QUOTE(Vilte2 @ 2015 06 22, 12:05)
Gaila . Gaila ir kad gydytojai nenustato priezasciu kodel kas vyksta, ta nezinia varo i nevilti .
Gal kuri is merginu lanketes londone balticmedicalcentre? Gal turit kokiu atsiliepimu? Atsiprasau kad ne i tema as
Gal kuri is merginu lanketes londone balticmedicalcentre? Gal turit kokiu atsiliepimu? Atsiprasau kad ne i tema as
As per baltic medical centre dariausi northway klinikoje, tikrai buvau labai patenkinta viskuo. Deja, rezultatu nebuvo, manau gal siek tiek prieziuros trukumas stimuliacijos metu UK, bent jau mano atveju. Bet greiciausiai tai nebutu pakeite galutinio rezultato
Papildyta:
QUOTE(zibute30 @ 2015 06 22, 19:23)
Jeee, kaip saunu Na svarbiausia dabar aukit ir stipriai laikykites
As vis pagalvodavau kaip tau einas, jau masciau, kad viskas pavyko ir net nosies nebenori cia kist, bet va gaila , kad nepavyko ir tau, o ka patys gydytojai snekejo?
As vis pagalvodavau kaip tau einas, jau masciau, kad viskas pavyko ir net nosies nebenori cia kist, bet va gaila , kad nepavyko ir tau, o ka patys gydytojai snekejo?
Uoj tikrai nepamirsciau jusu, mergaites norejau kuo maziau streso patirti, jautri esu tai ir daktare prisake, kad tik lovoje, vyras aplik sokinetu ir tik geros emocijos. Jokio paaiskinimo negavau, paprasciausiai nenorejo kabintis. Bandysim dar karteli, tad prasideda intensyvus svorio auginimas, sportas
O koks tavo tolimesnis planas? Net asara nubraukiau suzinojusi tavo zinias bandysim vel tuo paciu metu?