QUOTE(PMS @ 2015 08 26, 21:37)
Labas vakaras Perskaičiau viską Neradau nei vienos patirties apie savijautą po sėkmingo IVF. Žinau tik vieną atvejį- mano pusseserei užkibo po pirmojo IVF. Iškart pradėjo augti svoris. Per 2 savaites priaugo apie 10 kg. Pilvas jau tada atrodė lyg 4-ių mėnesių. Buvo ne tik didelis,bet labai kietas, net mėlynas. Ji pati net iki tualeto viena nenueidavo. Ir leidosi vaistus į pilvą kokias 2 savaites. 4-5 savaites buvo gulimas režimas ir mineralinio vandens "Vytautas" gėrimas. Po 4-5 savaičių pamažu viskas atsistatė ir nėštumas buvo kaip ir pastojus natūraliai. Dabar jos dukrytei beveik 2 metukai, o jau grožis... žodžių nėra
Ar kam nors buvo panašiai?
Ar kam nors buvo panašiai?
Labuka. As esu po sekmingo 1 IVF. Pilvuko gyventojui jau 15 savaiteliu. Svoris is karto neaugo, taciau buvo begalo skausmingas pilvas. Issitiesti negaledavau. Atrodziau taip pat lyg 4 men. Nescia. Man visa tai buvo del hyper ir susikaupusiu skysciu, kiausides irgi nuo isaugusiu foliuku buvo didziules. Aa irgi lb ieskojau info apiecsavojauta po IVF, bet irgi nieko neradau. Tai va tokia mano istorija. Gal atsiras daugiau pasisakanciu