis..nesigincysiu su niekuo,pagal Lt galimybes.Juk tik tokia rinka ir technologiju atsiperkamumas.. Bet gydytojai zmoniski.
Parduoti? blink.gif man kiti padovanoti siulo blush2.gif  biggrin.gif
Taip macca is aloe vera.

Tai as pardavus galesiu pora euriuku imesti i taupykle lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(1EVA @ 2015 09 03, 20:36)
niu ka mergytes, kraustausi jau i pilvuku namucius.  nestuke.gif
nuosirdziai visoms linkiu istverti ta sunku ivf kelia ir sulaukti teigiamu rezultatu.  4u.gif

Didziauisios sekmes thumbup.gif ,nepastebesi kaip ir mes ten atsidursim nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 08:58)

As manau tilpsit,nebent labai jau dideles problemos pas jus,nes mes VK pas U isleidom 8tukst.
Atsakyti
Interneto platybese radau " SUPER MULTIVITAMINŲ IR MINERALŲ KOMPLEKSAS N130" ,ten ieina ir cinka ,vit.E,selenas,kalcis,kalis ir t.t.,galvoju gal geriau viena toki kompleksa vyrui nupirkti,ar geriau butu atkirai kad eitu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 09 04, 09:08)
Visų pirma sveikinu su dvynukais  4u.gif
Aš taip laukiau kažkokios panašios žinutės į Tavo... Pati lankausi Northway pas R.Ž. ir ruošiuosi pas juos darytis IVF. Tai šis komentaras man kaip oro gūsis, kuris suteikia daug vilties...  4u.gif

Aciu uz sveikinimus smile.gif buvo trynukai, sirdeles visos plake tik liudnai baigesi treciam, labai daug isgyvenau.... bet aciu dievui pasiliko 2 maziukai rolleyes.gif

Taip as pas Rolanda Ziobaka dariau, tik plana sustate jo zmona

Linkiu jums nestuke.gif , manau taip ir bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 03, 20:41)
Reiks nuveit i kioskeli viena,cia pas mus prekiauja visokiais rusiskais vaistais. As tau galiu 5kg parduoti  lotuliukas.gif
Va ir man labai pleiskanoja oda,alieju tepu tepu ,bet kaip tai nieko neveikia.
O dar norejau paklaust ta macca kur naudojot,tai cia gal is aloe vera firmos?
Papildyta:

Kaip saunu,kai tavim rupinasi,negaila nei pinigu tada nieko. O pas ka lankotes nortw? Kiek jums ivf kainavo?
kiek  nestuke.gif  laiko jums?

Tikrai, nors 3 karta man su gydytoju pasiseke, as dariau pas ziobaka, jo zmona sustate ilga protokola, nors gavosi lygiai toks pat efektas kaip ir su trumpu, ir viskas mums kainavo 8000-9000lt smile.gif
Atsakyti