Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 02, 17:39)
Buvo hyper jums? Aš tiesiog sakau kad organizmui.reikia poilsio..Gi toks išbandymas...
Kiek foliu buvo?  Kiek apsivaisino?  Kaip stimuliavo? Dare icsi nes jei bėda turte?

Taip man buvo hyper...,operavo,tada ilsejausi 3men. ispunktavo 9,kai pradejom starta buvo like 6,idejo 2embrionus,ir daugiau nieko nedejo,nes nebeliko nieko. As kaip supratau taip tai ICSI,bet as maniah jis pats veiksmingiausias,o pasirodo nelabai. Oj zinokit nieko nzn if nzn ko griebtis,6metai laukimo ir vis nieko ir nieko
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2015 09 02, 18:09)
Liudna Erikulis verysad.gif kaip ir man. Bet as gal patarciau nepult is karto vel darytis...anuomet buvo hiper,dbr dejot snaigutes?ar klystu..!bet turbut vistiek buvo naudojami kaxkokie vaistai gleivinei augint,aspirinas,prednizolinas ar pan.As sakyciau irgi atsigaut reiktu organizmui.Net mano gyd po nepasisekusio sako po 3-4men galiu bandyt,o atvaziuot kad apziuretu net ne si cikla,o kita,t.y.po kt menesiniu. Aisku man stimuliuota dbr buvo. Bet vistiek..Per ta laika vyrui duotumet papildu. Nesvarbu kad jie taiko icsi ar imsi. As taip manau.Mano vyro turtas pagerus ju nuo oligospermijos pasidare normaspermija.

Labai liudna,bet ka darysi,mes kovoja kad kazko pasiektume,ir dar tie dikaduonei seimunai negali priimti mums palankaus istatymo doh.gif
Tai vat nusprendziau paiislseti,po ilgu skaitinejimu,kad man taip bus geriau,bet ryt pas gine manau nuvyksiu vistiek,nes sona skauda,tai tegul paziuri ar cistu kokiu nepriviso.
O kokius jus vyrui naudojot papildus? Nes mes kazkada naudojom puse metu siusdavomes is Amerikos,tai nezymiai,bet pagerejo?
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 02, 14:15)
Nu ka merginos,rezultatai tokie 0.500. Tai suprantu nieko nepavyko,laukiu gines skambucio tarsimes ka toliau daryt
Papildyta:

laikome kumstukus uz jus smile.gif
Gal galit pakomentuoti kokios buvo pas jus problemos? Ir kiek jums kainavo su visais vazinejimais,ar daug teko vaziuoti i echo?

Del Notway pasigincysiu, tikrai turi patirties, gydytojai nuostabus ir viska daro kad pavyktu IVF, jeigu ne jie, as turbut numirciau is skausmo ir gyvenimo be vaiku, 3 ivf pas juos pavyko, kruosciai ieskojo priezasciu, siule variantus, vienu zodziu siuo metu dvynukus nesioju biggrin.gif
Del VK merginos bekit, ypac nuo Usonienes...
Atsakyti

Mumijus,biciu pienelis,multi macca,bio cinkas+selenas+a+e,ir poto galiausiai tribumen. Pradejo gert pries 3men,ta tribumen tik paskutini men pagere pries ivf. Maca ir cinka su selenu tai nuolat gere.

QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 02, 20:47)
Del Notway pasigincysiu, tikrai turi patirties, gydytojai nuostabus ir viska daro kad pavyktu IVF, jeigu ne jie, as turbut numirciau is skausmo ir gyvenimo be vaiku, 3 ivf pas juos pavyko, kruosciai ieskojo priezasciu, siule variantus, vienu zodziu siuo metu dvynukus nesioju  biggrin.gif
Del VK merginos bekit, ypac nuo Usonienes...

O sveikinu! O kokios pas jus problemos buvo?pirmus du ivf kur daret?nors sekme musu dar neaplanke,bet kazkaip pasirode kad tikrai jie stengiasi gilinasi ir viska paaiskina,visada atsako,visada atraso sms ar el.pastu. o proceduros eigoj visad atsiliepia betkuriuo metu.Kaip supratau ir stipria embriologe turi.
Atsakyti
Pupiks, kas ten per mumijus? Nes radau ne viena ten jo rusi? O cia Jums kazkas israse?
Mes tai vartojom kazkada tribumen.
Dabar dar nete uztikau tokius kaip FERTILOVIT,bet reik ziuret kaina.
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 03, 06:59)
Pupiks, kas ten per mumijus? Nes radau ne viena ten jo rusi? O cia Jums kazkas israse?

