Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Verbena34 @ 2015 09 01, 17:04)
Latvijoje labai gerą įspūdį paliko EGV klinika. Pasiskaičiusi apie Embrions, koks ten pasidarė konvejeris, iškart ieškojau kitur.
Tikrai daug tyrimų ir daug dėmesio.
Dirba koordinatorė, kuriai galima bet kada rašyti ir skambinti. Į laiškus atsako ir 9 ryto, ir 11 vakaro, ir šeštadienį sekmadienį. Kadangi IVFą darėm "nuotoliniu būdu" (važiavom tik vienai konsultacijai, punkcijai ir įsodinimui), ir gana ilgai truko paruošiamieji darbai, su koordinatorė susirašėm apie 120 laiškų!
O skubiu reikalu duotas koordinatorės telefonas, ir gydytojas davė savo telefoną ir sakė skambinti bet kada.
Taip kad mano atsiliepimai apie EGV tik patys geriausi.

Gal esate, susiskaiciave, kiek glautinai kainavo 1 IVF EVG klinikoje?
Atsakyti
Sveikos merginos, o man klausimas taoks iskilo... ivf buvo atliktas 2
14 liepa, si men vel planuojam startuot. tyrimai kaip suprantu jau nebegalioja po tiek laiko?
Papildyta:
Patikslinsiu: 2014 m. liepa.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena34 @ 2015 09 01, 18:04)
Latvijoje labai gerą įspūdį paliko EGV klinika. Pasiskaičiusi apie Embrions, koks ten pasidarė konvejeris, iškart ieškojau kitur.
Tikrai daug tyrimų ir daug dėmesio.
Dirba koordinatorė, kuriai galima bet kada rašyti ir skambinti. Į laiškus atsako ir 9 ryto, ir 11 vakaro, ir šeštadienį sekmadienį. Kadangi IVFą darėm "nuotoliniu būdu" (važiavom tik vienai konsultacijai, punkcijai ir įsodinimui), ir gana ilgai truko paruošiamieji darbai, su koordinatorė susirašėm apie 120 laiškų!
O skubiu reikalu duotas koordinatorės telefonas, ir gydytojas davė savo telefoną ir sakė skambinti bet kada.
Taip kad mano atsiliepimai apie EGV tik patys geriausi.

Ar pavyko nestuke.gif?
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 01, 13:55)
Rytoj tikiuosi sulaukti geru ziniu  nestuke.gif

Kaip sekės? Gal jau turi rezultatą? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lizing @ 2015 09 02, 09:56)
Sveikos merginos, o man klausimas taoks iskilo... ivf buvo atliktas  2
14 liepa, si men vel planuojam startuot. tyrimai kaip suprantu jau nebegalioja po tiek laiko?
Papildyta:
Patikslinsiu: 2014 m. liepa.. smile.gif

Aš patarčiau viską pakartoti, nes visko gali būti. Man taip ir atsitiko, kad viskas pasikeitė. Juolab kai 1 IVF nepasisekė...
Atsakyti
žiūrėkit, o gali poliklinikos ginekologė duoti siuntimus, kad pasidaryčiau visus reikalingus tyrimus (pvz genetinius) iki einant į kokią nors vaisingumo kliniką? ar čia misija neįmanoma?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 09 01, 23:29)
Gal esate, susiskaiciave, kiek glautinai kainavo 1 IVF EVG klinikoje?

Gal geriau negąsdinsiu biggrin.gif nes mes darėm DIVF, plius Bykova, plius imuniteto vaistai. Tai suma gavosi kosminė.
Bet paprastas IVF būtų normaliau smile.gif
Jų tinklapyje gana aiškios kainos.

Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 02, 11:08)
Ar pavyko  nestuke.gif?

Viskas baigėsi negimdiniu, bet tai ne klinikos kaltė. Jei ne ta nedidelė smulkmena, visa kita sekėsi super rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena34: 02 rugsėjo 2015 - 10:35
QUOTE(Sandrėja @ 2015 09 01, 15:28)
Didžiausios sėkmės!  4u.gif

