Nu ka merginos,rezultatai tokie 0.500. Tai suprantu nieko nepavyko,laukiu gines skambucio tarsimes ka toliau daryt
Papildyta:
[quote=sirinal,2015 09 01, 12:04]
[quote=zibute30,2015 06 25, 23:30]
Su Vilniaus VK tokie prisiminimai: Atejom punkcijai 15 min anksciau, taip liepe mano gydytoja cia klaipedoj, tai mus pasitiko tokia jau labai nemaloni ir susiraukusi administratore. Atsisedome laukt, laukiamasis ne is didziuju, jau vienai porai atejusiai po musu nebebuvo kur atsisest. Po mazdaug 40 min pagaliau pakviete mane procedurai, na ten narkoze, tai nieko nepamenu
. Atsibudau, apsirengiau, isejau i laukiamaji. Po 5 min pasikviete Usoniene, pasake kiek ispunktavo, kad sestadieni sodinimas. Klausia ar dar yra klausimu
, kokiu gali but klausimu kai dar esi po "kaifu" ir sunku paprastas mintis surinkt i viena. Dave lapa, isejom lauk. Skambinu sekancia diena del rezultatu, sako laukt ir skambint ryt apie 12 val. Skambinu 12, 12:05, 12:10 ir t.t., niekas nekelia paskui jau skambinu kas 10, kas 20 min, paskui kas pusvalandi. 15 val jau skambinu i pacia klinika, man pareiske taip: Tai juk siandien penktadienis, mes dirbam trumpiau, reikejo anksciau skambint
. Sakau as nuo 12 skambinu, niekas nekelia. Ai sako gal i boksa buvo isejes reikejo dazniau skambint
. .....
Sveikos mergaites.... labai retai cia bunu... bet del aptirties su VK tai tikrai pritariu... Usoniene - daktare be kurturos ir uzuojautos... o ir pati klinika nepasizymi nieko ypatingu... apskritai Lietuvoje yra pinnigu melzimas... kalbejau su viena drauge, sake Latvijoje daug kur irgi panasus poziuris... niekam neidomus rezultatas... tik taupyk-bandyk.... bet nesigilina i problemas... Lietuvoje lankiausi VK klinikoje, Northway ir Kranvcenkos klinikoje.... taigi: Kravcenkos klinika visai aferistu ontora - uz tas pacias manipulaicijas 1 karta teko moketi 270 lt, kita karta uz ta pati 480 lt.... susidare ispudis, kad kaina priklauso nuo klienciu ta diena - daugiau, tai visoms pigiau, maziau - tai brangiau... o kai dabar po poros metu paprasiau israso is korteles del stimulaiciju, kiek buvo su kokiais vaistais ir kiek folikulu priaugo ir kokio dydzio.... tai paprase 5 euru, ok... kad ir ok... bet, atvaziuoju pasiimti ir skaitau... folikulu stebejimo rezultatu nera, bet yra parasyta, kad ivyko persileidimas... palauk... as net apstojusi nebuvau... tai is kur persileidimas??? palikau ta israsa ir pasakiau, kad ju klinika mazu maziausiai apgaudineja zmones.... su Usoniene teko pabendrauti kelis menesius... tai nieko nedare, tik apziuredavo ir atidedavo viska... atseit cistos... ok, klausiu kodel, gal ka galime padaryti - tai atsake, ka as zinau kodel, gal vezys.... matyt as labai apsikeiciau, tai oj, as gi pajuokavau, nera cia ko zaliuoti.... ar tai normalu??? paskutini karta VK buvau si pavasari... tai buvo sestadienis... ejau pas Meskauskiene... tai 7 min. konsultacija kainavo 50 Euru, o del ivf viska papsakoti turetu sesele... nes jinai jau skubejo namo (as buvau paskutine paciente).... Northway klinikoje visi bendrauja labai maloniai, bet, bijau, kad neturi pakankamai patirties sioje sferoje.... apskritai Lietuvoje mazai patirties...
Mergaites, nuosirdziai patariu vaziuoti i Lenkija... sekmadieni man buvo isodinimas... laukiame rezultato... patikiekite, poziuris i kleintus visas kitoks... mandagus, isiklauso, pataria kas tinka, o ne tai kas brangiausia... Lietuvoje visiems skiria kruva brangiu vaistu pries ivf... o man pasake, kad nebus didelio skirtumo praktiskai ar su tais ar su paprastesniais... tai bent jau sutaupsyiu... sake, kaip norite... bet patare... pirma syki vaziavome (nezinojome, kad laikas skirtingas), atvaziavome visa valanda anksciau, tai rado galimybe priimti anksciau, nes dar reikejo daryti tyrimus... tai puiki klinika Balstogeje www.klinikabocian.pl daktarai kalba angliskai ir rusiskai... kaip sugalvojau vaziuoti i Lenkija? kad pati daktare is Northway pasake, kad vaistus ivf'ui galesiu pirkti Lenkijoje, iseina apie 20-25% pigiau... tai ir pamaniau, gal ir proceduros pigesnes... pasiskaiciau, tikrai taip... aisku prisideda vaziavimas... bet... ten visai kitas poziuris i klienta.... labai draugiskas, profesionaliai paaiskina visas galimybes ir variantus i prieki, ir rekomenduoja... ko pas mus niekur nerasi - visi sako jums spresti... o gi jus daktarai, patarkite... ir dar, patys skambina, atsako i el laiskus... jei ka pamirsai paklausti, visada gali parasyti laiska el pastu arba paskambinti... zinokite, as rekomenduoju pasidometi sia klinika.... o po poros savaiciu galesiu pranesti kaip man pavyko... labai tikiuosi, kad pavyko
[/quote]
laikome kumstukus uz jus
Gal galit pakomentuoti kokios buvo pas jus problemos? Ir kiek jums kainavo su visais vazinejimais,ar daug teko vaziuoti i echo?