As galvoju gal ir man kokiu vit.pagerti,nes nuo tu hormonu plaukai be perstojo slenka,kirpeja issigandus,sako kada tu nustosi tuos hormonus vartoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 03, 09:06)
Papildyta:

mums labai padėjo PROfertil
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 03, 08:06)
Pupiks, kas ten per mumijus? Nes radau ne viena ten jo rusi?

MB vartoja "zolotoe mumie" auksinis mumijus.
Pirkom Lukiskiu vaistinej. Mergaites sake, kad norfos vaistinej parduoda pigiausiai.
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 03, 08:06)
As galvoju gal ir man kokiu vit.pagerti,nes nuo tu hormonu plaukai be perstojo slenka,kirpeja issigandus,sako kada tu nustosi tuos hormonus vartoti  doh.gif

Oj kaip as jus suprantu doh.gif . Man pries 2 metus (vartojant metformina, bet gal tik sutapimas g.gif ) taip eme slinkti plaukai, kad baisu buvo sukuotis. Tuomet pradejau gerti nakvisu alieju 1000mg. Po truputi atsistato, dabar daug mazu plaukeliu vel priauge, kaip ir pas sita sypsenele stovi piestu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dariana @ 2015 09 03, 09:16)
Pirkom Lukiskiu vaistinej. Mergaites sake, kad norfos vaistinej parduoda pigiausiai.
Papildyta:
Oj kaip as jus suprantu doh.gif . Man pries 2 metus (vartojant metformina, bet gal tik sutapimas  g.gif  ) taip eme slinkti plaukai, kad baisu buvo sukuotis. Tuomet pradejau gerti nakvisu alieju 1000mg. Po truputi atsistato, dabar daug mazu plaukeliu vel priauge, kaip ir pas sita sypsenele stovi piestu hihihi.gif

Tai jei mano kirpejai baisu,ta ka kalbeti man,bet sake kad auga svarbu kiti,tai vat ir as ziurineju ka cia pagerti,man svarbu kad tik apetitas nepakiltu,nes as pampstu ir taip nuo situ visu stimuliaciju,atrodo taip mazai valgau,o kg vietoj ir atrodo kad tuoj pakilsiu kaip balionas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dariana @ 2015 09 03, 09:16)
Papildyta:
Oj kaip as jus suprantu doh.gif . Man pries 2 metus (vartojant metformina, bet gal tik sutapimas  g.gif  ) taip eme slinkti plaukai, kad baisu buvo sukuotis. Tuomet pradejau gerti nakvisu alieju 1000mg. Po truputi atsistato, dabar daug mazu plaukeliu vel priauge, kaip ir pas sita sypsenele stovi piestu hihihi.gif

Kad tik mano MB nepavirstu mumija lotuliukas.gif reiks paziureti savo miesteli,gal rasiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2015 09 03, 07:09)
mums labai padėjo PROfertil

Maniskis buvo geres kuri laika,bet nepasakyciau kad pagal pinigus poveikis buvo,nelabai mums padejo.
Atsakyti
Jo zolotoe mumijus.juodos tabletyte.Radau savo mistelio vaistinej. Reik ieskot ten kur rusisku buna.o gal internetu galima?!
Oi panos del kg kaip as noreciau priaugt,man hormonai neaugina svorio. Jo plaukai biski slenka,bet va auga kur nereik tai vesliai nuo ju. Dar zilu atsirade daug..tik nzn ar cia jau genai,ar nuo streso nervu ar nuo hormonu. Tik kazkaip oda issausejus pleiskenoja..nesuprantu ar cia nuo kokio vaisto?!reiks pastebet.
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 09 02, 20:37)
Mumijus,biciu pienelis,multi macca,bio cinkas+selenas+a+e,ir poto galiausiai tribumen. Pradejo gert pries 3men,ta tribumen tik paskutini men pagere pries ivf. Maca ir cinka su selenu tai nuolat gere.
O sveikinu! O kokios pas jus problemos buvo?pirmus du ivf kur daret?nors sekme musu dar neaplanke,bet kazkaip pasirode kad tikrai jie stengiasi gilinasi ir viska paaiskina,visada atsako,visada atraso sms ar el.pastu. o proceduros eigoj visad atsiliepia betkuriuo metu.Kaip supratau ir stipria embriologe turi.

