Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 21, 16:20)
Tris dienas dariau NT ir vaiduokliai silpnejo, blanko  verysad.gif  vadinasi mažiukas buvo prikibęs, tik kad neišsilaikė cray.gif  ir pagal kūną jaučiau, kad ne taip krypsta viskas.. Juk per metus tai trečias praradimas  verysad.gif

Persikute, ar dareisi hcg? g.gif berods šiandien turėjai darytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 21, 20:07)
verysad.gif bet pas jus ar ne su genetika? 
Naudojai ir skystinancius ir dexamatazona?  Nebandei pas karpenko imunoglobulino?...

Taip, pas MB chromosomu translokacijos verysad.gif buvau pas imunologa ir hematologa, istyre mane ir atsakymas vienas - su tavim viskas ok. Ir siūlo PGD, kurio LT nedaro, o ir kaina ne pagal mūsų atlyginimus doh.gif
Taip, ir utrogestan, estrofem, crinone..

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 21, 20:22)
Persikute, ar dareisi hcg?  g.gif berods šiandien turėjai darytis unsure.gif

Va todėl ir liūdna, nes 10dpi su blastute hcg - 4,6 cray.gif
Gyd liepė nutraukti vaistus..
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 21, 22:08)
Taip, pas MB chromosomu translokacijos  verysad.gif buvau pas imunologa ir hematologa, istyre mane ir atsakymas vienas - su tavim viskas ok. Ir siūlo PGD, kurio LT nedaro, o ir kaina ne pagal mūsų atlyginimus doh.gif
Taip, ir utrogestan, estrofem, crinone..
Va todėl ir liūdna, nes 10dpi su blastute hcg - 4,6 cray.gif
Gyd liepė nutraukti vaistus..

Na gal tada verta pataupyti nes taip save kankinti ivf po ivf k ant sėkmingo... Lenkai daro man atrodo g.gif

Nu bet va iki blastuku auga..
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 21, )
ir atsakymas vienas - su tavim viskas ok. Ir siūlo PGD, kurio LT nedaro, o ir kaina ne pagal mūsų atlyginimus doh.gif

Persikute, tikrai gaila unsure.gif bet jei tokia diagnozė tai tikrai verta pasitaupyt ant IVF+PGD-kam leist vėjais paprastam IVF unsure.gif ar jums eina pastot be IVF?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 22, 10:09)
Persikute, tikrai gaila unsure.gif bet jei tokia diagnozė tai tikrai verta pasitaupyt ant IVF+PGD-kam leist vėjais paprastam IVF unsure.gif ar jums eina pastot be IVF?

Mes darėm tik 1 IVF ir tada dar nežinojom, kad problema genetikoj unsure.gif
O per IVF priaugo blastukių, tai va ir pasiiminėju, kažkaip nesinori jas išmesti, juk tarp jų gali būti ir TA wub.gif Be to, sutaupyti IVF+PGD užsienyje mums misija beveik neįmanoma verysad.gif ne tokios algos, o padėti niekas negali.. Belieka visas viltis į FET sudėti doh.gif
Be IVF be šansų - MB turto kiekis iki 1 mln doh.gif
Atsakyti
Persikute angel_sadangel.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 22, 10:45)
Mes darėm tik 1 IVF ir tada dar nežinojom, kad problema genetikoj  unsure.gif
O per IVF priaugo blastukių, tai va ir pasiiminėju, kažkaip nesinori jas išmesti, juk tarp jų gali būti ir TA  wub.gif Be to, sutaupyti IVF+PGD užsienyje mums misija beveik neįmanoma  verysad.gif ne tokios algos, o padėti niekas negali.. Belieka visas viltis į FET sudėti  doh.gif
Be IVF be šansų - MB turto kiekis iki 1 mln  doh.gif

o jums dar liko blastučių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 22, 11:19)
o jums dar liko blastučių? g.gif

Taip, visos 5 wub.gif viso 10 buvo..
Atsakyti
QUOTE(Cristaliuke @ 2015 08 20, 17:00)
Labas mergaites, gal kas turi crinone parduot?

Sveiki, Cristaliuke,
Aš dar turiu Crinone. Jei dar reikia, rašykit až.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 08 22, 12:51)
Taip, visos 5  wub.gif viso 10 buvo..

10 blastuku turejot! Super! Dar liko 5, dare prieš ikelima pabraizyma? Bandyk pas K pakliuti gal kokiu patarimu gautum g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 23, 07:44)
10 blastuku turejot! Super!  Dar liko 5,  dare prieš ikelima pabraizyma? Bandyk pas K pakliuti gal kokiu patarimu gautum  g.gif

Ne, nedarė, nes nemato reikalo g.gif viskas su manimi neva gerai ir visą kaltę visi verčia blogam MB kariotipui.

Taip, tikriausiai reiks pas ją belstis.. unsure.gif

Jau maniau šįkart baigsis mano vargai, bet panašu, kad dar daug kelių numint reikės.. Ir vistiek neaišku, ar pabaiga bus laiminga verysad.gif
Atleiskit, merginos, liūdnos mano nuotaikos paskutinėm dienom sad.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai Persikute (kad ir kaip nervina kai man taip sako doh.gif ). Juk pati zinai daugybės merginų istorijas su laimingom pabaigom..o kažkada atrodė jog neįmanoma..

Tikėt ir siekt savo svajonės būtina! Kitaip net neverta svajot.. Visos mes tai pasieksim.pamatysi friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 23 rugpjūčio 2015 - 08:34