Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Vilte2 @ 2015 06 22, 12:05)
Gaila  4u.gif . Gaila ir kad gydytojai nenustato priezasciu kodel kas vyksta, ta nezinia varo i nevilti sad.gif.
Gal kuri is merginu lanketes londone balticmedicalcentre? Gal turit kokiu atsiliepimu? Atsiprasau kad ne i tema as  4u.gif

As per baltic medical centre dariausi northway klinikoje, tikrai buvau labai patenkinta viskuo. Deja, rezultatu nebuvo, manau gal siek tiek prieziuros trukumas stimuliacijos metu UK, bent jau mano atveju. Bet greiciausiai tai nebutu pakeite galutinio rezultato
Papildyta:
QUOTE(zibute30 @ 2015 06 22, 19:23)
Jeee, kaip saunu wub.gif  thumbup.gif  Na svarbiausia dabar aukit ir stipriai laikykites nestuke.gif
As vis pagalvodavau kaip tau einas, jau masciau, kad viskas pavyko ir net nosies nebenori cia kist, bet va gaila verysad.gif, kad nepavyko ir tau,  4u.gif o ka patys gydytojai snekejo?

Uoj tikrai nepamirsciau jusu, mergaites smile.gif norejau kuo maziau streso patirti, jautri esu tai ir daktare prisake, kad tik lovoje, vyras aplik sokinetu ir tik geros emocijos. Jokio paaiskinimo negavau, paprasciausiai nenorejo kabintis. Bandysim dar karteli, tad prasideda intensyvus svorio auginimas, sportas smile.gif
O koks tavo tolimesnis planas? Net asara nubraukiau suzinojusi tavo zinias sad.gif bandysim vel tuo paciu metu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 06 22, 12:11)
Sveikutes 4u.gif  ateinu pasidziaugti wub.gif
8DPI HCG 16 PRG 38
11DPI HCG 100, PRG 127 wub.gif  wub.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 06 23, 00:19)
Uoj tikrai nepamirsciau jusu, mergaites smile.gif norejau kuo maziau streso patirti, jautri esu tai ir daktare prisake, kad tik lovoje, vyras aplik sokinetu ir tik geros emocijos. Jokio paaiskinimo negavau, paprasciausiai nenorejo kabintis. Bandysim dar karteli, tad  prasideda intensyvus svorio auginimas, sportas smile.gif
O koks tavo tolimesnis planas? Net asara nubraukiau suzinojusi tavo zinias sad.gif bandysim vel tuo paciu metu? wink.gif

Tai kaip ir aš negavau jokio atsakymo kodėl nesidalino, tas baisiausiai liūdina kai nežinai kas ir kodėl. Na pirma mąsčiau apie rudenį, bet dabar turėjom dar be IVF papildomai didelių išlaidų, tai manau startuosiu nuo naujų metų, o dar ir reikia apsispręst kur, nes į VK nebenoriu grįžt jau vien dėl aplinkos esančios ten. O kada tu mąstai apie kitą bandymą? Ir ar vėl Northway darytumei? Kaip ten gydytojai, kaip aplinka? ax.gif
O tau kokia Hystero ar LP buvo daryta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibute30: 23 birželio 2015 - 09:55
QUOTE(zibute30 @ 2015 06 23, 07:53)
Tai kaip ir aš negavau jokio atsakymo kodėl nesidalino, tas baisiausiai liūdina kai nežinai kas ir kodėl. Na pirma mąsčiau apie rudenį, bet dabar turėjom dar be IVF papildomai didelių išlaidų, tai manau startuosiu nuo naujų metų, o dar ir reikia apsispręst kur, nes į VK nebenoriu grįžt jau vien dėl aplinkos esančios ten. O kada tu mąstai apie kitą bandymą? Ir ar vėl Northway darytumei? Kaip ten gydytojai, kaip aplinka? ax.gif
O tau kokia Hystero ar LP buvo daryta?