aciukas smile.gif man kiausintakiai pasalinti, 1 ivf pas Odeta Kazlauskiene darem, persileidimas, 2ivf pas Usoniene irgi persileidimas, ir tik nortway gydytojai padejo, kai kraujavau ligonenei, nes dvynuku implantacija buvo, visada mano gydytojas skambindavo, teiravosi kokia gydytoja priziuri, pats jai skambindavo,pergyveno kartu su manim kad gali baigtis blogai, bendravo su kita klinika, klause ju nuomones, nu vienu zodziu gal man pasiseke, bet gydytojas tikrai is didziosios raides rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 09 03, 16:15)
Jo zolotoe mumijus.juodos tabletyte.Radau savo mistelio vaistinej. Reik ieskot ten kur rusisku buna.o gal internetu galima?!
Oi panos del kg kaip as noreciau priaugt,man hormonai neaugina svorio. Jo plaukai biski slenka,bet va auga kur nereik tai vesliai nuo ju. Dar zilu atsirade daug..tik nzn ar cia jau genai,ar nuo streso nervu ar nuo hormonu. Tik kazkaip oda issausejus pleiskenoja..nesuprantu ar cia nuo kokio vaisto?!reiks pastebet.

Reiks nuveit i kioskeli viena,cia pas mus prekiauja visokiais rusiskais vaistais. As tau galiu 5kg parduoti lotuliukas.gif
Va ir man labai pleiskanoja oda,alieju tepu tepu ,bet kaip tai nieko neveikia.
O dar norejau paklaust ta macca kur naudojot,tai cia gal is aloe vera firmos?
Papildyta:
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 03, 18:43)
aciukas  smile.gif man kiausintakiai pasalinti, 1 ivf pas Odeta Kazlauskiene darem, persileidimas, 2ivf pas Usoniene irgi persileidimas, ir tik nortway gydytojai padejo, kai kraujavau ligonenei, nes dvynuku implantacija buvo, visada mano gydytojas skambindavo, teiravosi kokia gydytoja priziuri, pats jai skambindavo,pergyveno kartu su manim kad gali baigtis blogai, bendravo su kita klinika, klause ju nuomones, nu vienu zodziu gal man pasiseke, bet gydytojas tikrai is didziosios raides  rolleyes.gif

Kaip saunu,kai tavim rupinasi,negaila nei pinigu tada nieko. O pas ka lankotes nortw? Kiek jums ivf kainavo?
kiek nestuke.gif laiko jums?
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 09 03, 20:43)
aciukas  smile.gif man kiausintakiai pasalinti, 1 ivf pas Odeta Kazlauskiene darem, persileidimas, 2ivf pas Usoniene irgi persileidimas, ir tik nortway gydytojai padejo, kai kraujavau ligonenei, nes dvynuku implantacija buvo, visada mano gydytojas skambindavo, teiravosi kokia gydytoja priziuri, pats jai skambindavo,pergyveno kartu su manim kad gali baigtis blogai, bendravo su kita klinika, klause ju nuomones, nu vienu zodziu gal man pasiseke, bet gydytojas tikrai is didziosios raides  rolleyes.gif

Nu tikri saunuoliai!Gal pas R.Z. lanketes?nu ta as pastebejau kiek buvau,kad konsultuojasi ir tariasi su kitais,kitus konsultuoja,nugirdau pokalbi kad kazkuriuo atveju siuncia poras ir i uzsieni.Nu mums su vyru kazkaip rimta ispudi palike..Aisku technologijos,patirtis..nesigincysiu su niekuo,pagal Lt galimybes.Juk tik tokia rinka ir technologiju atsiperkamumas.. Bet gydytojai zmoniski.
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 03, 21:41)
Reiks nuveit i kioskeli viena,cia pas mus prekiauja visokiais rusiskais vaistais. As tau galiu 5kg parduoti  lotuliukas.gif
Va ir man labai pleiskanoja oda,alieju tepu tepu ,bet kaip tai nieko neveikia.
O dar norejau paklaust ta macca kur naudojot,tai cia gal is aloe vera firmos?
Papildyta:

Kaip saunu,kai tavim rupinasi,negaila nei pinigu tada nieko. O pas ka lankotes nortw? Kiek jums ivf kainavo?
kiek  nestuke.gif  laiko jums?

Parduoti? blink.gif man kiti padovanoti siulo blush2.gif biggrin.gif
Taip macca is aloe vera.
Atsakyti
niu ka mergytes, kraustausi jau i pilvuku namucius. nestuke.gif
nuosirdziai visoms linkiu istverti ta sunku ivf kelia ir sulaukti teigiamu rezultatu. 4u.gif
Atsakyti