sveiki, aciu labai!;-)
Atsakyti
Nu ka merginos,rezultatai tokie 0.500. Tai suprantu nieko nepavyko,laukiu gines skambucio tarsimes ka toliau daryt
Papildyta:
[quote=sirinal,2015 09 01, 12:04]
[quote=zibute30,2015 06 25, 23:30]
Su Vilniaus VK tokie prisiminimai: Atejom punkcijai 15 min anksciau, taip liepe mano gydytoja cia klaipedoj, tai mus pasitiko tokia jau labai nemaloni ir susiraukusi administratore. Atsisedome laukt, laukiamasis ne is didziuju, jau vienai porai atejusiai po musu nebebuvo kur atsisest. Po mazdaug 40 min pagaliau pakviete mane procedurai, na ten narkoze, tai nieko nepamenu biggrin.gif. Atsibudau, apsirengiau, isejau i laukiamaji. Po 5 min pasikviete Usoniene, pasake kiek ispunktavo, kad sestadieni sodinimas. Klausia ar dar yra klausimu doh.gif , kokiu gali but klausimu kai dar esi po "kaifu" ir sunku paprastas mintis surinkt i viena. Dave lapa, isejom lauk. Skambinu sekancia diena del rezultatu, sako laukt ir skambint ryt apie 12 val. Skambinu 12, 12:05, 12:10 ir t.t., niekas nekelia paskui jau skambinu kas 10, kas 20 min, paskui kas pusvalandi. 15 val jau skambinu i pacia klinika, man pareiske taip: Tai juk siandien penktadienis, mes dirbam trumpiau, reikejo anksciau skambint bash.gif . Sakau as nuo 12 skambinu, niekas nekelia. Ai sako gal i boksa buvo isejes reikejo dazniau skambint frusty.gif. .....

Sveikos mergaites.... labai retai cia bunu... bet del aptirties su VK tai tikrai pritariu... Usoniene - daktare be kurturos ir uzuojautos... o ir pati klinika nepasizymi nieko ypatingu... apskritai Lietuvoje yra pinnigu melzimas... kalbejau su viena drauge, sake Latvijoje daug kur irgi panasus poziuris... niekam neidomus rezultatas... tik taupyk-bandyk.... bet nesigilina i problemas... Lietuvoje lankiausi VK klinikoje, Northway ir Kranvcenkos klinikoje.... taigi: Kravcenkos klinika visai aferistu ontora - uz tas pacias manipulaicijas 1 karta teko moketi 270 lt, kita karta uz ta pati 480 lt.... susidare ispudis, kad kaina priklauso nuo klienciu ta diena - daugiau, tai visoms pigiau, maziau - tai brangiau... o kai dabar po poros metu paprasiau israso is korteles del stimulaiciju, kiek buvo su kokiais vaistais ir kiek folikulu priaugo ir kokio dydzio.... tai paprase 5 euru, ok... kad ir ok... bet, atvaziuoju pasiimti ir skaitau... folikulu stebejimo rezultatu nera, bet yra parasyta, kad ivyko persileidimas... palauk... as net apstojusi nebuvau... tai is kur persileidimas??? palikau ta israsa ir pasakiau, kad ju klinika mazu maziausiai apgaudineja zmones.... su Usoniene teko pabendrauti kelis menesius... tai nieko nedare, tik apziuredavo ir atidedavo viska... atseit cistos... ok, klausiu kodel, gal ka galime padaryti - tai atsake, ka as zinau kodel, gal vezys.... matyt as labai apsikeiciau, tai oj, as gi pajuokavau, nera cia ko zaliuoti.... ar tai normalu??? paskutini karta VK buvau si pavasari... tai buvo sestadienis... ejau pas Meskauskiene... tai 7 min. konsultacija kainavo 50 Euru, o del ivf viska papsakoti turetu sesele... nes jinai jau skubejo namo (as buvau paskutine paciente).... Northway klinikoje visi bendrauja labai maloniai, bet, bijau, kad neturi pakankamai patirties sioje sferoje.... apskritai Lietuvoje mazai patirties...
Mergaites, nuosirdziai patariu vaziuoti i Lenkija... sekmadieni man buvo isodinimas... laukiame rezultato... patikiekite, poziuris i kleintus visas kitoks... mandagus, isiklauso, pataria kas tinka, o ne tai kas brangiausia... Lietuvoje visiems skiria kruva brangiu vaistu pries ivf... o man pasake, kad nebus didelio skirtumo praktiskai ar su tais ar su paprastesniais... tai bent jau sutaupsyiu... sake, kaip norite... bet patare... pirma syki vaziavome (nezinojome, kad laikas skirtingas), atvaziavome visa valanda anksciau, tai rado galimybe priimti anksciau, nes dar reikejo daryti tyrimus... tai puiki klinika Balstogeje www.klinikabocian.pl daktarai kalba angliskai ir rusiskai... kaip sugalvojau vaziuoti i Lenkija? kad pati daktare is Northway pasake, kad vaistus ivf'ui galesiu pirkti Lenkijoje, iseina apie 20-25% pigiau... tai ir pamaniau, gal ir proceduros pigesnes... pasiskaiciau, tikrai taip... aisku prisideda vaziavimas... bet... ten visai kitas poziuris i klienta.... labai draugiskas, profesionaliai paaiskina visas galimybes ir variantus i prieki, ir rekomenduoja... ko pas mus niekur nerasi - visi sako jums spresti... o gi jus daktarai, patarkite... ir dar, patys skambina, atsako i el laiskus... jei ka pamirsai paklausti, visada gali parasyti laiska el pastu arba paskambinti... zinokite, as rekomenduoju pasidometi sia klinika.... o po poros savaiciu galesiu pranesti kaip man pavyko... labai tikiuosi, kad pavyko smile.gif
[/quote]
laikome kumstukus uz jus smile.gif
Gal galit pakomentuoti kokios buvo pas jus problemos? Ir kiek jums kainavo su visais vazinejimais,ar daug teko vaziuoti i echo?
Atsakyti
Merginos patarkit prasau,su MB nutarem nenuleisti ranku ir si cikla vel pameginti,t.y.rytoj turesiu pradeti leistis vaistus,bet merginos ar verta iskart pulti,vienintelis dalykas kad tik vel nebutu hiperstimuliacijos? Aisku gine sake galima daytis ir si cikla,bet kad tai nebutu tik pinigeliams gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 02, 17:01)
Merginos patarkit prasau,su MB nutarem nenuleisti ranku ir si cikla vel pameginti,t.y.rytoj turesiu pradeti leistis vaistus,bet merginos ar verta iskart pulti,vienintelis dalykas kad tik vel nebutu hiperstimuliacijos? Aisku gine sake galima daytis ir si cikla,bet kad tai nebutu tik pinigeliams gauti g.gif

