Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 30, 12:22)
aš suprasčiau, kad gali būti 25% iš pastojimų unsure.gif kažkaip žiaurokai skamba, kad tik iš 4-o pastojimo sveikas vaikutis g.gif tam ir yra pgd taikomas, kad iš karto be pakitimų embrioną įsodina ir žinot, kad sveiką vaikutį nešiojat, o ne kad laukt iki 12 sav.  unsure.gif juolab, kad jums daug folių auga. važiuokit į Tr, pinigų kiek daugiau, bet sveikatos ir nervų sutaipysit 4u.gif

Mums aiškino (ir mokslinį darbą skaičiau), kad iš tų atvejų, kai pastosiu, tikimybė persileidimams 50%, 25% su genetinėm ligom ir 25% sveiki vaikai g.gif Pastoju kiekvienąkart, tik nesėkmingai..
Važiuočiau į TR kad ir šiandien, ypač po to posto cray.gif Bet kad ir kaip galbūt čia daugumai skamba, bet neturim mes tam pinigų doh.gif Paskutinė viltis FET, o jei ne.. gal teks pratintis prie minties apie donorą angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 30 rugpjūčio 2015 - 12:45
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 30, 12:44)
Mums aiškino (ir mokslinį darbą skaičiau), kad iš tų atvejų, kai pastosiu, tikimybė persileidimams 50%, 25% su genetinėm ligom ir 25% sveiki vaikai g.gif Pastoju kiekvienąkart, tik nesėkmingai..
Važiuočiau į TR kad ir šiandien, ypač po to posto cray.gif Bet kad ir kaip galbūt čia daugumai skamba, bet neturim mes tam pinigų doh.gif Paskutinė viltis FET, o jei ne.. gal teks pratintis prie minties apie donorą angel_sadangel.gif

Persikute, bet jei suskaičiavus IVF ir visus fet, kuriuos darėt ir dar gali tekti daryti, ar nebus brangiau nei TR? g.gif o kiek nervų doh.gif na pastosit po fet ir ką tada? laukti su viltim ir tikėtis, kad nepersileisit ir kad vaikutis nebus su negalia? unsure.gif aš neturiu minty, kad jūs mestumėt dabar dar turimas snaigutes, bet jei, neduok dieve, taip nutiktų, kad nepavyktų, nebesidarykit LT ir LV unsure.gif nebesialinkit savęs vaistais ir tuščiomis viltimis g.gif
ieškokit kitų galimybių mirksiukas.gif
beje, Turkijoj kur kas pigiau PGD su skrydžiais, pragyvenimu, pramogom ir apsipirkimais blush2.gif nei Rygos toj klinikoj, kur daro PGD mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 30 rugpjūčio 2015 - 13:21
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 30, 13:18)
Persikute, bet jei suskaičiavus IVF ir visus fet, kuriuos darėt ir dar gali tekti daryti, ar nebus brangiau nei TR? g.gif  o kiek nervų doh.gif na pastosit po fet ir ką tada? laukti su viltim ir tikėtis, kad nepersileisit ir kad vaikutis nebus su negalia? unsure.gif aš neturiu minty, kad jūs mestumėt dabar dar turimas snaigutes, bet jei, neduok dieve, taip nutiktų, kad nepavyktų, nebesidarykit LT ir LV unsure.gif  nebesialinkit savęs vaistais ir tuščiomis viltimis g.gif
beje, Turkijoj kur kas pigiau PGD su skrydžiais, pragyvenimu, pramogom ir apsipirkimais blush2.gif  nei Rygos toj klinikoj, kur daro PGD mirksiukas.gif

Uj, Rygoj kainos kosminės doh.gif Tik šiaip ten užklausiau, važiuot tikrai neplanuojam ten schmoll.gif
Taip, IVF su FET kaina turbūt tas pats kas TR, bet kad kai darėm, nežinojom šitos baisios diagnozės verysad.gif Tik po persileidimo ištyrė.. Ech, jei būtume žinoję prieš viską, jau gal turkiuką sųpuotume unsure.gif
Dar kartą pamoka visoms - prieš IVF tirkitės ne tik zarazas, bet ir genetiką!
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 08 28, 12:07)
va šito aš niekaip nesuprantu. gi tokie pinigai, plius visi tie vaistai tikrai ne į naudą organizmui

Gydytojams dzin musu svaikata, nes zino kad ateisim dar ir dar kol nepastosim, jie is to pinigus daro, pirmas kartas tai isvis testinis, persileidimas - gydytojo isvada tiesiog taip buna, antra karta persileidimas - gamtos atranka, o jej kaip prisimenu, tai pikta....
Papildyta:
QUOTE(Sandrėja @ 2015 08 28, 12:37)
Ačiū smile.gif

Aš ir dabar naudoju crinoną 8 proc ir geriu Thyroxin 0,25 mikrogramus/per dieną
Laukiu tų 12 d. ir eisiu darytis testo  ax.gif

Turbut pirmas kartas IVF? nes mazokai vaistu po isodinimo vartojate smile.gif as tai prednizolona, ektrafema, bromokriptina, crinona, frakseparina (krauja skystina, nors ir buvo viskas ok) vienu zodziu kaip nepavyko pora kartu, prirase vaistu kad si karta tikrai pavyktu va tokie musu gydytojai:)
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 30, 13:18)