Nedariau tokiu tyrimu, as noriu kita klinika susirasti ir issamiai su jais pasikalbeti kokiu tyrimu mums reiketu, ar genetiniu, imuniteto, ar dar kokiu. Tikiuosi jie gales padeti. Northway klinika man labai patiko, super daktarai ir seseles, tik daug susirasinejimo zinutemis, kadangi ne visada laiko turi atsiliepti telefonu.
O mes svajojame apie VK... kodel tau ten nepatiko? ax.gif
Atsakyti
Man VK padarė krūvą procedūrų. Visų pirma 6 stimuliacijas ir 3 IUI atvirkščiai - darydavo tą ciklą kai folikulai blogoj pusėj, nes blogai padarė GN.
Paskui 3 IVF - tyrimų beveik jokių nereikia, sutaupai, ateini dar bandyti.
Ir taip 8 metus.
Kai pabėgus iš VK pradėjau tirtis, pasirodo, ir IVFai negalėjo pavykti.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 23, 09:28)
Man VK padarė krūvą procedūrų. Visų pirma 6 stimuliacijas ir 3 IUI atvirkščiai - darydavo tą ciklą kai folikulai blogoj pusėj, nes blogai padarė GN.
Paskui 3 IVF - tyrimų beveik jokių nereikia, sutaupai, ateini dar bandyti.
Ir taip 8 metus.
Kai pabėgus iš VK pradėjau tirtis, pasirodo, ir IVFai negalėjo pavykti.

Gal kvailai paklausiu, bet kokie tyrimai parode kad IVF negalejo pavykti? blush2.gif
Atsakyti
Pvz. prolaktinas 1200 - kurio netyrė nei karto. Ir dar daug visko.
Galų gale, galiu pasakyti, netyrė nieko. Išskyrus LH, FSH, E2 ir porą infekcijų.
Genetikų nesiūlė, LP nesiūlė, endokrinologo nesiūlė... NIEKO, tik taupyti ir vėl ateiti su penkiaženkle suma.
Infekcijos nesvarbios, nes pastoja su ŽIV, AIDSir sifiliu.
Mano genetikė pakraupsta, kad ateina poros po 3 nepavykusių IVFų, ir jų nieks nesiunčia pas genetikus. Patys sugalvoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 24 birželio 2015 - 12:35
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 24, 09:33)
Pvz. prolaktinas 1200 - kurio netyrė nei karto. Ir dar daug visko.
Galų gale, galiu pasakyti, netyrė nieko. Išskyrus LH, FSH, E2 ir porą infekcijų.
Genetikų nesiūlė, LP nesiūlė, endokrinologo nesiūlė... NIEKO, tik taupyti ir vėl ateiti su penkiaženkle suma.
Infekcijos nesvarbios, nes pastoja su ŽIV, AIDSir sifiliu.
Mano genetikė pakraupsta, kad ateina poros po 3 nepavykusių IVFų, ir jų nieks nesiunčia pas genetikus. Patys sugalvoja.

Man irgi keistas gydytoju poziuris i mus. negi pinigai yra svarbiau visko? O kur zmogiskumas? Juk neateinu pasididinti papu! Noriu pagimdyti savo vyrui vaika, savo tevam anuka ir gyventi prasminga gyvenima. O ne egzistuoti nuo vienu mmm iki kitu verysad.gif .
Bandysiu kovot ir as su savo gydytoju ax.gif
Atsakyti
Dar patikslinu - tai yra 8 metai ir 13 procedūrų. Ir nieko daugiau netirti, tik taupyti pinigus ir bandyti.
Pagrindinė mūsų problema buvo imunitetas, kur Lietuvos vaisingumo daktarai visai nesigilina.
Atsakyti
Tikrai liudna girdeti, kad taip aplaidziai ziurima... O tai kur reikia kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 06 24, 17:36)
Dar patikslinu - tai yra 8 metai ir 13 procedūrų. Ir nieko daugiau netirti, tik taupyti pinigus ir bandyti.
Pagrindinė mūsų problema buvo imunitetas, kur Lietuvos vaisingumo daktarai visai nesigilina.

Tikrai liudna ir pikta, kad taip vyksta. Bet taip yra ne tik Lietuvoj, bet ir UK. Po pirmo nepavykusio IVF man net kraujo neime ir netikrino hormonu. Dabar po antro IVF viskas tas pats! Kai nuejau pas sesele pranesti kad nepavyko vel, ji sake laukt susitikimo su gydytoju. Bet, jei gydytojas perziures mano istorija ir jam pasirodys, kad neverta su manim susitikt, jis viska perduos man per sesele!!! Ir trecia karta vel darysim taip aklai, be tyrimu! Argi ne absurdas?!! doh.gif
Todel esu labai patenkinta radus sita foruma, kur gali rasti info apie IVF thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,turiu 12 dezuciu Utrogestan,galiojimas geras,atiduociau pigiau,i az
Atsakyti