Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(MissChili @ 2015 08 04, 16:40)
Gavau HCG bet  g.gif 

7dpi - 47,68
11dpi - 323

4u.gif thumbup.gif Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Panos,help,gal cia yra gyvenanciu Anglijoj?Mano draugei ten baigesi dufastonas,sako jo ten ner pirkt,kuo ji ten galima pakeist?Reik ant smugio gaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudla: 05 rugpjūčio 2015 - 09:43
Sveikos 4u.gif turiu parduot turkisko leidziamo prg 4u.gif i az.
Atsakyti
Miss Chill, sveikinu labai! viskas turi būt gerai, skaičiukai geri. kada eini pas gyd kad apžiūrėtų?
mano 12 DPI buvo HCG 232, su dviem leliukais ax.gif tai gal kartais tavoji pasidalino ir bus du stebukliukai? o gal tik taip didelis, ne visom vienodai jis..
o prg geras?

pas mane nieko naujo mano fronte, laukiu mm.... kad greičiau viskas grįžtų į senas vežias. galvoju kaip žinot kada čia prasidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 08 05, 17:42)
Miss Chill, sveikinu labai! viskas turi būt gerai, skaičiukai geri. kada eini pas gyd kad apžiūrėtų?
mano 12 DPI buvo HCG 232, su dviem leliukais  ax.gif  tai gal kartais tavoji pasidalino ir bus du stebukliukai? o gal tik taip didelis, ne visom vienodai jis..
o prg geras?

pas mane nieko naujo mano fronte, laukiu mm.... kad greičiau viskas grįžtų į senas vežias. galvoju kaip žinot kada čia prasidės  doh.gif

Ryt vaziuoju i vk pas gine smile.gif tik kazi ar ne per anksti paskyre man ta vizita. Na ryt matysime blush2.gif
Prg geras 162 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 08 05, 18:11)
Ryt vaziuoju i vk pas gine smile.gif tik kazi ar ne per anksti paskyre man ta vizita. Na ryt matysime  blush2.gif
Prg geras 162  4u.gif

kiek gaunasi savaitėlių? na bent trynio maišelį matys, jei per mažai dar.. aš kad ir kaip norėjau anksčiau važiuot, bet paskyrė tik 8 sav. kad širdutė gerai matytųsi, nors jau 6 galėjau važiuot, jau būtų matę, bet jei ne,tai dar nervai būtų.. na bet bent matys ar vietoj.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 08 05, 18:22)
kiek gaunasi savaitėlių? na bent trynio maišelį matys, jei per mažai dar.. aš kad ir kaip norėjau anksčiau važiuot, bet paskyrė tik 8 sav. kad širdutė gerai matytųsi, nors jau 6 galėjau važiuot, jau būtų matę, bet jei ne,tai dar nervai būtų.. na bet bent matys ar vietoj.

5 sav turetu but smile.gif tiksliau 5sav tik pradzia:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 05 rugpjūčio 2015 - 18:25
QUOTE(MissChili @ 2015 08 05, 18:24)
5 sav turetu but smile.gif tiksliau 5sav tik pradzia:)

na širdutės tai dar nematys greičiausiai, ar ne nuo 6 sav matos tik g.gif bet bent ar gimdoj taškiukas tai pamatys. keista tik kad taip anksti siunčia, nes paprastai sako nėr ko lįst taip anksti, nes ir vaginaliniu žiūri. na bet jei siunčia, matyt turi priežastį.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 08 05, 18:27)
na širdutės tai dar nematys greičiausiai, ar ne nuo 6 sav matos tik  g.gif  bet bent ar gimdoj taškiukas tai pamatys. keista tik kad taip anksti siunčia, nes paprastai sako nėr ko lįst taip anksti, nes ir vaginaliniu žiūri. na bet jei siunčia, matyt turi priežastį.

Neee sirdutes tikrai nematysim nebent paziures ar viskas vietoje g.gif nors pamacius kd vietoje vis ramiau bus blush2.gif svarbu kad tik pasimatytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 08 05, 19:25)
Neee sirdutes tikrai nematysim nebent paziures ar viskas vietoje  g.gif  nors pamacius kd vietoje vis ramiau bus blush2.gif  svarbu kad tik pasimatytu smile.gif

tai žinoma, kad bus ramiau. ir dar po kelių savaitėlių širdutę išgirsit wub.gif
Atsakyti
Na ka as po vizito jau, musu maziukas isitaises gimdoje wub.gif 5savaite:) ech tikiuosi toliau viskas bus gerai!!!
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 08 06, 19:09)
Na ka as po vizito jau, musu maziukas isitaises gimdoje wub.gif  5savaite:) ech tikiuosi toliau viskas bus gerai!!!

yahoo.gif kaip smagu skaityti tokias naujienas thumbup.gif
Oficialiai esi nėštukė wub.gif
Atsakyti