Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Sandrėja @ 2015 08 27, 15:53)
O kas tas prg? Lyg tokio nedarėme, bent jau nematau tarp privalomų...  blush2.gif

Progesteronas – pagrindinis nėštumo hormonas – paruošia gimdos gleivinę priimti apvaisintą kiaušinėlį, gerina gimdos kraujotaką, mažina jos dirglumą. Pirmame nėštumo trimestre jį gamina kiaušidės geltonkūnis. Progesterono tyrimas paprastai atliekamas moteriai, turėjusiai persileidimų, ciklo sutrikimų, buvus nevaisingumui, esant gręsiančio persileidimo simptomams. Tyrimo normos vertinamos pagal laboratorijos nurodytas normas (gali skirtis matavimo vienetai, todėl ir normų ribos).

po ivf skiria crinona, bet man jo buvo mazai del to ir tik suzinojus teigiama hcg ivykdavo persileidimai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 27, 16:20)
kad viską išsitirti, tai čia reikia laiko ir darbo  doh.gif susidaro toks vaizdas, kad Lt pirmą Ivf daro tokį bandomajį - "o mažu pavyks unsure.gif o jei nepavyks, tai tada ką nors galvosim" doh.gif ..............

Ir antrą, ir trečią... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 08 28, 10:49)
Ir antrą, ir trečią...  doh.gif

tikra tiesa,

tiria tik po 2 nesekmiu (mano atveju), ir tai ne iki galo, pati siulai o gal sita, o gal ana...
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 08 28, 12:27)
tikra tiesa,

tiria tik po 2 nesekmiu (mano atveju), ir tai ne iki galo, pati siulai o gal sita, o gal ana...

va šito aš niekaip nesuprantu. gi tokie pinigai, plius visi tie vaistai tikrai ne į naudą organizmui
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 08 27, 21:57)
Progesteronas – pagrindinis nėštumo hormonas – paruošia gimdos gleivinę priimti apvaisintą kiaušinėlį, gerina gimdos kraujotaką, mažina jos dirglumą. Pirmame nėštumo trimestre  jį gamina kiaušidės geltonkūnis.  Progesterono  tyrimas paprastai atliekamas moteriai, turėjusiai persileidimų, ciklo sutrikimų, buvus nevaisingumui, esant gręsiančio persileidimo simptomams. Tyrimo normos vertinamos pagal laboratorijos nurodytas normas (gali skirtis matavimo vienetai, todėl ir normų ribos).
po ivf skiria crinona, bet man jo buvo mazai del to ir tik suzinojus teigiama hcg ivykdavo persileidimai verysad.gif

Ačiū smile.gif

Aš ir dabar naudoju crinoną 8 proc ir geriu Thyroxin 0,25 mikrogramus/per dieną
Laukiu tų 12 d. ir eisiu darytis testo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galite padeti smile.gif labai reikia gyd. Vaivos Maciulionytes mob.tel.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turbūt daug kas žinote mano istoriją.. jau su MB garsiai šnekame apie IVF, bet iki žiemos noriu padaryti dar viską, kas mano jėgose, kad ramiai darytis IVF. todėl noriu paklausti - ką siūlytumėt dar išsitirti? dukrytės netekome 27sav., dėl sutrikusios kraujotakos ir placentos nepakankamumo.

Skydliaukė ištirta kiek įmanoma - viskas ok.
hormonai - ok.
rado chlamidijas (prieš pirmą nėštumą darė tyrimą - nebuvo) - laukiu pakartotino tyrimo po gydymo.
AFS - pirmą kartą rado, kartojom - nebebuvo.

ką dar, be privalomų kraujo tyrimų, siūlote pasidaryti? ar verta eiti pas genetikus? g.gif
aišku - pagert vitaminų, sveika gyvensena ir panašiai..

nebenoriu tokios pabaigos kokią turėjau.. nežinau ar pakelčiau unsure.gif todėl norisi padaryti viską kas įmanoma..

gydytojai nieko nebesiūlo. man jau atrodo, kad jiems visiems dzin.. nieko nesiūlo, tik darytis IVF ir tikėtis stebuklo, nes "nėr ko blaškytis. pažiūrėk kiek metų jau nepastojat" doh.gif

ačiū jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 08 28, 19:12)
dėl sutrikusios kraujotakos

AFS - pirmą kartą rado, kartojom - nebebuvo.

Labai gaila verysad.gif
Mano akimis žiūrint, dėl šių dviejų rodiklių atrodo, kad kraujas linkęs į trombozes. Siūlyčiau nuo teigiamo NT (jei natur) leistis heparino preparatus(fraksiparinas, clexane ir pan) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 29, 08:14)
Labai gaila verysad.gif
Mano akimis žiūrint, dėl šių dviejų rodiklių atrodo, kad kraujas linkęs į trombozes. Siūlyčiau nuo teigiamo NT (jei natur) leistis heparino preparatus(fraksiparinas, clexane ir pan) 4u.gif

Teigiamo NT? Nemanau,kad natur išeis. 7 metai-vienas kibimas.. Todėl ir einam link IVF,tik klausimas ką dar išsitirt g.gif
O gyd pasakius,kad buvo įtartas AFS ar nereiktų kartot? Pasijuokė ir sako-o jei vėl bus neigiamas? O AFS bus? Kas tada? Tipo iškart jei pavyktų lieptų leistis vaistus.

Rosita,tavo istoriją sekiau visą laiką! Linkiu lengvo nėštumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 29 rugpjūčio 2015 - 08:50
Mus su vyru tai pas ganetikus iš karto nusiuntė prieš planuojamą ISCI.
Nu nes jei ten kokia subalansuota chromosominė translokacija, tai daryk kiek nori niekas nesigaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2015 08 29, 10:56)
Mus su vyru tai pas ganetikus iš karto nusiuntė prieš planuojamą ISCI.
Nu nes jei ten kokia subalansuota chromosominė translokacija, tai daryk kiek nori niekas nesigaus  ax.gif

Kaip tai nesigaus? O mums sakė, kad tikimybė sveikam vaikui yra 25 proc. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 30, 10:56)
Kaip tai nesigaus? O mums sakė, kad tikimybė sveikam vaikui yra 25 proc.  verysad.gif

aš suprasčiau, kad gali būti 25% iš pastojimų unsure.gif kažkaip žiaurokai skamba, kad tik iš 4-o pastojimo sveikas vaikutis g.gif tam ir yra pgd taikomas, kad iš karto be pakitimų embrioną įsodina ir žinot, kad sveiką vaikutį nešiojat, o ne kad laukt iki 12 sav. unsure.gif juolab, kad jums daug folių auga. važiuokit į Tr, pinigų kiek daugiau, bet sveikatos ir nervų sutaipysit 4u.gif
Atsakyti