Labai liūdna kad nepavyko..... 4u.gif

Būk gera primink pas ka dareis ivf? Nes nu tikrai nenoriu nieko šmeižti bet nuo tokios gines bėgti kuo toliau...du ciklus iš eilės ivf daryti.... Visur bent du ciklus siūlo atsigauti dažniausiai rekomenduojama tris...o dar jums buvo hyper... Ar čia su snaigutem daret?
Kokioa jūsų bedos?

Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 02, 15:07)
Labai liūdna kad nepavyko..... 4u.gif

Būk gera primink pas ka dareis ivf?  Nes nu tikrai nenoriu nieko šmeižti bet nuo tokios gines bėgti kuo toliau...du ciklus iš eilės ivf daryti.... Visur bent du ciklus siūlo atsigauti dažniausiai rekomenduojama tris...o dar jums buvo hyper... Ar čia su snaigutem daret?
Kokioa jūsų bedos?

As lankausi VK pas U, na as tiesiog manau kad gal geriau iskart negu laukti kazko,uztai ir klausiu jusu patarimo,nes nzn ka daryti tokiu atveju,pinigeliai skolinti,nervu daug. Man isodino 2embrionus,blastutes turejo but 3,bet ir tos dingo.
Problema pas MB, mazas sk.,judrumas prastas.
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 02, 19:36)
As lankausi VK pas U, na as tiesiog manau kad gal geriau iskart negu laukti kazko,uztai ir klausiu jusu patarimo,nes nzn ka daryti tokiu atveju,pinigeliai skolinti,nervu daug. Man isodino 2embrionus,blastutes turejo but 3,bet ir tos dingo.
Problema pas MB, mazas sk.,judrumas prastas.

Buvo hyper jums? Aš tiesiog sakau kad organizmui.reikia poilsio..Gi toks išbandymas...
Kiek foliu buvo? Kiek apsivaisino? Kaip stimuliavo? Dare icsi nes jei bėda turte?
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 09 02, 17:01)

Liudna Erikulis verysad.gif kaip ir man. Bet as gal patarciau nepult is karto vel darytis...anuomet buvo hiper,dbr dejot snaigutes?ar klystu..!bet turbut vistiek buvo naudojami kaxkokie vaistai gleivinei augint,aspirinas,prednizolinas ar pan.As sakyciau irgi atsigaut reiktu organizmui.Net mano gyd po nepasisekusio sako po 3-4men galiu bandyt,o atvaziuot kad apziuretu net ne si cikla,o kita,t.y.po kt menesiniu. Aisku man stimuliuota dbr buvo. Bet vistiek..Per ta laika vyrui duotumet papildu. Nesvarbu kad jie taiko icsi ar imsi. As taip manau.Mano vyro turtas pagerus ju nuo oligospermijos pasidare normaspermija.
Atsakyti