Alternatyvų pas mus nėra daug, nes nėra pinigų. Arba pavyks su FET (vilties mažai), arba IUI su donoru (su manim viskas ok, bet šios minties neprisileidžiu dar, tik MB puse lūpų kalba).. Todėl ir verkiu jums ant peties šiame forume cray.gif
Nepykit, kad aš čia off-topic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 30, 16:38)
Alternatyvų pas mus nėra daug, nes nėra pinigų. Arba pavyks su FET (vilties mažai), arba IUI su donoru (su manim viskas ok, bet šios minties neprisileidžiu dar, tik MB puse lūpų kalba)..  Todėl ir verkiu jums ant peties šiame forume cray.gif
Nepykit, kad aš čia off-topic 4u.gif

O tb tėvai žino? Gal tėvai padėtų kitus pinigėlius sutaupytumet po biski po biski ir į priekį... Suprantu kad pinigai ant medžių neauga... Bet... Nu jei yra tikimybė kodėl nepabandžius...bet vistik norisi tikėti jūsų fet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 30, 16:02)
O tb tėvai žino?  Gal tėvai padėtų kitus pinigėlius sutaupytumet po biski po biski ir į priekį... Suprantu kad pinigai ant medžių neauga... Bet... Nu jei yra tikimybė kodėl nepabandžius...bet vistik norisi tikėti jūsų fet  wub.gif

Ačiū, meškute 4u.gif

Tėvai nežino tiksliai, bet aišku įtaria, kad bėdų yra. Anksčiau per Kalėdas anūkų prašydavo, o dabar kojinių ar saldainių unsure.gif
Negali jie daug padėti - kaimuose daug neuždirbsi.. Įdeda uogienių, pomidorų, ir kiek išgali, euriukų vis į kišenę. Tik išgali nekažką verysad.gif Mano tėvai dar studentą šlaikyt turi (mokslai žiauriai daug kainuoja), MB tėvelio išvis neturi..

Viskas, nebekrausiu savo bėdų! Sėkmės mums visoms wub.gif Svarbiausia tikėti ir nenuleisti rankų wub.gif
Atsakyti
Aš gal perdėjau su translokuota dislokacia, gi ne genetikas mastau.gif

Galvoju, kad iš kitos pusės tai gal ir gerai, kad LT taip va daro be tyrimų. O vat padarytų, pasakytų, kad viltis labai maža ar jos visai nėra, nepabandytum, o paskui graužtumeisi, kad gal būtų išėję. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 08 30, 16:35)
Gydytojams dzin musu svaikata, nes zino kad ateisim dar ir dar kol nepastosim, jie is to pinigus daro, pirmas kartas tai isvis testinis, persileidimas - gydytojo isvada tiesiog taip buna, antra karta persileidimas - gamtos atranka, o jej kaip prisimenu, tai pikta....
Papildyta:
Turbut pirmas kartas IVF? nes mazokai vaistu po isodinimo vartojate smile.gif as tai prednizolona, ektrafema, bromokriptina, crinona, frakseparina (krauja skystina, nors ir buvo viskas ok) vienu zodziu kaip nepavyko pora kartu, prirase vaistu kad si karta tikrai pavyktu va tokie musu gydytojai:)

Taip, pirmas kartas ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,as tokioj nevilti,kad net bijau issizioti verysad.gif anksciau cia labai daznai lankydavausi,paskui apleidau,dabar vel cia atejau ,nes jus labai ikvepiate pasitikejimo ir noro siekti savo tikslo thumbup.gif
Tai vat po ivykusios hiperstimuliacijos,ilsejausi 3men.tada vel kibom i keliones pas medikus,na auginom gleivine su estrofen ir priejom kad 08.19d idejo du grazius embrionus,tada turejo 21 d ideti blastutes ar kaip ten jos,bet ...jo dingo,sake kad taip buna ir tiketis reikia kad 2 embrionai prigis,na bet as tokioj nevilti,man mmm turetu pasirodyti tik 05d,bet man jau pateplioja ,karstis musa,o sian isvis toks jausmas kad jos ateina anksciau doh.gif aisku mb neistvere ir sako darom testa,nors vakar buvo tik 11DPO,aisku nieko neparode. Nzn net ka ir galvoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 08 31, 12:14)
Sveikos merginos,as tokioj nevilti,kad net bijau issizioti  verysad.gif  anksciau cia labai daznai lankydavausi,paskui apleidau,dabar vel cia atejau ,nes jus labai ikvepiate pasitikejimo ir noro siekti savo tikslo  thumbup.gif 
Tai vat po ivykusios hiperstimuliacijos,ilsejausi 3men.tada vel kibom i keliones pas medikus,na auginom gleivine su estrofen ir priejom kad 08.19d idejo du grazius embrionus,tada turejo 21 d ideti blastutes ar kaip ten jos,bet  ...jo dingo,sake kad taip buna ir tiketis reikia kad 2 embrionai prigis,na bet as tokioj nevilti,man mmm turetu pasirodyti tik 05d,bet man jau pateplioja ,karstis musa,o sian isvis toks jausmas kad jos ateina anksciau doh.gif  aisku mb neistvere ir sako darom testa,nors vakar buvo tik 11DPO,aisku nieko neparode.  Nzn net ka ir galvoti  schmoll.gif

manau jau gali drasiai darytis HCG ir bus viskas aisku. sekmes sulaukiannt teigiamo rezultato 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 30, 13:44)

Persikute, visų pirma pabandyk išnaudoti visas snaigutes. O toliau (jei jau nepavyks) - tu neturi laiko ir galimybių pataupyti biškutį? Gal rimtai, tėvai padėtų, ar gal pavyks labai jau susispausti? Na toli gražu TR temoje ne visi pinigais aptekę, bet reikia kažkaip stengtis, nežinau... Gi vaikiukai svarbiau už viską...
Atsakyti